barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.506
τι γλυκό φιλάκι αχ ακόμα έχω το θεσπέσιο άγγιγμα της από τη Πέμπτη και το μεθυστική της άρωμα να με συντροφεύει καλή προβολή!!!
τι γλυκό φιλάκι αχ ακόμα έχω το θεσπέσιο άγγιγμα της από τη Πέμπτη και το μεθυστική της άρωμα να με συντροφεύει καλή προβολή!!!
γίνομαι και αγαπουλης.... Στους γαμιστρωνες σκληρός καριόλης χυστης και γαμιας...
Να κάνω δικό μου θρεντ να τελειώνουμε?
το άνοιξα μπορεί να γράφει και η Ελενα ότι θέλει χαχαΛέω να κάνεις τύπε, αν περάσεις στην επόμενη φάση θα πιάσω πρώτο στασίδι να κορδώνομαι οτι είμαι φίλος σου, αν πατώσεις θα σου λέμε καμία μαλακία να σε παρηγορήσουμε.
Ή μπορεί να συγχωνευτεί με το νήμα του ποδολάγνου.
Του Ναβαρόνε;
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η Μονομελής Επιτροπή Αριστοκρατικής Διαπαιδαγώγησης και Savoir Vivre του νήματος των παππούληδων ανακοινώνει προς τα μέλη του νήματος, που χθες το απόγευμα/βράδυ εγκαταστάθηκαν στο παρόν νήμα το εξής:
1. Όταν επισκεπτόμεθα κάποιο φιλικό προς εμάς νήμα , δεν το κάνουμε αρμένικη βίζιτα. Δεν αρκεί μόνο ο σεβασμός προς τη νηματοθέτρια. Σεβόμεθα τον χαρακτήρα και τους θαμώνες και το αντικείμενο του νήματος. >
Βεβαίως οι ΑΙΩΝΊΩΣ κακεντρεχείς του νήματός μας [ενδεικτικά: κ.κ. troubakhs μου, the Saint, brabus, tomahok κ.α.] θα είπουν ότι ο νηματοθέτης το εκκίνησε, αναρτώντας τα 4 χέρια επί του 8πόντου του κ. NICK TRIVE.
Ορθόν κατ΄ αρχήν, εσφαλμένο ως συνέχεια.
Παν μέτρον άριστον και ο νοών νοείτω.
2. Στις σπάνιες περιπτώσεις κατά τις οποίες μία γυναίκα μας δίνει σημασία [ως εχθές η κα. Έλενα έπραξε] αποκρύπτουμε τον ενθουσιασμό μας, σκουπίζουμε επιμελώς τον σίελό μας και αποφεύγουμε την αλλαζονική συμπεριφορά ενθυμούμενοι ότι κατά το πρότερον διάστημα της ζωής μας ούτε θηλυκός γυμνοσάλιαγξ μας δίνει σημασία.
3. Επιστρέφουμε στο νήμα μας ίνα συνεχίσωμεν την ατέρμονη συζήτησή μας περί του να βρούμε γκόμενα.
Καλημέρες ολούθε...Κατι σε καλλιτεχνικο... Λογω των βραχων το λεω και παω να δω καμμια ταινια
Καλημερα γιατρε μουΚαλημέρες ολούθε...
Αντε να συντονιστουμε επιτελους....
Τα φιλια μου στην ομορφη κυρια...
ααααχ...Κωλοκοτρωνη μουυυ....καλημεραΚατι σε καλλιτεχνικο... Λογω των βραχων το λεω και παω να δω καμμια ταινια
...σα να λεμε δηλαδη ...ταπονικαλημέρα, μπορείτε να κλάψετε, πέρασα από το κάστινγκ και με πήραν full time για τις ταινίες ενηλίκων και υπερηλίκων
Με το 8ποντό μου θα ανοίγω τις πρωκτικές οπές ώστε να συνηθίζουν και να ακολουθούν τα κανονικά πέη
...σα να λεμε δηλαδη ...ταπονι
αν θελετε και κανεναν να τις λαδωνει εγω ...butt plug ;)
καλημέρα, μπορείτε να κλάψετε, πέρασα από το κάστινγκ και με πήραν full time για τις ταινίες ενηλίκων και υπερηλίκων
Με το 8ποντό μου θα ανοίγω τις πρωκτικές οπές ώστε να συνηθίζουν και να ακολουθούν τα κανονικά πέη Eισαι απιστευτος ... Ομολογω οτι τετοια θεση ουτε καν την ειχα σκεφτει!!!.
καλημέρα Έλενα μπράβο για αυτά που γράφεις στα σοσιαλ σήμερα το πρωί.Καλησπερα ευφυεστατε !! φιλε μου Ντερτυ :-* :-*
Το νήμα των παππούληδων είναι υπερήφανο για εσάς αγαπητέ.καλημέρα, μπορείτε να κλάψετε, πέρασα από το κάστινγκ και με πήραν full time για τις ταινίες ενηλίκων και υπερηλίκων
Με το 8ποντό μου θα ανοίγω τις πρωκτικές οπές ώστε να συνηθίζουν και να ακολουθούν τα κανονικά πέη
Ας πιουμε σ αυτοΤο νήμα των παππούληδων είναι υπερήφανο για εσάς αγαπητέ.
φέρνω το τζονυ πηγα αγόρασα 3....Ας πιουμε σ αυτο