diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
αρχιζω να ανησυχω, συμφωνω μαζι σουΟχι κ η Σκορδα ωραιο μουνι ΕΛΕΟΣ. ΣΚΟΡΔΑ-ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ για τα ΜΠΑΖΑ ΕΝΤΕΛΩΣ
αρχιζω να ανησυχω, συμφωνω μαζι σουΟχι κ η Σκορδα ωραιο μουνι ΕΛΕΟΣ. ΣΚΟΡΔΑ-ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ για τα ΜΠΑΖΑ ΕΝΤΕΛΩΣ
Ειναι μι αρχη κ αυτο ;)αρχιζω να ανησυχω, συμφωνω μαζι σου
Οχι κ η Σκορδα ωραιο μουνι ΕΛΕΟΣ. ΣΚΟΡΔΑ-ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ για τα ΜΠΑΖΑ ΕΝΤΕΛΩΣ
Η πρωτη 3αδα για μενα ειναι Παπαβασιλειου-Αραβανη-Νοβα (οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα) Ολες οι αλλες ειναι δευτερατζες τυπεxa a
δικος μου εισαι
εγω ψηφισα την νοβαΗ πρωτη 3αδα για μενα ειναι Παπαβασιλειου-Αραβανη-Νοβα (οχι απαραιτητα με αυτη την σειρα) Ολες οι αλλες ειναι δευτερατζες τυπε
Εχω αδυναμια στο Ελενακι μας εφτιαχνε τα....πρωινα στον αλφα. Ειμαι αναποφαστιστος για το ποια σειρα θα προτιμουσα...!εγω ψηφισα την νοβα
πριν 4-5 χρονια θα ψηφιζα παπαβασιλειου
η δικια μου σειρα σημερα ειναι
1)Νοβα
2)Αραβανη
3)Παπαβασιλειου
Δεν ξερω τυπε αλλα 1-2000 ευρω τα εδινα ανετα για το μωρο...που εχει χαθει αυτη?
Nαι αλλα εχει μια φατσα για πολλαΈλενα κ ξερό ψωμί....ρε παιδιά η νόβα σαν ταλαίπωρο ειναι....σκέτο κόκαλο βυζι μηδέν ποδαράκια καλάμια
δεν το ξερω πρωτο χερι. Ειναι ακριβως οπως το λεω. Μου το ειπε ανθρωπος που την ξερει αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια.Ξερεις κάτι παραπάνω γι αυτό,είναι εγκυρη πηγή?Είχε κυκλοφορήσει η φήμη πάντως..
Δεν ξερω τυπε αλλα 1-2000 ευρω τα εδινα ανετα για το μιλφομωρο...
Nαι αλλα εχει μια φατσα για πολλα
Εσυ ποια νομιζεις?Η εν λόγω ρε σεις είναι η Julia Nova..
Εσυ ποια νομιζεις?
Για αυτό και έχει μείνει μόνη της χωρίς σπόνσορα φίλε, ο Αιγόκερως τα φταίει όλα.Ειναι πανέμορφη η Ελενα , δεν το συζητώ.....αλλα επειδή είναι Αιγόκερως στο ζώδιο , βγάζει μια ξινίλα....