nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Απ'ότι έχω παρατηρήσει δεν υπάρχει θέμα για τη συγκεκριμένη ύπαρξη οπότε το ανοίγω εγώ......τα λόγια περιττά νομίζω......
Πρώτον έχω να σου πω ότι και οι σκυλόφατσες έχουν τη χάρη τους και μάλλιστα κατά τη ταπεινή μου γνώμη έχουν μεγαλύτερη πέραση στους άντρες(τουλάχιστον ως προς το φιστίκωμα).Δεύτερον αν δε μπορεί το τούμπανο-σκυλομούρα να σε κολάσει τότε ποια μπορεί? η κοπέλα με το αγγελικό πρόσωπο(τις θεωρώ λίγο ντεκαυλέ αυτές τις γκόμενες).δεν ξερω πως μπορει να πηδαει κανεις βλεποντας αυτη τη φατσα... πολυ σκυλι ρε πουστη μου
δεν ξερω πως μπορει να πηδαει κανεις βλεποντας αυτη τη φατσα... πολυ σκυλι ρε πουστη μου
δεν ξερω πως μπορει να πηδαει κανεις βλεποντας αυτη τη φατσα... πολυ σκυλι ρε πουστη μου
Πες τα χρυσόστομε....κάτι τέτοιες είναι που και άγιο κολάζουνΧαχαχααχα καλα ξαναπεστο μπας και το πιστεψεις αυτο!
Οι σκυλοφατσες ειναι χιλιες φορες καλυτερες απο τις δηθεν γλυκες, εχουν αλλο βλεμμα, στο σεξ χιλιες φορες καλυτερες απο τις παραδοσιακα "ομορφες"..
Αλλα που να καταλαβετε...
Χαχαχααχα καλα ξαναπεστο μπας και το πιστεψεις αυτο!
Αλλα που να καταλαβετε...
1)Γιατί ντε και καλά πρέπει να μοιάσεις σε κάποιο άλλο πρόσωπο?νομιζεις οτι ειχα καμια σκασιλα για τα γουστα σας?
απλα μου εκανε εντυπωση γιατι αν ηθελα να μοιασω σε καποια σιγουρα δεν θα ταν αυτη
απο κει και περα δε πα να γαματε και την κατσικα του γειτονα, δεν μου πεφτει λογος.
1)Γιατί ντε και καλά πρέπει να μοιάσεις σε κάποιο άλλο πρόσωπο?
2)Ποτέ ρε συ του γείτονα....θα ήταν προσβλητικό γι'αυτόν
Απ'την αρχή έγινες κατανοητή,αλλά μάλλον και εσύ δε έχεις καταφέρει να κατανοήσεις τα γούστα των αντρών.ΑΝ ΗΘΕΛΑ!!!!
το προτυπο, πως αλλιως να τοπω ρε πουστη μου να γινω κατανοητη?
Απ'την αρχή έγινες κατανοητή,αλλά μάλλον και εσύ δε έχεις καταφέρει να κατανοήσεις τα γούστα των αντρών.
Υ.Γ:Αν και θεωρώ άκυρο το να έχει κανείς πρότυπα.....σε ρωτάω.....ποια είναι το δικό σου???σε ποια θα ήθελες να μοιάσεις(να καταλάβουμε και μεις τί έχεις στο νου σου)
ελήφθη....πολυ ωραια μου φαινεται αυτη στο αβαταρ του ντεκερ
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...
Συμφωνώ μαζί σου.....συνήθως αυτός είναι ο λόγος των άσχημων σχολίων που κάνουνε και ιδού τώρα που το παραδέχεσαι και εσύ που είσαι γυναίκα.H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...
Περίμενες δλδ διαφορετική απάντηση???νομίζω ότι και από οποιονδήποτε άλλον τα ίδια θα εισέπραττες ως απάντηση.Αν αυτό που είπες πριν πραγματικά το πιστεύεις τότε μπράβο σου....τί να τις κάνεις μετά τις "ευαίσθητες χορδές"Βλεπω δεν χτυπησα καθολου ευαισθητη χορδη... ΕΛΕΟΣ!!!