θα το σκεφτομουνα αλλα δεν θα το εκανα ....οχι και 5000 για μια ωρα ρε παιδια ....
η ώρα σε πείραξε???
άντε τα ίδια για όλη νύχτα
εγώ θα το έκανα μάλλον,για κάποια όμως που την έχω τρελή αδυναμία
θα το σκεφτομουνα αλλα δεν θα το εκανα ....οχι και 5000 για μια ωρα ρε παιδια ....
Με τα μισά περνάς ΣΚ με 2 τεμάχια πολύ ανώτερα και σίγουρα πιο έμπειρα, λέω εγώ τώρα.
Έκανε παρέα στα άλλα 100
Eγω θα το σκεφτομουν..Το να μην σκεφτω..αν άυριο έβαζε αγγελία και έλεγε στα ίσια
"προσφέρω 1 ώρα συντροφιά,τα πάντα μέσα,αμοιβή 5.000 ευρώ"
πόσοι θα το σκεφτόσασταν???....εγώ πάντως θα το σκεφτόμουνα
να ρωτήσω κάτι? μεχρι πριν μερικα χρόνια ...οχι πολυ πίσω...πριν δυο χρόνια ας πουμε ...που ηταν η συγκεκριμένη κοπέλα?
φίλε είσαι πολύ σωστός !!! και από τότε ήταν τούμπανο, απλά με πίο σκούρο και μακρί μαλλί !!!Την Παπαβασιλείου την ειχα πρωτοδει -και..σταμπαρει- πριν μερικά χρονια (3-4,δεν θυμαμαι) στο πρωινο του Μega, με τον Αρναουτογλου, όπου έκανε ενα θεμα μαζι με εναν αλλο (που δεν επιασε σε ενα ριαλιτι μουσικης), τον Νότη Χριστοδούλου.Εκαναν μαζι ενα θεμα που πηγαιναν μαζι (νομιζω με συνεργειο) και εβαφαν σπιτια και εδιναν ιδεες... σαν ένα ένθετο
διακόσμησης, εν ολίγοις.Απο τοτε την ειχα δει κ απορουσα πως δεν ειχε..ανακαλυφθει νωριτερα!
γιατι ρε παιχτη, τι του λειπει?αλλα οχι και ο σειταριδης ρε πουστη μου....
αλλα οχι και ο σειταριδης ρε πουστη μου....
ναι αλλα δεν ειναι ομορφοπαιδο οπως εγωγιατι ρε παιχτη, τι του λειπει?
νεος, ωραιο παιδι, αθλητης,με 2 lamborghini και μερικα εκατ. € στην τραπεζα!
στα ταρταρανα ρωτήσω κάτι? μεχρι πριν μερικα χρόνια ...οχι πολυ πίσω...πριν δυο χρόνια ας πουμε ...που ηταν η συγκεκριμένη κοπέλα?
στα ταρταρα
πω ρε φίλε !!! ίδια είναι !!!τι μου θυμιζει;
και αγαθές προθέσειςναι αλλα δεν ειναι ομορφοπαιδο οπως εγω