Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ναι ναι, οι κατω των 25 ετώνε
Ναι ναι, οι κατω των 25 ετώνε
Ο μόνος λόγος είναι το μαλλί και το μακιγιάζ.. Όταν έχεις άλλα, μετά παει, έμπλεξεςΘα είμαι εκτός του θέματος σας..
Βέβαια αν κάποιος συναγωνιστής είχε ρωτήσει το ίδιο νωρίτερα, ζητώ συγνώμη! Δεν έχω χρόνο να το ψάξω!
Κυρία Χατζή διαβάζω στην τελευταία κριτική που ανέβηκε για εσάς.. "Αν μπορούσες να τη χύσεις και στο πρόσωπο στα γυαλιά θα ήταν όνειρο"..
Η ερώτηση είναι..γιατί δεν κάνατε το όνειρο του συναγωνιστή πραγματικότητα??
Και εγω λιγο την ειχα βγαλει λογο κινησης στην Λαμιας .... Ηταν μοιραιο λαθος ομως
Ναι εκει αναμεσα στο στερνοΣ' έσφιγγε στο στήθος σου; ;)
Σε ένα μήνα κλείνω τα 25 ευκαιρία να δοκιμασω την ελενα. Εχω και υπογραφή από τους κηδεμονες μου ότι με αφήνουν. Βαρέθηκα να βλέπω όλο παιδικά στο νικελοντεον ήρθε η ώρα να γίνω άνδρας
κοριτσαρα καλημερα ...τροχαια νεας ιονιας ειναι η κληση ;;
Όχι Αττικής οδουκοριτσαρα καλημερα ...τροχαια νεας ιονιας ειναι η κληση ;;
εγινε μανα μου...παντως το νου σου απο δω και περα γιατι εχει πεσει εντολη...Όχι Αττικής οδου
Καλημέρα Διονύση
Problem solved ;)
και το βράδυ χυμό να πίνουμε!!!Όχι Αττικής οδου
Καλημέρα Διονύση
Problem solved ;)
Καλώς τον φίλο μου τον Γιώργο . Από τους πλέον παλιούς στο νήμα, να ενημερώσω..καλο μεσημερι
Τα μαθα τα μαθα. Την δεύτερη για το ιδιο καίγεσαι ;)εγινε μανα μου...παντως το νου σου απο δω και περα γιατι εχει πεσει εντολη...
Τι δηλαδή?. Κάποια επιχείρηση?ολα καλα δουλειες εφτιαξα και ενα μερος στην αθηνα
ολα καλα δουλειες εφτιαξα και ενα μερος στην αθηνα
Αυτά λες και δεν βλέπω να αλλάζει η τύχη σουγια τι ζωνη μιλατε?...αγνοτητας?