Νέα

Έλενα Γκρέκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Απ'ότι έχω παρατηρήσει δεν υπάρχει θέμα για τη συγκεκριμένη ύπαρξη οπότε το ανοίγω εγώ......τα λόγια περιττά νομίζω......
grekou2.jpg

afefff.png

2371_ELENA_GREKO.jpg

URL]]

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Και άλλες από μένα...ευελπιστώ να συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό:
http://[URL unfurl="true"]www.tomilotk.gr/images/gallery/content/category_296/content_17331/4308_ELENA_GREKOY_2592009.jpg[/img[/URL]]
[img]http://1.bp.blogspot.com/_ZDHdAD9tHvA/SjAwRfS500I/AAAAAAAAdEo/m5A45JOTUIk/s320/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1+%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%85.jpg
7743_ELENA_GREKOY_arxiki.jpg

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν ξερω πως μπορει να πηδαει κανεις βλεποντας αυτη τη φατσα... πολυ σκυλι ρε πουστη μου

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
δεν ξερω πως μπορει να πηδαει κανεις βλεποντας αυτη τη φατσα... πολυ σκυλι ρε πουστη μου
Πρώτον έχω να σου πω ότι και οι σκυλόφατσες έχουν τη χάρη τους και μάλλιστα κατά τη ταπεινή μου γνώμη έχουν μεγαλύτερη πέραση στους άντρες(τουλάχιστον ως προς το φιστίκωμα).Δεύτερον αν δε μπορεί το τούμπανο-σκυλομούρα να σε κολάσει τότε ποια μπορεί? η κοπέλα με το αγγελικό πρόσωπο(τις θεωρώ λίγο ντεκαυλέ αυτές τις γκόμενες).

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Χαχαχααχα καλα ξαναπεστο μπας και το πιστεψεις αυτο!

Οι σκυλοφατσες ειναι χιλιες φορες καλυτερες απο τις δηθεν γλυκες, εχουν αλλο βλεμμα, στο σεξ χιλιες φορες καλυτερες απο τις παραδοσιακα "ομορφες"..

Αλλα που να καταλαβετε...
:headbang: :uglystupid:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

Οι σκυλοφατσες ειναι χιλιες φορες καλυτερες απο τις δηθεν γλυκες, εχουν αλλο βλεμμα, στο σεξ χιλιες φορες καλυτερες απο τις παραδοσιακα "ομορφες"..

Πες τα χρυσόστομε....κάτι τέτοιες είναι που και άγιο κολάζουν :dancing: :dancing: :dancing:
προστυχόφατσα και τούμπανο=θανατηφόρος συνδυασμός

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

νομιζεις οτι ειχα καμια σκασιλα για τα γουστα σας?
απλα μου εκανε εντυπωση γιατι αν ηθελα να μοιασω σε καποια σιγουρα δεν θα ταν αυτη

απο κει και περα δε πα να γαματε και την κατσικα του γειτονα, δεν μου πεφτει λογος.

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
νομιζεις οτι ειχα καμια σκασιλα για τα γουστα σας?
απλα μου εκανε εντυπωση γιατι αν ηθελα να μοιασω σε καποια σιγουρα δεν θα ταν αυτη

απο κει και περα δε πα να γαματε και την κατσικα του γειτονα, δεν μου πεφτει λογος.
1)Γιατί ντε και καλά πρέπει να μοιάσεις σε κάποιο άλλο πρόσωπο?
2)Ποτέ ρε συ του γείτονα....θα ήταν προσβλητικό γι'αυτόν :dancing: :2funny: :dancing:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
1)Γιατί ντε και καλά πρέπει να μοιάσεις σε κάποιο άλλο πρόσωπο?
2)Ποτέ ρε συ του γείτονα....θα ήταν προσβλητικό γι'αυτόν :dancing: :2funny: :dancing:

ΑΝ ΗΘΕΛΑ!!!!

το προτυπο, πως αλλιως να τοπω ρε πουστη μου να γινω κατανοητη?

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ΑΝ ΗΘΕΛΑ!!!!

το προτυπο, πως αλλιως να τοπω ρε πουστη μου να γινω κατανοητη?
Απ'την αρχή έγινες κατανοητή,αλλά μάλλον και εσύ δε έχεις καταφέρει να κατανοήσεις τα γούστα των αντρών.
Υ.Γ:Αν και θεωρώ άκυρο το να έχει κανείς πρότυπα.....σε ρωτάω.....ποια είναι το δικό σου???σε ποια θα ήθελες να μοιάσεις(να καταλάβουμε και μεις τί έχεις στο νου σου)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Απ'την αρχή έγινες κατανοητή,αλλά μάλλον και εσύ δε έχεις καταφέρει να κατανοήσεις τα γούστα των αντρών.
Υ.Γ:Αν και θεωρώ άκυρο το να έχει κανείς πρότυπα.....σε ρωτάω.....ποια είναι το δικό σου???σε ποια θα ήθελες να μοιάσεις(να καταλάβουμε και μεις τί έχεις στο νου σου)

πολυ ωραια μου φαινεται αυτη στο αβαταρ του ντεκερ

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τα σκυλια ειναι οι πιο γαμιστερες γκομενες. Κακως τις υποτιμουν οι αλλες γυναικες. Νομιζω οτι απλα τις ζηλευουν επειδη αντιλαμβανονται τον ερωτισμο τους...

ε, καλα δεν κοβουμε τις γενικευσεις?

ζηλευουν?
υποτιμουν?

μην υπερβαλλουμε!!! ειναι θεμα απλα αισθητικης, τι αρεσει και τι οχι σε καθεναν απο μας

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Συμφωνώ μαζί σου.....συνήθως αυτός είναι ο λόγος των άσχημων σχολίων που κάνουνε και ιδού τώρα που το παραδέχεσαι και εσύ που είσαι γυναίκα.
Υ.Γ:Αντί να ζηλεύετε ή να σχολιάζετε τις άλλες προσπαθήστε να γίνεται οι ίδιες πιο ποθιτές στους άντρες(που νομίζω ότι το θέλετε φυσικά)

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Βλεπω δεν χτυπησα καθολου ευαισθητη χορδη... ΕΛΕΟΣ!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

καλα, βαρατε ενεσεις βραδιατικα?
δεν μ αρεσει ειπα και βαλθηκατε να με βγαλετε οτι τη ζηλευω?
ημαρτον θε μου!!!!

δηλαδη ρε παληκαρε εσενα σ αρεσει ο χαμιλτον (που μ αρεσει εμενα), ο 50cent και λοιποι?

κι αν δε σ αρεσει και σαν αντρες σου αρεουν οι Μπραντ Πητ, Μαντερας θα πρεπει να σε βγαλω ...ζηλιαρη????????

αν τοσο πια θελετε να μου βγαλετε χαρακτηρισμο, απλα πειτε με κακογουστη, τουλαχιστον θα εχει καποια λογικη...

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Βλεπω δεν χτυπησα καθολου ευαισθητη χορδη... ΕΛΕΟΣ!!!
Περίμενες δλδ διαφορετική απάντηση???νομίζω ότι και από οποιονδήποτε άλλον τα ίδια θα εισέπραττες ως απάντηση.Αν αυτό που είπες πριν πραγματικά το πιστεύεις τότε μπράβο σου....τί να τις κάνεις μετά τις "ευαίσθητες χορδές"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom