Νέα

Έλενα Κρεμλιδου vs Νικολέτα Ράλλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wrangler1996
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια από τις δύο σας καυλώνει περισσότερο;

• Έλενα Κρεμλιδου

Ψήφοι: 59 33,1%
  • Νικολέτα Ράλλη

Ψήφοι: 119 66,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
  Δεν   νομιζω  να  υπαρχει    πιο  αντικαβλε και  εμετικη   θειτσα  απ  τη  Μπακοδημου   στην  σοου μπιζ  αυτη  την  περιοδο  :S :S :s&m_2:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
   Δεν   νομιζω  να  υπαρχει    πιο  αντικαβλε και   εμετικη   θειτσα  απ  τη  Μπακοδημου   στην  σοου μπιζ  αυτη  την  περιοδο  :S :S :s&m_2:
Μη τα συζητας τυπε,αυτη και με φουλ στοκο να τη δεις τρομαζεις...  :S :S :S

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
οι βυζαρες της όμως δεν σας χαλάνε
Δε μου λενε κατι μονο οι βυζαρες τυπε,οταν ολο το υπολοιπο συνολο ειναι εμετικο...Οπως ειναι και η Κρεμλιδου αντιστοιχα με τον κωλο της.Το συνολο ειναι που με κανει να γουσταρω μια γυναικα,οχι ενα μεμονωμενο προσον.Βεβαια προσωπικη αποψη εκφραζω,γουστα ειναι αυτα...

OP
OP
W

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Δε μου λενε κατι μονο οι βυζαρες τυπε,οταν ολο το υπολοιπο συνολο ειναι εμετικο...Οπως ειναι και η Κρεμλιδου αντιστοιχα με τον κωλο της.Το συνολο ειναι που με κανει να γουσταρω μια γυναικα,οχι ενα μεμονωμενο προσον.Βεβαια προσωπικη αποψη εκφραζω,γουστα ειναι αυτα...
πριν δέκα χρόνια την Μπακοδήμου την χυναμε όλοι ότι και να λέμε τώρα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
παρακαλω στο poll να προστεθει και η απαντηση:

σκας επιθετικοτατος με νυστερι και αλυσοπριονο, τις κοβεις στη μεση, ενωνεις το πανω μισο της ραλλη με το κατω μισο της κρεμλιδου, περιμενεις 1 μηνα στην εντατικη να κολλησει το δημιουργημα για να το γαμας καθε μερα και ο,τι σου περισσεψει το πετας στα λιοσια

johnfru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
282
Πόντοι
280

σκας επιθετικοτατος με νυστερι και αλυσοπριονο, τις κοβεις στη μεση, ενωνεις το πανω μισο της ραλλη με το κατω μισο της κρεμλιδου, περιμενεις 1 μηνα στην εντατικη να κολλησει το δημιουργημα για να το γαμας καθε μερα και ο,τι σου περισσεψει το πετας στα λιοσια

φερε κατω μερος Ραλλη, το παιρνω εγω μην μεινει στα αζητητα

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Δηλώνω και εγώ Κρεμλιδικός,γιατί είναι υπερκαβλιάρικο πουτανί στυλ. Καλή η Νικολέττα,αλλά μου βγάζει πολύ ντεκαυλέ ύφος,θα την έλεγα "μη μου άπτου" γκόμενα και στα όρια της ξυνίλας. Επιπλέον η Κρεμλίδου υπερέχει λόγω ηλικίας και φρεσκάδας.

Arrokan

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Ράλλη. Χωρίς να έχω πάει (και ούτε θα συμβεί ποτέ δηλαδή) με καμιά απ' τις 2. Η Κρεμλυδου φαίνεται φουλ ανιωθη στο κρεβάτι. Η Ράλλη απ' την άλλη είναι λες και θέλει να σε κανει να μην μπορείς να περπατήσεις κάνα 3ημερο

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.367
Πόντοι
7.636
Κρεμλίδου με τα πάντα μέσα,είναι πιο γκαύλα και πιο φρέσκο προιον, έχει αυτό το πουτανέ.
Γαμήσι και ξύλο λοιπόν στη λεγάμενη.

Ράλλη βγάζει πιο ήπιες καταστάσεις...χωρίς να σημαίνει ότι δε θέλει το πουτ....και αυτή μέσα της συνεχώς!!!Κορίτσι για σπίτι!

Μέσα η μπάλαααα....

Κρεμλίδου όμως από μένα!

Joel2014

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κρεμλίδου γιατί θεωρώ πως στο γαμήσι το κατέχει καλύτερα από την Ραλλη

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Κρεμλίδου γιατί θεωρώ πως στο γαμήσι το κατέχει καλύτερα από την Ραλλη
  Εισαι  δικος  μου  κι  εσυ  !!!  Εννοειτε   πως μονο   Δαγκωτο  Κρεμλιδου   διοτι   στο   γαμησι   πρεπει  να  δινει  πονο  το   πορνιδιο  :rockon: :rockon:   κανει  μπαμ   πως   δεν  κανει  εκπτωσεις   στο   ξεσκισμα  ,  οπως  και  Ραλλη   κανει   μπαμ  απ το   χιλιομετρο  οτι  ειναι   ξενερουα  κι  οτι   παει   μονο  για  την   χορηγια   :S :S :vomit: :vomit:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
από εσένα 10 φορές περισσότερα σίγουρα να ξες

Ανοιξε ενα νημα τουλαχιστον με τιτλο....αυνανισμος με τα χερια ή με τα ποδια και βαζε ολες τις φαντασιωσεις σου εκει μεσα.

Παρε και ενα λαμπραντορ και ενα μπαστουνακι γιατι θα το χρειαστεις συντομα... :S :S :S

OP
OP
W

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Ανοιξε ενα νημα τουλαχιστον με τιτλο....αυνανισμος με τα χερια ή με τα ποδια και βαζε ολες τις φαντασιωσεις σου εκει μεσα.

Παρε και ενα λαμπραντορ και ενα μπαστουνακι γιατι θα το χρειαστεις συντομα... :S :S :S
αν δεν σου αρέσει το νήμα επειδή προφανώς είσαι ομοφυλόφιλος δεν φταίω εγώ.φιλικα στο λέω...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
αν δεν σου αρέσει το νήμα επειδή προφανώς είσαι ομοφυλόφιλος δεν φταίω εγώ.φιλικα στο λέω...

Τυπε επειδη καποιος δεν καθεται να μαλακιζεται ολη μερα σαν και σενα δεν σημαινει οτι ειναι μπουστης... :S :S :S

OP
OP
W

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Τυπε επειδη καποιος δεν καθεται να μαλακιζεται ολη μερα σαν και σενα δεν σημαινει οτι ειναι μπουστης... :S :S :S
πολύ ασχολείσαι όμως και κούρασες

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
29
Εμφανίσεις
7K
Απαντήσεις
25