Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θα το σκεφτομουνα αλλα δεν θα το εκανα ....οχι και 5000  για μια ωρα ρε παιδια ....

:2funny: :2funny: :2funny:η ώρα σε πείραξε???

άντε τα ίδια για όλη νύχτα

εγώ θα το έκανα μάλλον,για κάποια όμως που την έχω τρελή αδυναμία

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με τα μισά περνάς ΣΚ με 2 τεμάχια πολύ ανώτερα και σίγουρα πιο έμπειρα, λέω εγώ τώρα.

Επισκέπτης
Με τα μισά περνάς ΣΚ με 2 τεμάχια πολύ ανώτερα και σίγουρα πιο έμπειρα, λέω εγώ τώρα.

δώσε ίνφο φίλε..

*εγώ πάντως την γαμούσα αν με παρακαλούσε, τώρα..
*κ αν δεν έκανε αποτρίχωση στη μούρη, ούτε καν αν με πλήρωνε.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αν άυριο έβαζε αγγελία και έλεγε στα ίσια

"προσφέρω 1 ώρα συντροφιά,τα πάντα μέσα,αμοιβή 5.000 ευρώ"

πόσοι θα το σκεφτόσασταν???....εγώ πάντως θα το σκεφτόμουνα
Eγω θα το σκεφτομουν..Το να μην σκεφτω..

quilanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
281
να ρωτήσω κάτι? μεχρι πριν μερικα χρόνια  ...οχι πολυ πίσω...πριν δυο χρόνια ας πουμε ...που ηταν η συγκεκριμένη κοπέλα?

Την Παπαβασιλείου την ειχα πρωτοδει -και..σταμπαρει- πριν μερικά χρονια (3-4,δεν θυμαμαι) στο πρωινο του Μega, με τον Αρναουτογλου, όπου έκανε ενα θεμα μαζι με εναν αλλο (που δεν επιασε σε ενα ριαλιτι μουσικης), τον Νότη Χριστοδούλου.Εκαναν μαζι ενα θεμα που πηγαιναν μαζι (νομιζω με συνεργειο) και εβαφαν σπιτια και εδιναν ιδεες... σαν ένα ένθετο
διακόσμησης, εν ολίγοις.Απο τοτε την ειχα δει κ απορουσα πως δεν ειχε..ανακαλυφθει νωριτερα!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Την Παπαβασιλείου την ειχα πρωτοδει -και..σταμπαρει- πριν μερικά χρονια (3-4,δεν θυμαμαι) στο πρωινο του Μega, με τον Αρναουτογλου, όπου έκανε ενα θεμα μαζι με εναν αλλο (που δεν επιασε σε ενα ριαλιτι μουσικης), τον Νότη Χριστοδούλου.Εκαναν μαζι ενα θεμα που πηγαιναν μαζι (νομιζω με συνεργειο) και εβαφαν σπιτια και εδιναν ιδεες... σαν ένα ένθετο
διακόσμησης, εν ολίγοις.Απο τοτε την ειχα δει κ απορουσα πως δεν ειχε..ανακαλυφθει νωριτερα!
φίλε είσαι πολύ σωστός !!! και από τότε ήταν τούμπανο, απλά με πίο σκούρο και μακρί μαλλί !!!

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
αλλα οχι και ο σειταριδης ρε πουστη μου....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
τι μου θυμιζει;

Συνημμένα

• rocio-gancedo-playboy-argentina-03.jpg
    rocio-gancedo-playboy-argentina-03.jpg
    157,8 KB · Εμφανίσεις: 194

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
αφου η δικια μας δεν τα βγαζει το ρηξαμε στους σωσιες

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Εχει γίνει τόσος ντόρος γιατί και η ίδια το επιδιώκει και προκαλεί το ντόρο.Εκανε τις πλαστικές της και τα χτενίσματα,γυμναστήρια,πράσματα από κρεβάτια και ήρθε η ώρα να δρέψει τους καρπούς των θυσιών της.Αρκετή υπομονή έκανε.Θα πάρει το μερίδιο λοιπόν της δόξας και της φήμης που της αναλογούν και θα χαθεί κι αυτή όπως τόσες άλλες όταν αρχίζει σε λιγα χρόνια να σπάει.Π.χ. η Ολγα Λαφαζάνη για μένα είναι πολύ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα αλλά δεν είναι τόσο ξέκωλη και δεν την ξέρει και τόσος κόσμος.

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
κατσε αμεσως εσυ εκανε πλαστικη κ μην λες οτι ειναι καλυτερηη λαφαζανη γτ σιγουρα δν την εχεις δει απο κοντα οχι οτι δν λεει αλλα οχι κ καλυτερη

kanal

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Παντως, πριν φύγω για την δουλεία, βλέπω ALPHA για να πάρω την δόση μου από τα **ζακια της Έλενας... Έλενα και Ελεονώρα: Το απόλυτο "καυτό" πρωινό δίδυμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom