Νέα

Έλενα Παπαβασιλείου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.396
Πόντοι
9.931
2pt8ff8.jpg

21oprx3.jpg

Μόνο αν η Σόφη χωρίσει την Έλενα θα μπορέσει η κοπέλα να προχωρήσει. Είναι φανερό ότι η Σόφη τη στραπονάρει και την εξουσιάζει...(Κάθισμα στα γόνατα, χούφτωμα το μπούτι κλπ κλπ)

Πλάκα, πλάκα δεν θυμάμαι ποτέ την Σοφη Πασχάλη, να έχει κάποια σχέση ούτε και να έχει φωτογραφηθεί μαζί με κάποιο άνδρα σε κάποια εκδήλωση, διακοπές κ.τ.λ. :huh: :huh: :huh:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Η Σόφη τα είχε με τον τύπο που κάθεται δίπλα της στην επάνω φώτο. Τον λένε Δημήτρη Τ. και έχει γραφείο τελετών στο Χαλάνδρι. Υπάρχουν φωτογραφίες τους από διακοπές, νυχτερινές εξόδους, βόλτες. Πριν τα είχε με κάποιον που δουλεύει στον χώρο της διασκέδασης. Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η Σόφη τα είχε με τον τύπο που κάθεται δίπλα της στην επάνω φώτο. Τον λένε Δημήτρη Τ. και έχει γραφείο τελετών στο Χαλάνδρι. Υπάρχουν φωτογραφίες τους από διακοπές, νυχτερινές εξόδους, βόλτες. Πριν τα είχε με κάποιον που δουλεύει στον χώρο της διασκέδασης. Δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του.

Τζουβιστας ο κηδειάς τύπε;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπραβο στα αλανια σκαουτιγκ

panhdonisths13

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Στο γυμναστήριο που πηγαίνω πάει το μωρό η Έλενα.. Παγκράτι..

RickDick

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
:tits:

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/10/papavasil02.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2015/10/papavasil05.jpg[/img[/URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756
Την εχει φαει η αφάνεια...

Ουτε εκπομπες ουτε τιποτα , κατι μαλακιες εκανε στην Κυπρο να βγαλει κανα μεροκαματο..

Εχει λυσσαξει να βρει γκομενο .. αλλα θα αργησει ακομα γιατι το παιζει υφακι πολυ...

κατσε να μεινει στον ασσο με τα φραγκα και μετα οποιος προλαβει θα φαει καλα.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Την εχει φαει η αφάνεια...

Ουτε εκπομπες ουτε τιποτα , κατι μαλακιες εκανε στην Κυπρο να βγαλει κανα μεροκαματο..

Εχει λυσσαξει να βρει γκομενο .. αλλα θα αργησει ακομα γιατι το παιζει υφακι πολυ...

κατσε να μεινει στον ασσο με τα φραγκα και μετα οποιος προλαβει θα φαει καλα.
η αφανεια τις καταστρεφει αυτες τις γυναικες.
αυτες τρεφονται απο καμερες,φλας και γενικως δημοσιοτητα...
οταν δεν υπαρχει δημοσιοτητα τοτε μαραζωνουν και κανουν απανωτα αυτοκαταστροφικα λαθη.

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Εχουν ακουστει αρκετα για την συγκεκριμενη .......γι αυτο και δεν βρισκει κανεναν.......

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Είναι κακός άνθρωπος πρώτα απο όλα......έτσι λένε όλες οι φήμες.....

Δευτερον , δεν είναι τόσο ότι είναι πουτάνα στο κορμί , αλλά πολύ φιλόδοξη , και ότι πατάει επι πτωμάτων , δηλαδή πουτάνα στην ψυχή.

Για αυτό έχει μείνει μόνη της...

jimilakos

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχω φιλη σε περιοδικό μόδας που μου εχει πει ακριβως τα ιδια πραγματα....

