ulidars69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2020
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
που με περιμενεις?Καλημερα Σας περιμενω
που με περιμενεις?Καλημερα Σας περιμενω
Προσωπικα, πουθεναπου με περιμενεις?
Επισης γιαβρι μου με υγεια :-*Καλές γιορτές έλενα
ποσο σκληρη πια!Προσωπικα, πουθενα
Καλησπερα και καλο Πασχα να εχεις κ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ΜαριεΚαλημέρα στην πιο hot προσωπικότητα της Ελλαδος!!!
Ελπιζω Ελενάρα μας οπως και οι πειρσσοτεροι εδω μεσα να χετε υγεια και υπομονη... αντε θα περασει κ αυτο..
Παλι με χρονια με καιρους...
Φιλια πολλα Ελενα!
:-*ποσο σκληρη πια!
Και εσυ γιαβρι μου .... Σου ευχομαι ενα ειρηνικο ΠασχαΚαλές γιορτές ομορφιά μου!! Take care
ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ βουλιαξε ο τιτανικος ;) καλυτερα να το αλλαξειςΚαι εσυ γιαβρι μου .... Σου ευχομαι ενα ειρηνικο Πασχα
απο Οκτώβριο παλι μεσα λενε φαντάσου τα εχουν σχεδιασμενα ολαμεχρι να τελειωσει το κουλο θα εχουν ασπρισει τα μαλλια μας lady
παναγο ,εχει bday σημερα η κυρια?Χρονια πολλα και πολυχρονη αγαπητή ελενα υγεια ευτυχία και ευημερία. Happy birthday
ναι το ειχε πει στα σοσιαλπαναγο ,εχει bday σημερα η κυρια?
Ούτε εγώ δεν ξέρω... Τα σταμάτησα??
Κάτσε να τελειώσει όλο αυτό το κουλό κ θα δουμε
Καλησπερα σε ολους
μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?
να πάρει ότι έχει βάλει στόχο, να πετυχει αυτά που θέλει και να την κάνει??
Η ζωή <<ποταμάκι>> είναι και πάντα πάει παρακάτω... Δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση.μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?
Η ζωή <<ποταμάκι>> είναι και πάντα πάει παρακάτω... Δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση.
Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο και όταν το βρούμε, παλεύουμε γι αυτό, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΌΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ότι κάναμε μέχρι τώρα.
Καλό ξημέρωμα john
Αν πιστευεις οτι αυτο που κανει ειναι μεμπτο, ανηθικο, βρωμικο κτλ ,τοτε τι να πω.....μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?
μήπως καλύτερα να της ευχηθείς να τελέιώσει με όλα αυτά?
Η ζωή <<ποταμάκι>> είναι και πάντα πάει παρακάτω... Δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση.
Όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο και όταν το βρούμε, παλεύουμε γι αυτό, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΌΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ότι κάναμε μέχρι τώρα.
Καλό ξημέρωμα john