kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Τι χασαμε ρε παιδιά.
ευλογησον 1ον το πριβε ειναι κλειστο 2ον δεν φαινεται ειναι αορατη 3ον πρεπει να την κοψεις επειγοντως τηνΚαλησπερα και υγεια πανω απο όλα θα μπορουσαμε να σε δουμε πριβε τώρα στον καιρό της καταμπίνας;
γειά σου μαν πως πάει η καταμπίνα;ευλογησον 1ον το πριβε ειναι κλειστο 2ον δεν φαινεται ειναι αορατη 3ον πρεπει να την κοψεις επειγοντως την
αδελφε μου εδω χαθηκαμε καλα και βγαινει κανα ξουραφι που και που και διασκεδαζουμεγειά σου μαν πως πάει η καταμπίνα;
άστα μαν γαμα τα... :Sαδελφε μου εδω χαθηκαμε καλα και βγαινει κανα ξουραφι που και που και διασκεδαζουμε
αντε να τελειωσει ολο αυτο :- γιατι εκτος απο τους οικους ανοχης και συνναφη επαγγελματα θα γεμισουν και τα ψυχιατρείαάστα μαν γαμα τα... :S
ποτε θα τελειωσει χασαμε και τις μερεςαντε να τελειωσει ολο αυτο :- γιατι εκτος απο τους οικους ανοχης και συνναφη επαγγελματα θα γεμισουν και τα ψυχιατρεία
σε κανα μηνα θα εχουμε αρχισει να τελειωνουμεποτε θα τελειωσει χασαμε και τις μερες
Ούτε εγώ δεν ξέρω... Τα σταμάτησα??Καλησπέρα σε όλους.. συγνώμη για την ερώτηση που θα κάνω, απλά δεν παρακολουθώ τα τεκτενόμενα του νήματος κτλ, η Ελενάρα, πλέον σταμάτησε να κάνει ραντεβού ???
μεχρι να τελειωσει το κουλο θα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας ladyΟύτε εγώ δεν ξέρω... Τα σταμάτησα??
Κάτσε να τελειώσει όλο αυτό το κουλό κ θα δουμε
Καλησπερα σε ολους
Αυτό φοβάμαι και γω..μεχρι να τελειωσει το κουλο θα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας lady
Καλές γιορτές ομορφιά μου!! Take careΑυτό φοβάμαι και γω..
Οτι δεν θα τελειώσει ποτέ κ ότι θα υπάρξουν καινούργια δεδομένα στο χώρο, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αυτά περιμένω να δω και να αποφασισω
Αny way καλές γιορτές να έχουμε ολοι με υγεια, (έτσι όπως μας τις κατάντησαν)
Καλές γιορτές έλεναΑny way καλές γιορτές να έχουμε ολοι με υγεια, (έτσι όπως μας τις κατάντησαν)
Καλημερα Σας περιμενωEXELEN
Wallpaper for smartphones