Nikos752

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
158
Πόντοι
1.510
Προσωπικά στα παπάρια μου αν είναι Έλενα είναι ξυνή ή περίεργη ή δεν μπορεί να σταυρώσει σχέση λόγω του χαραχτήρα της !!!!!
Θα την παντρευτώ και δεν το ξέρω ή θα την κάνω προξενιό σε κάνα κολλητό μου ??????
Τι μαλακίες γράφουμε λοιπόν ?????
Έχουν γαμήσει πολλοί εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) ή θα γαμήσουν ποτέ στην ζωή τους τέτοιο μουνί χωρίς αμοιβή ?????
Άν ναί, τότε αν τους "κάτσει" ποτέ η Παπαβασιλείου, να μην την πηδήξουν και να την διώξουν, αφού έχει τόσες περιέργειες και χάλια χαραχτήρα......!!!!!
Εγώ βλέποντας αυτά που πρέπει να δώ σαν μέλος αυτού του site,δηλαδή τις βυζάρες της, την κωλάρα της, την κορμάρα της, καυλώνω απίστευτα με αυτό το μουνί όπου και αν την πετύχω στην tv ή φώτο της στο internet.
Δεν το συζητάω φυσικά αν θα ήθελα να την γαμήσω.....
Μην λέμε λοιπόν μαλακίες μεταξύ μας....οτί μας ξυνίζουν τέτοια μουνιά !!!!
Ήμαρτον !!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
γιατι τοση κακια για το ελενακι ορισμενοι ;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Προσωπικά στα παπάρια μου αν είναι Έλενα είναι ξυνή ή περίεργη ή δεν μπορεί να σταυρώσει σχέση λόγω του χαραχτήρα της !!!!!
Θα την παντρευτώ και δεν το ξέρω ή θα την κάνω προξενιό σε κάνα κολλητό μου ??????
Έχουν γαμήσει πολλοί εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) ή θα γαμήσουν ποτέ στην ζωή τους τέτοιο μουνί χωρίς αμοιβή ?????
Άν ναί, τότε αν τους "κάτσει" ποτέ η Παπαβασιλείου, να μην την πηδήξουν και να την διώξουν, αφού έχει τόσες περιέργειες και χάλια χαραχτήρα......!!!!!
Εγώ βλέποντας αυτά που πρέπει να δώ σαν μέλος αυτού του site,δηλαδή τις βυζάρες της, την κωλάρα της, την κορμάρα της, καυλώνω απίστευτα με αυτό το μουνί όπου και αν την πετύχω στην tv ή φώτο της στο internet.
Ήμαρτον !!!!!!

σωστος  :thumbsup: :thumbsup:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ήμαρτον !!!!!!
Αυτο λενε. Οτι ειναι τοσο ξυνη και κακιασμενη που δε βρισκει ουτε καποιον για 2-5 γαμισια μπας και αρχισει κατι. Οτι κανεις δεν αντεχει την κακια και την παραξενια της. Μας λες οτι θα τα καταπινες ολα μονο και μονο για να πηδηξεις? Εισαι πιρφορος ή πιο συγκεκριμενα "ρεζιλι που χαλαει την πιατσα" (που ελεγε και ο αειμνηστος) με ολες τις γυναικες της ζωης σου τυπε? Ή μονο αυτη στο βγαζει στην επιφανεια? :dancing:

Nikos752

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
158
Πόντοι
1.510
Αυτο λενε. Οτι ειναι τοσο ξυνη και κακιασμενη που δε βρισκει ουτε καποιον για 2-5 γαμισια μπας και αρχισει κατι. Οτι κανεις δεν αντεχει την κακια και την παραξενια της. Μας λες οτι θα τα καταπινες ολα μονο και μονο για να πηδηξεις? Εισαι πιρφορος ή πιο συγκεκριμενα "ρεζιλι που χαλαει την πιατσα" (που ελεγε και ο αειμνηστος) με ολες τις γυναικες της ζωης σου τυπε? Ή μονο αυτη στο βγαζει στην επιφανεια? :dancing:
Καταρχήν εγώ δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν και δεν χρησιμοποίησα άσχημους χαραχτηρισμούς...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, ότι αν έψαχνα γυναίκα για σχέση ή να παντρευτώ, φυσικά θα έδινα βάση σε αυτά που λέγονται και γράφονται για τον χαραχτήρα της Παπαβασιλείου.
Δεν νομίζω όμως κανένα μέλος του bourdela.com να περνάει την ώρα του στο site ψάχνοντας γυναίκα να παντρευτεί !!!!
Να γαμήσουν κάνα δυνατό μουνί ψάχνουν όλοι, να μην φάνε καμιά φόλα και κλαίνε τα λεφτουδάκια τους και γενικά να κάνει ο καθένας το βίτσιο του και την κάβλα του με όσα αντέχει η τσέπη του....
Με βάση αυτά και ας υποθέσουμε ότι είμαι παντρεμένος/αρραβωνιασμένος/δεσμευμένος και ένα βράδυ μου χαμογελάει η πουτάνα η τύχη και μπορώ να έχω  στο κρεβάτι μου την Παπαβασιλείου για ένα διωράκι,θα πρέπει να σκεφτώ τον χαραχτήρα της και αντί να της ξεσκίσω την κωλάρα να την διώξω ????
Θα είμαι "ρεζίλι που χαλάει την πιάτσα" αν γλεντήσω την κορμάρα της για λίγες ώρες ???
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεις την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας που την θέλουμε για ξεκαύλωμα, με την παιδεία της και τον χαραχτήρα της...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
ή θα γαμήσουν ποτέ στην ζωή τους τέτοιο μουνί χωρίς αμοιβή ?????

Γιατι υπαρχει γυναικα σε αυτο τον πλανητη χωρις αμοιβη?

Η νομιζεις οτι θα παει με καποιον για τα ωραια του τα ματια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom