Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Θα είμαι "ρεζίλι που χαλάει την πιάτσα" αν γλεντήσω την κορμάρα της για λίγες ώρες ???
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεις την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας που την θέλουμε για ξεκαύλωμα, με την παιδεία της και τον χαραχτήρα της...
Δεν υπαρχει γυναικα στον πραγματικο κοσμο που θα σου πεσει στο κρεββατι απο τον ουρανο. Θα περασεις τουλαχιστον καποιες ωρες με τον χαρακτηρα της. Αν θα τον ανεχτεις και κανεις το μαλακα για να γαμησεις σε κανει "ρεζιλι που χαλαει την πιατσα" ή οχι. Αν μιλαμε για μυθιστορηματα, οτι κοιμασαι ενα βραδυ και μπει διαρρηκτης η Παπαβασιλειου για να τη γαμησεις, οκ τοτε δεν εχει σημασια ο χαρακτηρας.

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Εγώ πάντως δεν την πήδαγα.....είμαι επιλεκτικός  :2funny: :2funny:

Ξερεις τι ξενέρα είναι να της ζητάς πιπα , να στραβώνει την μουρη της και τελικά να σου πιανει το τσουτσουνι
με το ζορι , και απλα να το φιλάει?

Τετοια πρέπει να είναι.... :headbang: :headbang:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Προσωπικά στα παπάρια μου αν είναι Έλενα είναι ξυνή ή περίεργη ή δεν μπορεί να σταυρώσει σχέση λόγω του χαραχτήρα της !!!!!
Θα την παντρευτώ και δεν το ξέρω ή θα την κάνω προξενιό σε κάνα κολλητό μου ??????
Τι μαλακίες γράφουμε λοιπόν ?????
Έχουν γαμήσει πολλοί εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) ή θα γαμήσουν ποτέ στην ζωή τους τέτοιο μουνί χωρίς αμοιβή ?????
Άν ναί, τότε αν τους "κάτσει" ποτέ η Παπαβασιλείου, να μην την πηδήξουν και να την διώξουν, αφού έχει τόσες περιέργειες και χάλια χαραχτήρα......!!!!!
Εγώ βλέποντας αυτά που πρέπει να δώ σαν μέλος αυτού του site,δηλαδή τις βυζάρες της, την κωλάρα της, την κορμάρα της, καυλώνω απίστευτα με αυτό το μουνί όπου και αν την πετύχω στην tv ή φώτο της στο internet.
Δεν το συζητάω φυσικά αν θα ήθελα να την γαμήσω.....
Μην λέμε λοιπόν μαλακίες μεταξύ μας....οτί μας ξυνίζουν τέτοια μουνιά !!!!
Ήμαρτον !!!!!!

για αυτο τετοια μουνια τα πληρωνεις για μια δυο ωρες και εξω απο την πορτα αδεφε για να μη σου μενει η ξυνιλα στο τελος

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
δηλαδη δινεις 2000€ για μια ωρα ? πως το ξερετε και ας πουμε καποιος ενδιαφερεται πως θα την πλησιασει ?

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Αρχίζει να μου φαίνεται λυπηρό ότι κάποιοι θα πλήρωναν τέτοια ποσά για να πηδήξουν τύπισσες σαν την Παπαβασιλείου... Ναι προφανώς είμαστε εδώ μέσα επειδή γουστάρουμε ρδελάκια αλλά άλλο το άθλημα, που θα σου την καβλώσει ένα βράδυ να πας να ρίξεις ένα πούτσο σε ρδελάκι η σε κανα κωλόμπαρο αλλά ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Όποιος βλέπεται έστω και λίγο και ξέρει να παίζει μπαλίτσα στο λέγειν με τις γκόμενες μπορεί να ΠΗΔΗΞΕΙ... ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερες γκόμενες. Είναι λυπηρό που πλέον σαν άντρες έχουμε ξεχάσει να παίζουμε μπαλίτσα... Και όταν βλέπουμε χοντρούς με μουνάρες έξω το πρώτο πράμα που λέμε είναι ο φραγκάτος με το μουνί. Όχι χέστη δεν είναι ανάγκη να είναι φραγκάτος, έτσι είναι οι γκόμενες, σε άλλες αρέσουν οι χοντροί, σε άλλες αρέσουν αυτοί με χιούμορ...Έχω ρίξει μουνάρες και έχω φάει άκυρο από πολύ μέτριες γκόμενες. Έτσι είναι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν, τώρα θα το μάθουμε; Απλά παίχτε μπαλίτσα... Για όνομα του θεού, άκου 2 χιλιάρικα για να γαμήσουν μια μέτρια γκόμενα... Τι έχει δηλαδή; Μια μέτρια μούρη και ένα γυμνασμένο σώμα... Λες και δεν υπάρχουν άλλες τέτοιες...

Υ.γ Εξίσου λυπηρό είναι ότι κάποιοι θα πλήρωναν τόσα για να την πηδήξουν απλά και μόνο επειδή είναι "διάσημη".

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αρχίζει να μου φαίνεται λυπηρό ότι κάποιοι θα πλήρωναν τέτοια ποσά για να πηδήξουν τύπισσες σαν την Παπαβασιλείου... Ναι προφανώς είμαστε εδώ μέσα επειδή γουστάρουμε ρδελάκια αλλά άλλο το άθλημα, που θα σου την καβλώσει ένα βράδυ να πας να ρίξεις ένα πούτσο σε ρδελάκι η σε κανα κωλόμπαρο αλλά ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Όποιος βλέπεται έστω και λίγο και ξέρει να παίζει μπαλίτσα στο λέγειν με τις γκόμενες μπορεί να ΠΗΔΗΞΕΙ... ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερες γκόμενες. Είναι λυπηρό που πλέον σαν άντρες έχουμε ξεχάσει να παίζουμε μπαλίτσα... Και όταν βλέπουμε χοντρούς με μουνάρες έξω το πρώτο πράμα που λέμε είναι ο φραγκάτος με το μουνί. Όχι χέστη δεν είναι ανάγκη να είναι φραγκάτος, έτσι είναι οι γκόμενες, σε άλλες αρέσουν οι χοντροί, σε άλλες αρέσουν αυτοί με χιούμορ...Έχω ρίξει μουνάρες και έχω φάει άκυρο από πολύ μέτριες γκόμενες. Έτσι είναι οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν, τώρα θα το μάθουμε; Απλά παίχτε μπαλίτσα... Για όνομα του θεού, άκου 2 χιλιάρικα για να γαμήσουν μια μέτρια γκόμενα... Τι έχει δηλαδή; Μια μέτρια μούρη και ένα γυμνασμένο σώμα... Λες και δεν υπάρχουν άλλες τέτοιες...

Υ.γ Εξίσου λυπηρό είναι ότι κάποιοι θα πλήρωναν τόσα για να την πηδήξουν απλά και μόνο επειδή είναι "διάσημη".

Φιλε ας ειναι λυπηρο οτι καποιοι θελουν να πηδαν τετοια μουνια με 500-1000-1500- 2000
πες οτι τους αρεσει να εχουν πηδηξει την μπαστα η την παπαβασιλειου η την αλεξανδρατου αυτες που αλλοι τον εχουν παιξει απειρες
φορες κουσουρακι πες το οσο για τις καταπληκτικες γκομενες ασε οποια ειναι μουναρα σε καποια
γωνια θα τα παιρνει στην ζουλα και καλα να πληρωσει ρευμα και ενοικιο η την εφορια
η κατι δανεικα και θα στα επιστρεψει αργοτερα πιθανον στην αλλη ζωη αλλα δεν ειναι βιζιτες η πουτανες απλα βρεθηκαν στην αναγκη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ένας κολλητός , του μπατζανάκη του κολλητού , της ξαδερφης, του ανηψιού, του αδερφού, του θείου ενός φίλου που την ξέρει επιβεβαίωσε ότι όντως η Έλενα δεν είναι καλός χαρακτήρας.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
2000 μούτζες θέλει.Λες και έχει μουνί από χρυσάφι.Εντάξει όταν είχε πρωτο ξεκινήσει στην tv και ήταν και μικρότερη ήταν καλό μουνί.Που και πάλι αυτό που βλέπαμε στην τηλεόραση ήταν το τελικό προϊόν.Με το   
σοβά που παίζει σε αυτούς που βγαίνουν στην tv και ο μέτριος-α βγαίνει καλός-η.Τώρα που έχει αρχίσει και σπάει ακόμα και στην tv δεν είναι κάτι τρομερό. Προφανώς και θα τη γαμούσαμε εάν είχαμε ευκαιρία αλλά τα 2000 ας τα πάρει από κάνα μαλάκα βουτυρομαλάκα παιδί του μπαμπά.Γιατί αμφιβάλω αν κάποιος που είναι πάνω από 40-45 και έχει λεφτά θα τα έδινε σε αυτή

