Αυτο λενε. Οτι ειναι τοσο ξυνη και κακιασμενη που δε βρισκει ουτε καποιον για 2-5 γαμισια μπας και αρχισει κατι. Οτι κανεις δεν αντεχει την κακια και την παραξενια της. Μας λες οτι θα τα καταπινες ολα μονο και μονο για να πηδηξεις? Εισαι πιρφορος ή πιο συγκεκριμενα "ρεζιλι που χαλαει την πιατσα" (που ελεγε και ο αειμνηστος) με ολες τις γυναικες της ζωης σου τυπε? Ή μονο αυτη στο βγαζει στην επιφανεια?
Καταρχήν εγώ δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν και δεν χρησιμοποίησα άσχημους χαραχτηρισμούς...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, ότι αν έψαχνα γυναίκα για σχέση ή να παντρευτώ, φυσικά θα έδινα βάση σε αυτά που λέγονται και γράφονται για τον χαραχτήρα της Παπαβασιλείου.
Δεν νομίζω όμως κανένα μέλος του bourdela.com να περνάει την ώρα του στο site ψάχνοντας γυναίκα να παντρευτεί !!!!
Να γαμήσουν κάνα δυνατό μουνί ψάχνουν όλοι, να μην φάνε καμιά φόλα και κλαίνε τα λεφτουδάκια τους και γενικά να κάνει ο καθένας το βίτσιο του και την κάβλα του με όσα αντέχει η τσέπη του....
Με βάση αυτά και ας υποθέσουμε ότι είμαι παντρεμένος/αρραβωνιασμένος/δεσμευμένος και ένα βράδυ μου χαμογελάει η πουτάνα η τύχη και μπορώ να έχω στο κρεβάτι μου την Παπαβασιλείου για ένα διωράκι,θα πρέπει να σκεφτώ τον χαραχτήρα της και αντί να της ξεσκίσω την κωλάρα να την διώξω ????
Θα είμαι "ρεζίλι που χαλάει την πιάτσα" αν γλεντήσω την κορμάρα της για λίγες ώρες ???
Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεις την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας που την θέλουμε για ξεκαύλωμα, με την παιδεία της και τον χαραχτήρα της...