H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...
Μπουλντόγκ και εσύ, ε;
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...
1)Θα ήθελα να κάνω ενέσεις με αυτά που ακούω εδώ μέσα(δεν αφορά εσένα) αλλά συγκρατούμεκαλα, βαρατε ενεσεις βραδιατικα?δεν μ αρεσει ειπα και βαλθηκατε να με βγαλετε οτι τη ζηλευω?
ημαρτον θε μου!!!!
δηλαδη ρε παληκαρε εσενα σ αρεσει ο χαμιλτον (που μ αρεσει εμενα), ο 50cent και λοιποι?
κι αν δε σ αρεσει και σαν αντρες σου αρεουν οι Μπραντ Πητ, Μαντερας θα πρεπει να σε βγαλω ...ζηλιαρη????????
αν τοσο πια θελετε να μου βγαλετε χαρακτηρισμο, απλα πειτε με κακογουστη, τουλαχιστον θα εχει καποια λογικη...
Ρε συ jimpo λες να ναι αυτό?η μία να μοιάζει στη Γκρέκου και γι'αυτό να τάσσεται υπέρ των σκυλιών και η άλλη να είναι η γυναίκα "γλυκό προσωπάκι" που γι'αυτό το λόγο αντιδρά?Μπουλντόγκ και εσύ, ε;
1)Θα ήθελα να κάνω ενέσεις με αυτά που ακούω εδώ μέσα(δεν αφορά εσένα) αλλά συγκρατούμε
2)Πολύ απλά δε μ'αρέσουν οι άντρες και γι'αυτό μου είναι αδιάφοροι όλοι αυτοί που ανέφερες....και κατ' επέκταση δε ζηλεύω κανένα τους
Ρε συ jimpo λες να ναι αυτό?η μία να μοιάζει στη Γκρέκου και γι'αυτό να τάσσεται υπέρ των σκυλιών και η άλλη να είναι η γυναίκα "γλυκό προσωπάκι" που γι'αυτό το λόγο αντιδρά?
Μπουλντόγκ και εσύ, ε;
Μπα, δεν θα το λεγα... Αλλα το σκυλι ειναι μια διαχρονικη αξια.. Ας μην ξεχναμε οτι οι πιο πολλες γυναικες που εκαναν τεραστιες ζημιες ηταν μαυροι σκυλοι.. Οσο για την κοπελα που τα πηρε, αλλο δεν μου αρεσει καποια κι αλλο απορω πως τη γαμανε οι αντρες οπως ειπε. Οι γυναικες παντα αφριζουν κ κακολογουν αυτην που ξερουν οτι καβλωνει τον αντρα τους. Μεγα λαθος και πολυ μιζερο.
Ντάξει τί να σου πω......εγώ πάντως διαφωνώ μαζί σου,διότι πιστέυω πως οι γυναίκες ζηλεύετε(έστω και υποσυνείδητα) και μάλλιστα άσχημα αυτές που έχουν πέραση και προσπαθείτε να τους βρείτε ψεγάδιακι εμενα δεν μ αρεσουν οι γυναικες αλλα μια γνωμη εχω για το ποια μου φαινεται ωραια και ποια οχι.
και απο άντρες πολυ συχνα εχω ακουσει πολλους γελωτες για το γουστο μου
π.χ. ειναι κοντος (για Χαμιλτον) ειναι βλαχος (για Αποστολακη) κλπ
ε, σε καμια περιπτωση δεν θεωρησα πως τα ελεγαν επειδη.... ζηλευουν!!! (ημαρτον θε μου!!!!!!!!!!!!!)
αν εβγαλες και πορισμα και για τη ζηλια μου και για τα γουστα του γκομενου μου τι να πω!!!
μεγαλε ψυχολογε!!!!!!!!!!!!!!
Ντάξει τί να σου πω......εγώ πάντως διαφωνώ μαζί σου,διότι πιστέυω πως οι γυναίκες ζηλεύετε(έστω και υποσυνείδητα) και μάλλιστα άσχημα αυτές που έχουν πέραση και προσπαθείτε να τους βρείτε ψεγάδια
Μπα, δεν θα το λεγα... Αλλα το σκυλι ειναι μια διαχρονικη αξια.. Ας μην ξεχναμε οτι οι πιο πολλες γυναικες που εκαναν τεραστιες ζημιες ηταν μαυροι σκυλοι.. Οσο για την κοπελα που τα πηρε, αλλο δεν μου αρεσει καποια κι αλλο απορω πως τη γαμανε οι αντρες οπως ειπε. Οι γυναικες παντα αφριζουν κ κακολογουν αυτην που ξερουν οτι καβλωνει τον αντρα τους. Μεγα λαθος και πολυ μιζερο.
Ντάξει τί να σου πω......εγώ πάντως διαφωνώ μαζί σου,διότι πιστέυω πως οι γυναίκες ζηλεύετε(έστω και υποσυνείδητα) και μάλλιστα άσχημα αυτές που έχουν πέραση και προσπαθείτε να τους βρείτε ψεγάδια
τα είπες όλα
μη μασήσεις καθόλου, σου εύχομαι καλή παραμονή εδώ ;)
δεν ξερω πως μπορει να πηδαει κανεις βλεποντας αυτη τη φατσα... πολυ σκυλι ρε πουστη μου
M'αρέσει που γελάς κιόλας αλλά να ξέρεις ότι η επιχειρηματολογία σου πάσχει λιγάκι γιατί πας να μαζέψεις τα ασυμάζευτα με αυτό που έγραψες στην αρχή("δεν ξέρω πως μπορεί.....πούστη μου")....τέσπα.για να το ληξουμε εδω, τοσες και τοσες γουσταρετε εδω μεσα ειπα ποτε τιποτα για καμια αλλη?
θελξη
στικουδη
κλπ κλπ που τωρα δεν τα θυμαμαι...
μονο για τη Γκρεκου ειπα
ναι ζηλευω τη Γκρεκου ενω απο τη Θελξη δεν εχω να φοβαμαι μη μου φαει το γκομενο
M'αρέσει που γελάς κιόλας αλλά να ξέρεις ότι η επιχειρηματολογία σου πάσχει λιγάκι γιατί πας να μαζέψεις τα ασυμάζευτα με αυτό που έγραψες στην αρχή("δεν ξέρω πως μπορεί.....πούστη μου")....τέσπα.
Υ.Γ:Όπως παρατηρώ άλλωστε δε βλέπω να πολυσυμμερίζονται την αρχική σου άποψη
Αμ δε, πιάσατε το λακριντί και το μπούρου μπούρου...ευελπιστώ να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό:
Αμ δε, πιάσατε το λακριντί και το μπούρου μπούρου...
νομιζεις οτι ειχα καμια σκασιλα για τα γουστα σας?
απλα μου εκανε εντυπωση γιατι αν ηθελα να μοιασω σε καποια σιγουρα δεν θα ταν αυτη
απο κει και περα δε πα να γαματε και την κατσικα του γειτονα, δεν μου πεφτει λογος.