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
Ένας κολλητός , του μπατζανάκη του κολλητού , της ξαδερφης, του ανηψιού, του αδερφού, του θείου ενός φίλου που την ξέρει επιβεβαίωσε ότι όντως η Έλενα δεν είναι καλός χαρακτήρας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Φιλε ας ειναι λυπηρο οτι καποιοι θελουν να πηδαν τετοια μουνια με 500-1000-1500- 2000
πες οτι τους αρεσει να εχουν πηδηξει την μπαστα η την παπαβασιλειου η την αλεξανδρατου αυτες που αλλοι τον εχουν παιξει απειρες
φορες κουσουρακι πες το οσο για τις καταπληκτικες γκομενες ασε οποια ειναι μουναρα σε καποια
γωνια θα τα παιρνει στην ζουλα και καλα να πληρωσει ρευμα και ενοικιο η την εφορια
η κατι δανεικα και θα στα επιστρεψει αργοτερα πιθανον στην αλλη ζωη αλλα δεν ειναι βιζιτες η πουτανες απλα βρεθηκαν στην αναγκη

Κοίτα εμένα γενικά να'μου αν ο άλλος δεν σκέφτεται τον εαυτό του και τον κόπο του (ειδικά όσοι δεν τα χουν και δουλεύουν σκληρά για αυτά τα λεφτά) και πάει και τα δίνει σε ένα τέτοιο τσόκαρο. Απλά για να'χει να λέει στον εαυτό του, ότι ξέρεις εγώ αυτήν εκεί που οι άλλοι την βλέπουν στην TV και τον παίζουν με την πάρτη της ε εγώ την πήδηξα. ΛΕΣ και οι άλλοι δεν μπορούν να πληρώσουν για να την πηδήξουν... Μπορεί να σου δίνει ευχαρίστηση και να σου ικανοποιεί κάποιο καπρίτσιο, αλλά η ικανοποίηση δεν είναι το παν, ειδικά όταν είναι κενή.
Ειδικά εφόσον μιλάμε για επ'αμοιβή σεξ ε όχι δεν τα αξίζει τα λεφτά και προφανώς το και καλά status της δεν τα αξίζει αυτά τα λεφτά. Ένα τσόκαρο είναι που φύτεψε βυζί και έλιωσε στο γυμναστήριο και την παίξαν τα κανάλια όπως έχουν παίξει και τόσα άλλα σκουπίδια τα τελευταία χρόνια. Οπότε τα ωραία και ζεστά μου λεφτουδάκια που τα βγάζω με κόπο δεν τα χαλάω σε ηλίθια καπρίτσια. Αν ήταν να δώσω 2 χιλιάρικα για να πηδήξω θα προτιμούσα να τα δώσω σε ένα πολύ καλό Ct ή Cg που να με κάνει να μην μπορώ να σηκωθώ απ'τό κρεβάτι απ'το γαμήσι και όχι σε μια καρακάξα που την παίξαν τα κανάλια επειδή έβαλε ένα μίνι και έδειξε λίγο βυζί... Γιατί αντικειμενικά αν δεν ήταν διάσημη και ήταν μια απλή πουτανίτσα θα ήταν max του 100αρικου.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
2 σελιδες χωρις φωτο της ελενας,ρε που παμε.. :headbang:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Κοίτα εμένα γενικά να'μου αν ο άλλος δεν σκέφτεται τον εαυτό του και τον κόπο του (ειδικά όσοι δεν τα χουν και δουλεύουν σκληρά για αυτά τα λεφτά) και πάει και τα δίνει σε ένα τέτοιο τσόκαρο. Απλά για να'χει να λέει στον εαυτό του, ότι ξέρεις εγώ αυτήν εκεί που οι άλλοι την βλέπουν στην TV και τον παίζουν με την πάρτη της ε εγώ την πήδηξα. ΛΕΣ και οι άλλοι δεν μπορούν να πληρώσουν για να την πηδήξουν... Μπορεί να σου δίνει ευχαρίστηση και να σου ικανοποιεί κάποιο καπρίτσιο, αλλά η ικανοποίηση δεν είναι το παν, ειδικά όταν είναι κενή.
Ειδικά εφόσον μιλάμε για επ'αμοιβή σεξ ε όχι δεν τα αξίζει τα λεφτά και προφανώς το και καλά status της δεν τα αξίζει αυτά τα λεφτά. Ένα τσόκαρο είναι που φύτεψε βυζί και έλιωσε στο γυμναστήριο και την παίξαν τα κανάλια όπως έχουν παίξει και τόσα άλλα σκουπίδια τα τελευταία χρόνια. Οπότε τα ωραία και ζεστά μου λεφτουδάκια που τα βγάζω με κόπο δεν τα χαλάω σε ηλίθια καπρίτσια. Αν ήταν να δώσω 2 χιλιάρικα για να πηδήξω θα προτιμούσα να τα δώσω σε ένα πολύ καλό Ct ή Cg που να με κάνει να μην μπορώ να σηκωθώ απ'τό κρεβάτι απ'το γαμήσι και όχι σε μια καρακάξα που την παίξαν τα κανάλια επειδή έβαλε ένα μίνι και έδειξε λίγο βυζί... Γιατί αντικειμενικά αν δεν ήταν διάσημη και ήταν μια απλή πουτανίτσα θα ήταν max του 100αρικου.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
Αν εγω θελω να χρυσωσω ενα μουνι δικαιωμα μου και ειμαι πανω απο 45 τωρα η χολη τα λεφτα του μπαμπα και μαλακιουλες αυτου του ειδους δεν λενε νομιζεις οσοι εχουν 2000 θα γαμησουν μαθε το παιχνιδι και μετα να εκφρασεις αποψη
γαμιουνται αλλα με επιλογες και πολλα στεγανα

