Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κάτι θα ξέρει η Έλενα Παπαβασιλείου με τόσα παγωτά χωνάκι που έχει φάει
Τύπε αν ήξερε θα είχε διπλαρώσει κανέναν πυρφόρο και θα είχε αποκατασταθεί
κάτι θα ξέρει η Έλενα Παπαβασιλείου με τόσα παγωτά χωνάκι που έχει φάει
Τύπε αν ήξερε θα είχε διπλαρώσει κανέναν πυρφόρο και θα είχε αποκατασταθεί
νιπλε εμενα μου αρεσει την παντρευομαι αν θελεια μπραβο ... ;)
νιπλε εμενα μου αρεσει την παντρευομαι αν θελει
γιατι ρε;θα την κανω μανουλα και θα της φυτευω πουτσο καθε μεραδεν θα σου κανει φιλε αν ηταν οκ θα ειχε βρει καλο χρηματοδοτη
γιατι ρε;θα την κανω μανουλα και θα της φυτευω πουτσο καθε μερα
δεν θα σου κανει φιλε αν ηταν οκ θα ειχε βρει καλο χρηματοδοτη
Πόσοι εφοπλισταδες και <30 χρονών "επιχειρηματιες" να βρεθουν, ρε μαν. Εχει μικρυνει η πιτα
δωσε το τηλεφωνο μου αν την ξερεις ρε εμενα μου κανειμεχρι 40-45 που κοιταει αυτη μια χαρα υπαρχουν , ειδικα επιχειρηματιες , αλλα και παλι τιποτα ... μαλακες νομιζεις ειναι και αυτοι ..
δεν κανει το κοριτσι λεμε
δωσε το τηλεφωνο μου αν την ξερεις ρε εμενα μου κανει
δεν κανει λεμε , ακου τον νιπλ ;)
ελα για στειλε πμ με λεπτομερειες και μην αργεις
Υστερεί κάπου ή έχει μεγάλες απαιτήσεις?
τυπε θες να πεις δεν καλα γαμησια για αυτο δεν βρισκει γαμπρουστερει στο αθλημα τυπε ... αλλιως θα την περνουσε ζαχαρη , εχει μπλεξει και με την αλλη την μυξοπαρθενα την γυμναστρια , στο ραφι θα καταλήξουν και οι 2 τους , να κανουν παρεα η μια στην αλλη.
την εχουν δει και γκομενες , και γελαει ο κοσμος
υστερει στο αθλημα τυπε ... αλλιως θα την περνουσε ζαχαρη , εχει μπλεξει και με την αλλη την μυξοπαρθενα την γυμναστρια , στο ραφι θα καταλήξουν και οι 2 τους , να κανουν παρεα η μια στην αλλη.
υστερει στο αθλημα τυπε ... αλλιως θα την περνουσε ζαχαρη , εχει μπλεξει και με την αλλη την μυξοπαρθενα την γυμναστρια , στο ραφι θα καταλήξουν και οι 2 τους , να κανουν παρεα η μια στην αλλη.
Το 'χω ξαναπεί μάλλον - θα το λέω σε κάθε ευκαιρία. Είναι ντροπή για την ελληνική τηλεόρα να μην έχει εκπομπή η αρχικάβλα αυτή.