Νέα

Έλενα Γκρέκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...

Μπουλντόγκ και εσύ, ε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καλα, βαρατε ενεσεις βραδιατικα?δεν μ αρεσει ειπα και βαλθηκατε να με βγαλετε οτι τη ζηλευω?
ημαρτον θε μου!!!!

δηλαδη ρε παληκαρε εσενα σ αρεσει ο χαμιλτον (που μ αρεσει εμενα), ο 50cent και λοιποι?

κι αν δε σ αρεσει και σαν αντρες σου αρεουν οι Μπραντ Πητ, Μαντερας θα πρεπει να σε βγαλω ...ζηλιαρη????????

αν τοσο πια θελετε να μου βγαλετε χαρακτηρισμο, απλα πειτε με κακογουστη, τουλαχιστον θα εχει καποια λογικη...
1)Θα ήθελα να κάνω ενέσεις με αυτά που ακούω εδώ μέσα(δεν αφορά εσένα) αλλά συγκρατούμε

2)Πολύ απλά δε μ'αρέσουν οι άντρες και γι'αυτό μου είναι αδιάφοροι όλοι αυτοί που ανέφερες....και κατ' επέκταση δε ζηλεύω κανένα τους

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ρε συ jimpo λες να ναι αυτό?η μία να μοιάζει στη Γκρέκου και γι'αυτό να τάσσεται υπέρ των σκυλιών και η άλλη να είναι η γυναίκα "γλυκό προσωπάκι" που γι'αυτό το λόγο αντιδρά?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
1)Θα ήθελα να κάνω ενέσεις με αυτά που ακούω εδώ μέσα(δεν αφορά εσένα) αλλά συγκρατούμε

2)Πολύ απλά δε μ'αρέσουν οι άντρες και γι'αυτό μου είναι αδιάφοροι όλοι αυτοί που ανέφερες....και κατ' επέκταση δε ζηλεύω κανένα τους

κι εμενα δεν μ αρεσουν οι γυναικες αλλα μια γνωμη εχω για το ποια μου φαινεται ωραια και ποια οχι.
και απο άντρες πολυ συχνα εχω ακουσει πολλους γελωτες για το γουστο μου
π.χ. ειναι κοντος (για Χαμιλτον) ειναι βλαχος (για Αποστολακη) κλπ

ε, σε καμια περιπτωση δεν θεωρησα πως τα ελεγαν επειδη.... ζηλευουν!!! (ημαρτον θε μου!!!!!!!!!!!!!)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ρε συ jimpo λες να ναι αυτό?η μία να μοιάζει στη Γκρέκου και γι'αυτό να τάσσεται υπέρ των σκυλιών και η άλλη να είναι η γυναίκα "γλυκό προσωπάκι" που γι'αυτό το λόγο αντιδρά?

ηταν απλα η καταλληλη απαντηση σε καποια με το σχολιο
¨"Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους..."

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

:2funny:
Μπα, δεν θα το λεγα... Αλλα το σκυλι ειναι μια διαχρονικη αξια.. Ας μην ξεχναμε οτι οι πιο πολλες  γυναικες που εκαναν τεραστιες ζημιες ηταν μαυροι σκυλοι.. Οσο για την κοπελα που τα πηρε, αλλο δεν μου αρεσει καποια κι αλλο απορω πως τη γαμανε οι αντρες οπως ειπε. Οι γυναικες παντα αφριζουν κ κακολογουν αυτην που ξερουν οτι καβλωνει τον αντρα τους. Μεγα λαθος και πολυ μιζερο.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μπα, δεν θα το λεγα... Αλλα το σκυλι ειναι μια διαχρονικη αξια.. Ας μην ξεχναμε οτι οι πιο πολλες  γυναικες που εκαναν τεραστιες ζημιες ηταν μαυροι σκυλοι.. Οσο για την κοπελα που τα πηρε, αλλο δεν μου αρεσει καποια κι αλλο απορω πως τη γαμανε οι αντρες οπως ειπε. Οι γυναικες παντα αφριζουν κ κακολογουν αυτην που ξερουν οτι καβλωνει τον αντρα τους. Μεγα λαθος και πολυ μιζερο.

αν εβγαλες και πορισμα και για τη ζηλια μου και για τα γουστα του γκομενου μου τι να πω!!!