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Χωρίς να ξέρω τη συγκεκριμένη κυρία( όπως και οι περισσότεροι εδώ)αλλά καλό είναι να αποφεύγεται η ξινίλα στις γυναίκες. Πχ η Αλεξανδράτου ωραία μεν αλλά η ξινίλα της βγάζει μάτια. Όσο και να τις πληρώνεις η ξινίλα είναι μέσα στο αίμα τους.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αυτό νομίζω πως είναι και το νόημα όσων γράφουν για το χαρακτήρα της.
Τι να την κάνεις τη σούπερ μουνάρα αν την έχεις στο κρεβάτι σου για ένα βράδυ κι'αυτή με το χαρακτήρα και το τουπέ της σου βγάλει ξινή την όλη εμπειρία; Θα βλαστημάς μετά για τα πεταμένα λεφτά που της έδωσες.  

H Αλεξανδρατου ξυνηλα λαθος μεγαλε μετα το ταλκ απλα αδιαφορια πριν εργαλειο μαχης
τωρα επειδη την παπαβασιλειου την εχουν παρει ματι ολοι οταν γαμιεται ισως εχουν δικηο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:
ξερεις ειναι δυσκολο απο ζασταβα σε F40

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Για κάνε μια μετάφραση στα Ελληνικά μπας και καταλάβουμε τι λες.
Στο λεει καθαρα.Θελει να παει με την Αλεξανδρατου και θα φερει και ταλκ μαζι του για να γλιστραει καλυτερα και μετα αμα τελειωσει θα παει να αγορασει αυτοκινητο Ζασταβα αλλα εχει κλεισει η αντιπροσωπεια εδω.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Για κάνε μια μετάφραση στα Ελληνικά μπας και καταλάβουμε τι λες.

Απλα οταν η Αλισανδρατου βγηκε στο καλντεριμι και πρωτου μπλεξει με τις μυτιες ηταν εργαλειο μαχης μετα την Ροδο χαλασε
οσο για την Ελενα ολοι μιλανε ξυνηλα ποδαριλα κλπ θαρεις και την εχουν δει πως γαμιεται τωρα τα υπολοιπα απο το 50 στο 2000 η 3000 ειναι μακρυς ο δρομος την διαφορα του ζασταβα με την φεραρι την βλεπεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom