Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
σιγα τα βυζιαΤο "αρκετά καλό" μ' άρεσε... ΤΕΛΕΙΟ είναι!!! Εν τω μεταξύ ρε παιδιά ποιος ξέρει να μου πει ποια είναι η υπερκάβλα με τις βυζάρες που συμμετέχει στην εκπομπή; Στο επιτελείο ήταν ή καλεσμένη;
Το "αρκετά καλό" μ' άρεσε... ΤΕΛΕΙΟ είναι!!! Εν τω μεταξύ ρε παιδιά ποιος ξέρει να μου πει ποια είναι η υπερκάβλα με τις βυζάρες που συμμετέχει στην εκπομπή; Στο επιτελείο ήταν ή καλεσμένη;
¨οντως πολύ καλόΤο "αρκετά καλό" μ' άρεσε... ΤΕΛΕΙΟ είναι!!! Εν τω μεταξύ ρε παιδιά ποιος ξέρει να μου πει ποια είναι η υπερκάβλα με τις βυζάρες που συμμετέχει στην εκπομπή; Στο επιτελείο ήταν ή καλεσμένη;
Ξένια Κατσούλα;Ρε πείτε κάποιος που να ξέρει, θα σκάσω, δεν ξέρω γιατί αλλά σκάλωσα με τη συγκεκριμένη...
την ειχε σημερα στον Αλφα..ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ρε παιδια!
Ειδικα στο προσωπο,το περασμα του χρονου ειναι παραπανο απο εμφανες..
Μιλουσε κ για σχσεεις,ραντεβου,γαμο κλπ και τις προσδοκιες της..
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
όπως ελεγε κ ο φατσεας ολες ιδιο το εχουν.πολυ μουνι ρε τυποι η ελενα
χθες και σήμερα έβαλε κάτι καλές στο instagram. αν τις έχει κανείς ας τις βάλει αλλιώς αύριο εγώ.
με τετοια τσαουλια που να παει?Κριμα που την εφαγε η τηλεοραση και δε χωθηκε στη βιζιτα.. Καλυτερα θα περνουσε και αυτη και εμεις
α για τέτοιες τιμες μιλας?ανετα...Ενα 100αρι την ωρα θα το βγαζε χαλαρα
Koιτα αμα βγει τωρα που ειναι διασημη και την εχουν αποθημενο πολλοι βγαζει και τα πενταπλασια.. Αλλα πριν γινει διασημη και φουσκωσει και το βυζι δεν ηταν για πολλαα για τέτοιες τιμες μιλας?ανετα...
ανεβαζει τις τιμες το γαμημενο το γυαλι.μεγαλυτερος προμοτορας από αναστασιαδη δεν πρεπει να υπαρχει.Koιτα αμα βγει τωρα που ειναι διασημη και την εχουν αποθημενο πολλοι βγαζει και τα πενταπλασια.. Αλλα πριν γινει διασημη και φουσκωσει και το βυζι δεν ηταν για πολλα
Ξένια Κατσούλα;