Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
τυπε σε λιγο θα πηγαινει στα βοτσαλακια και στην παραλια του παρασκευα στον πειραια :S :S :S
το πολυ πολυ κανενα αστερα τριπολεως αμα ερχεται αθηνα τυπε :S :S :S
τυπε σε λιγο θα πηγαινει στα βοτσαλακια και στην παραλια του παρασκευα στον πειραια :S :S :S
το πολυ πολυ κανενα αστερα τριπολεως αμα ερχεται αθηνα τυπε :S :S :S
οντωςΜεγάλη καύλα!!!!!!
Έχει και καβλιάρικα αυτιά.Τι τρελές δαχτυλάρες ποδιών που έχει...
Ρε τύπε έχεις καμποσες χιλιαδες ευρα σε τραπεζα και για βιζιτα στην παπαβασιλειου έκανες λογαριασμο εδω στο ρδελα τελεια κομ?Αρχικά καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site...Είμαι 24 ετών και έχω πολύ καλή οικονομική επιφάνεια (ειδικά για την περίοδο κρίσης που περνάμε) με 6ψήφια νούμερα σε τράπεζες...Γενικά ξέρει κάποιος σε τι μαγαζιά και μέρη συχνάζει η Έλενα? Δεν έχω θέμα να χαλάσω αρκετά λεφτά πάνω της..Ξέρω συνήθως τέτοιες γυναίκες ψάχνουν εφοπλιστές αλλά στα 39 όπως και να έχει, έχουν πέσει η μετοχές της και από τις τελευταίες photo που ανεβάσατε βλέπω μόνο Λούτσα φέτος, ούτε Μύκονος ούτε τίποτα..Και για χειμώνα να μου πείτε δεν έχω θέμα ίσα ίσα να ξέρω πως να κινηθώ από Οκτώβρη ...Ή μήπως δεν την ενδιαφέρουν οι άντρες πια και το γύρισε τελείως?
Αρχικά καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site...Είμαι 24 ετών και έχω πολύ καλή οικονομική επιφάνεια (ειδικά για την περίοδο κρίσης που περνάμε) με 6ψήφια νούμερα σε τράπεζες...Γενικά ξέρει κάποιος σε τι μαγαζιά και μέρη συχνάζει η Έλενα? Δεν έχω θέμα να χαλάσω αρκετά λεφτά πάνω της..Ξέρω συνήθως τέτοιες γυναίκες ψάχνουν εφοπλιστές αλλά στα 39 όπως και να έχει, έχουν πέσει η μετοχές της και από τις τελευταίες photo που ανεβάσατε βλέπω μόνο Λούτσα φέτος, ούτε Μύκονος ούτε τίποτα..Και για χειμώνα να μου πείτε δεν έχω θέμα ίσα ίσα να ξέρω πως να κινηθώ από Οκτώβρη ...Ή μήπως δεν την ενδιαφέρουν οι άντρες πια και το γύρισε τελείως?
αμα δεν ανοιγε αγκαουντ στο μπου που θα ανοιγε ρε τύπε, στο σαλον ντε μπρικολάζ?Ρε τύπε έχεις καμποσες χιλιαδες ευρα σε τραπεζα και για βιζιτα στην παπαβασιλειου έκανες λογαριασμο εδω στο ρδελα τελεια κομ?
αμα δεν ανοιγε αγκαουντ στο μπου που θα ανοιγε ρε τύπε, στο σαλον ντε μπρικολάζ?
εδω παιζουν όλα τα χοτ κονε για απιθανα φανταστικά γαμήσια
ρε φιλε καλα σου λενε .ανοιξες εδω?...πιασε επαφη με κανενα σιανιδη καποιον τετοιο και θα κανεις κονεΑρχικά καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο site...Είμαι 24 ετών και έχω πολύ καλή οικονομική επιφάνεια (ειδικά για την περίοδο κρίσης που περνάμε) με 6ψήφια νούμερα σε τράπεζες...Γενικά ξέρει κάποιος σε τι μαγαζιά και μέρη συχνάζει η Έλενα? Δεν έχω θέμα να χαλάσω αρκετά λεφτά πάνω της..Ξέρω συνήθως τέτοιες γυναίκες ψάχνουν εφοπλιστές αλλά στα 39 όπως και να έχει, έχουν πέσει η μετοχές της και από τις τελευταίες photo που ανεβάσατε βλέπω μόνο Λούτσα φέτος, ούτε Μύκονος ούτε τίποτα..Και για χειμώνα να μου πείτε δεν έχω θέμα ίσα ίσα να ξέρω πως να κινηθώ από Οκτώβρη ...Ή μήπως δεν την ενδιαφέρουν οι άντρες πια και το γύρισε τελείως?
Εγω με 9.990,00 τυπε...Τύπε, στείλε μου 10 χιλιάρικα στον αριθμό λογαριασμού που θα δώσω και μην ανησυχείς, σε λίγες μέρες θα συναντήσεις την Έλενα.
δωσε 5.000 σε μεναΕγω με 9.990,00 τυπε...