chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
Δεν νομιζω να υπαρχει πιο αντικαβλε και εμετικη θειτσα απ τη Μπακοδημου στην σοου μπιζ αυτη την περιοδο :S :S
Μη τα συζητας τυπε,αυτη και με φουλ στοκο να τη δεις τρομαζεις... :S :S :SΔεν νομιζω να υπαρχει πιο αντικαβλε και εμετικη θειτσα απ τη Μπακοδημου στην σοου μπιζ αυτη την περιοδο :S :S
οι βυζαρες της όμως δεν σας χαλάνεΜη τα συζητας τυπε,αυτη και με φουλ στοκο να τη δεις τρομαζεις... :S :S :S
Δε μου λενε κατι μονο οι βυζαρες τυπε,οταν ολο το υπολοιπο συνολο ειναι εμετικο...Οπως ειναι και η Κρεμλιδου αντιστοιχα με τον κωλο της.Το συνολο ειναι που με κανει να γουσταρω μια γυναικα,οχι ενα μεμονωμενο προσον.Βεβαια προσωπικη αποψη εκφραζω,γουστα ειναι αυτα...οι βυζαρες της όμως δεν σας χαλάνε
πριν δέκα χρόνια την Μπακοδήμου την χυναμε όλοι ότι και να λέμε τώραΔε μου λενε κατι μονο οι βυζαρες τυπε,οταν ολο το υπολοιπο συνολο ειναι εμετικο...Οπως ειναι και η Κρεμλιδου αντιστοιχα με τον κωλο της.Το συνολο ειναι που με κανει να γουσταρω μια γυναικα,οχι ενα μεμονωμενο προσον.Βεβαια προσωπικη αποψη εκφραζω,γουστα ειναι αυτα...
παρακαλω στο poll να προστεθει και η απαντηση:
σκας επιθετικοτατος με νυστερι και αλυσοπριονο, τις κοβεις στη μεση, ενωνεις το πανω μισο της ραλλη με το κατω μισο της κρεμλιδου, περιμενεις 1 μηνα στην εντατικη να κολλησει το δημιουργημα για να το γαμας καθε μερα και ο,τι σου περισσεψει το πετας στα λιοσια
εγώ πάντως βλέπω κωλαρα vs βυζάρες
παρακαλω στο poll να προστεθει και η απαντηση:
σκας επιθετικοτατος με νυστερι και αλυσοπριονο, τις κοβεις στη μεση, ενωνεις το πανω μισο της ραλλη με το κατω μισο της κρεμλιδου, περιμενεις 1 μηνα στην εντατικη να κολλησει το δημιουργημα για να το γαμας καθε μερα και ο,τι σου περισσεψει το πετας στα λιοσια
από εσένα 10 φορές περισσότερα σίγουρα να ξεςΤυπε ολη μερα με το πουλι στο χερι εισαι;Εχει μεινει κανενα εγκεφαλικο κυτταρο ζωντανο στο κρανιο σου; :S :S :S
Εισαι δικος μου κι εσυ !!! Εννοειτε πως μονο Δαγκωτο Κρεμλιδου διοτι στο γαμησι πρεπει να δινει πονο το πορνιδιο κανει μπαμ πως δεν κανει εκπτωσεις στο ξεσκισμα , οπως και Ραλλη κανει μπαμ απ το χιλιομετρο οτι ειναι ξενερουα κι οτι παει μονο για την χορηγια :S :SΚρεμλίδου γιατί θεωρώ πως στο γαμήσι το κατέχει καλύτερα από την Ραλλη
από εσένα 10 φορές περισσότερα σίγουρα να ξες
αν δεν σου αρέσει το νήμα επειδή προφανώς είσαι ομοφυλόφιλος δεν φταίω εγώ.φιλικα στο λέω...Ανοιξε ενα νημα τουλαχιστον με τιτλο....αυνανισμος με τα χερια ή με τα ποδια και βαζε ολες τις φαντασιωσεις σου εκει μεσα.
Παρε και ενα λαμπραντορ και ενα μπαστουνακι γιατι θα το χρειαστεις συντομα... :S :S :S
αν δεν σου αρέσει το νήμα επειδή προφανώς είσαι ομοφυλόφιλος δεν φταίω εγώ.φιλικα στο λέω...
Τυπε επειδη καποιος δεν καθεται να μαλακιζεται ολη μερα σαν και σενα δεν σημαινει οτι ειναι μπουστης... :S :S :S
Τυπε επειδη καποιος δεν καθεται να μαλακιζεται ολη μερα σαν και σενα δεν σημαινει οτι ειναι μπουστης... :S :S :S
πολύ ασχολείσαι όμως και κούρασεςΤυπε επειδη καποιος δεν καθεται να μαλακιζεται ολη μερα σαν και σενα δεν σημαινει οτι ειναι μπουστης... :S :S :S
πολύ ασχολείσαι όμως και κούρασες