Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Με μουτζωσαν κανα τεταρτο πριν το συμβαν μαλλον....Είναι μη σου τύχει η κακή στιγμή...
Με μουτζωσαν κανα τεταρτο πριν το συμβαν μαλλον....Είναι μη σου τύχει η κακή στιγμή...
Αυτα μονο σε ταινιες ...Κρίμα που δεν ήταν περιπολικό της ***** :-(
Πέρα από την πλάκα που κάνουμε εδώ λυπάμαι πολύ...Με μουτζωσαν κανα τεταρτο πριν το συμβαν μαλλον....
Με μουτζωσαν κανα τεταρτο πριν το συμβαν μαλλον....
Shit happens
Keep walking
Kατι θα κανω . Τrust meΠέρα από την πλάκα που κάνουμε εδώ λυπάμαι πολύ...
yes.... Shit happens , ALWAYS >
Είμαι σίγουρος...Kατι θα κανω . Τrust me
Το πιο τραγικό το έχω δει στη Σάμο. Σκάει πλοίο στο λιμάνι και μόλις βγαίνουν οι μηχανές από το πλοίο τους έκοψαν σε όλους κλήση επειδή δεν φορούσαν κράνος, με το που πάτησαν στο έδαφοςΗ ο κακος μλκας
Δεν προλαβα να κατεβω απ το παπι κ ειχε γραψει τη μιση κληση κ ολας
Παει το μεροκαματο
Το πιο τραγικό το έχω δει στη Σάμο. Σκάει πλοίο στο λιμάνι και μόλις βγαίνουν οι μηχανές από το πλοίο τους έκοψαν σε όλους κλήση επειδή δεν φορούσαν κράνος, με το που πάτησαν στο έδαφος
Ωραιο!!!
Ποτε εγινε αυτο ?Το πιο τραγικό το έχω δει στη Σάμο. Σκάει πλοίο στο λιμάνι και μόλις βγαίνουν οι μηχανές από το πλοίο τους έκοψαν σε όλους κλήση επειδή δεν φορούσαν κράνος, με το που πάτησαν στο έδαφος
Ωραιο!!!
Εγω εχω κολλησει μ αυτο τελευταια .
Πριν από χρόνια που είχα πάει διακοπές. Τα πήραν όλοι και ξαναμπήκαν στο πλοίο για το επόμενο νησί και μετά οι ξενοδόχοι πήγαν και τα έψαλαν στο αστυνομικό τμήμα...Ποτε εγινε αυτο ?
Είχαν βγει καθαρά για είσπραξη...Wtf???
Καλα το τερματισαν εκει
Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ <<φευγα>> τωρα που το ακουσα ολο. Λυπαμαι μονο να βλεπω τετοια ασματα με 500 λαικ :-
Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ <<φευγα>> τωρα που το ακουσα ολο. Λυπαμαι μονο να βλεπω τετοια ασματα με 500 λαικ :-
Ναι ναι, οι κατω των 25 ετώνεΜε μουτζωσαν κανα τεταρτο πριν το συμβαν μαλλον....