μεγαλε ψυχολογε!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
κι εμενα δεν μ αρεσουν οι γυναικες αλλα μια γνωμη εχω για το ποια μου φαινεται ωραια και ποια οχι.
και απο άντρες πολυ συχνα εχω ακουσει πολλους γελωτες για το γουστο μου
π.χ. ειναι κοντος (για Χαμιλτον) ειναι βλαχος (για Αποστολακη) κλπ

ε, σε καμια περιπτωση δεν θεωρησα πως τα ελεγαν επειδη.... ζηλευουν!!! (ημαρτον θε μου!!!!!!!!!!!!!)
Ντάξει τί να σου πω......εγώ πάντως  διαφωνώ μαζί σου,διότι πιστέυω πως οι γυναίκες ζηλεύετε(έστω και υποσυνείδητα) και μάλλιστα άσχημα αυτές που έχουν πέραση και προσπαθείτε να τους βρείτε ψεγάδια

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ντάξει τί να σου πω......εγώ πάντως  διαφωνώ μαζί σου,διότι πιστέυω πως οι γυναίκες ζηλεύετε(έστω και υποσυνείδητα) και μάλλιστα άσχημα αυτές που έχουν πέραση και προσπαθείτε να τους βρείτε ψεγάδια

οκ
στην Ατζελινα Τζολι βρισκω 5-6 ελαττωματα αλλα στην Γκρεκου ειπα κατι μονο και μονο επειδη τη ζηλευω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για την αλλη που ακομα δεν μπηκε εδω μεσα και με λεει και μαλακω δεν θα απαντησω γιατι δεν θα κανω τη χαρη σε κανενα εδω μεσα να δει γυναικοκαυγα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τα είπες όλα  :thumbsup:
μη μασήσεις καθόλου, σου εύχομαι καλή παραμονή εδώ  ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

για να το ληξουμε εδω, τοσες και τοσες γουσταρετε εδω μεσα ειπα ποτε τιποτα για καμια αλλη?

θελξη
στικουδη
κλπ κλπ που τωρα δεν τα θυμαμαι...

μονο για τη Γκρεκου ειπα

ναι ζηλευω τη Γκρεκου ενω απο τη Θελξη δεν εχω να φοβαμαι μη μου φαει το γκομενο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
για να το ληξουμε εδω, τοσες και τοσες γουσταρετε εδω μεσα ειπα ποτε τιποτα για καμια αλλη?

θελξη
στικουδη
κλπ κλπ που τωρα δεν τα θυμαμαι...

μονο για τη Γκρεκου ειπα

ναι ζηλευω τη Γκρεκου ενω απο τη Θελξη δεν εχω να φοβαμαι μη μου φαει το γκομενο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
M'αρέσει που γελάς κιόλας αλλά να ξέρεις ότι η επιχειρηματολογία σου πάσχει λιγάκι γιατί πας να μαζέψεις τα ασυμάζευτα με αυτό που έγραψες στην αρχή("δεν ξέρω πως μπορεί.....πούστη μου")....τέσπα.
Υ.Γ:Όπως παρατηρώ άλλωστε δε βλέπω να πολυσυμμερίζονται την αρχική σου άποψη

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
M'αρέσει που γελάς κιόλας αλλά να ξέρεις ότι η επιχειρηματολογία σου πάσχει λιγάκι γιατί πας να μαζέψεις τα ασυμάζευτα με αυτό που έγραψες στην αρχή("δεν ξέρω πως μπορεί.....πούστη μου")....τέσπα.
Υ.Γ:Όπως παρατηρώ άλλωστε δε βλέπω να πολυσυμμερίζονται την αρχική σου άποψη

δεν ηταν τοσο άποψη οσο απορια

οταν μου λες οτι θα πηγαινες μαζι της, μου λυθηκε η απορια

οσο κι αν σου φαινεται περιεργο υπαρχουν ατομα που δεν γενικευουν και μπορουν να δεχτουν και οτι υπαρχουν ατομα με διαφορετικα γουστα

αυτη που θα κοροιδεψει το διαφορετικο και ακομα περισσοτερο θα προσπαθησει να αποδωσε τη διαφορετικη αποψη σε ζηλια, κομπλεξ και δεν ξερω γω τι αλλο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!

κατα τα λοιπα δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησει κανεις για τα γουστα του.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ευελπιστώ να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό:
Αμ δε, πιάσατε το λακριντί και το μπούρου μπούρου...

82473_elenagrekou_123_72lo.jpg

82475_elenagrekou2_123_534lo.jpg

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
νομιζεις οτι ειχα καμια σκασιλα για τα γουστα σας?
απλα μου εκανε εντυπωση γιατι αν ηθελα να μοιασω σε καποια σιγουρα δεν θα ταν αυτη

απο κει και περα δε πα να γαματε και την κατσικα του γειτονα, δεν μου πεφτει λογος.

Σιγα μην ειχες σκασιλα για τα γουστα μας.

Αν ειχες δεν θα ησουν μονιμη εδω μεσα. Θα εκανες τα γουστα αυτα πραγματικοτητα, αλλα φευ.

Ο γειτονας δεν εχει κατσικα, αλλιως θα του την ειχα ξεκωλιασει  :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...

Πες τα !

Πιο γαμηστερες δεν λες τιποτα.

Και σαν χαρακτηρες εχουν την ταση να ειναι καπως διαφορετικες ( ως προς το καλυτερο συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια - εμπειριες ) απο τις γλυκες φατσουλες, ξερουν να χειριζονται καλυτερα το σωμα και τα γενικοτερα χαρακτηριστικα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom