Νέα

Έλενα και Φένια Τσικιτίκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
εχουν μαθει ν ανοιγουν τα ποδια διαπλατα...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
αφου ολο φωτογραφιες με τα ποδια ανοιγμενα διαπλατα ποσταρουν

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
απιστευτα μουνιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

greg13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Like
1.733
Πόντοι
216
Διπλα στις μεγαλυτερες πουτανες ΒΑΝΔΗ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ τα μουνακια-υπερκαυλωτικα κωλαρακια τα διδυμα !!!!!!!!!

greg13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Like
1.733
Πόντοι
216
πω ρε πουστη μου ΜΟΥΝΑΡΕΣ  ...  :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
Σαβουρόμουνα γραμμής παραγωγής των δήθεν διασήμων.
  :vomit: :vomit: :vomit:
Μάγκες έχετε υποβιβάσει τις επιλογές σας σε επίπεδο υπογείου ούτε καν δαπέδου... Για μαζευτείτε είμαι 50+ και ούτε που θα τον έπαιζα για πάρτη τους όχι να τις τιμήσω πηδόντας γκόμενες τέτοιου τύπου, μου είναι παγερά αδιάφορες σε εμετικό επίπεδο, όχι αυτές αλλά τις περισσότερες που ποστάρονται συχνά - πυκνά στο bou!!! Σας πετάνε ένα μπούτι και σας τρέχουν σαν τα πεινασμένα σκυλιά... :2funny: :2funny: :2funny:

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
113
Πόντοι
1
Σαβουρόμουνα γραμμής παραγωγής των δήθεν διασήμων.
  :vomit: :vomit: :vomit:
Μάγκες έχετε υποβιβάσει τις επιλογές σας σε επίπεδο υπογείου ούτε καν δαπέδου... Για μαζευτείτε είμαι 50+ και ούτε που θα τον έπαιζα για πάρτη τους όχι να τις τιμήσω πηδόντας γκόμενες τέτοιου τύπου, μου είναι παγερά αδιάφορες σε εμετικό επίπεδο, όχι αυτές αλλά τις περισσότερες που ποστάρονται συχνά - πυκνά στο bou!!! Σας πετάνε ένα μπούτι και σας τρέχουν σαν τα πεινασμένα σκυλιά... :2funny: :2funny: :2funny:

Δέν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα φίλος, εγώ που είμαι 27 προτιμώ να γαμήσω κάποια σαν και αυτές παρά κάτι Παπαρίζου, Βανδή, Κορινθίου και άλλες πολλές που τις έχετε εκθειάσει εδώ μέσα χωρίς λόγο (για εμένα). Σου ξαναλέω, γούστα είναι αυτά και ο καθένας έχει τα δικά του

greg13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Like
1.733
Πόντοι
216
Δέν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα φίλος, εγώ που είμαι 27 προτιμώ να γαμήσω κάποια σαν και αυτές παρά κάτι Παπαρίζου, Βανδή, Κορινθίου και άλλες πολλές που τις έχετε εκθειάσει εδώ μέσα χωρίς λόγο (για εμένα). Σου ξαναλέω, γούστα είναι αυτά και ο καθένας έχει τα δικά του
Κ εγω που ειμαι 27 θα τις γαμουσα ολη μερα τις διδυμες γιατι ειναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom