iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Δεν γεννήθηκε ακόμη αυτός/ή που θα του βάλει κανόνεςΤον αφηνει να βλεπει
Δεν γεννήθηκε ακόμη αυτός/ή που θα του βάλει κανόνεςΤον αφηνει να βλεπει
Θα το δουμε τοτε , σε κανα μηνα δηλαδηεσενα ξερουμε εσενα εμπιστευομαστε
γερο για τον παναγο μιλαμε τον δικο μας παναγο τον ειδες που πηγε με φλοραλ πουκαμισο και τον περασες για κανενα ντικινταγκα?
Με καθησυχασες ;) Γιατι τον συμπαθωΔεν γεννήθηκε ακόμη αυτός/ή που θα του βάλει κανόνες
Καλα τα λες, Αγια . Αλλα ποιος σ ακουεινα βλεπουμε και κανα κωλο χατζη οσο σπαμαρουμε παιδια ετσι ? τα λεω καλα?
τον παραμυθιασανε οτι ητανε μπλακ ταη ινβιτεισον και τελικα ητανε χαι χιλς ινβιτεισον ?Δεν με προβλημάτισε αυτό. Το ότι περπατούσε άνετα με τα δωδεκάποντα που του έδωσαν να φορέσει με προβλημάτισε κάπως.
του γαμας την ψυχολογια ρε μπαρμπα :S :S :SΔεν με προβλημάτισε αυτό. Το ότι περπατούσε άνετα με τα δωδεκάποντα που του έδωσαν να φορέσει με προβλημάτισε κάπως.
λες να ειναι δακτυλος απο τους ανταγωνισται τυπε?του γαμας την ψυχολογια ρε μπαρμπα :S :S :S
να βλεπουμε και κανα κωλο χατζη οσο σπαμαρουμε παιδια ετσι ? τα λεω καλα?
κατσε ρε...και εμενα μου εκοψες τα ποδια οτι σπαμαρουμε...λες να ειναι δακτυλος απο τους ανταγωνισται τυπε?
Η αμήχανη στιγμή που περιμένεις στην ουρά στο casting και νιώθεις τον τύπο πίσω σου υπερβολικά κοντά σουλες να ειναι δακτυλος απο τους ανταγωνισται τυπε?
λες να ειναι δακτυλος απο τους ανταγωνισται τυπε?
Κατι σε καλλιτεχνικο... Λογω των βραχων το λεω και παω να δω καμμια ταινιαΑπό την γραφίδα σας και στης Χατζή το μάτι.
τυπε η αληθεια ειναι της το γαμησαμε το μαγαζι εδω ειναι για να γραφουν οι γαμπροι εχει και ενα σπιτι να τελειωσει το κοριτσι εμεις ειμαστε φυρακατσε ρε...και εμενα μου εκοψες τα ποδια οτι σπαμαρουμε...
μόνο μουνι γαμαω και κολακιας δεν είμαι και ιδιαίτερα φαν να τα λέμε. Όλα και όλα εγώ θέλω Έλενα στο δεύτερο γύρο του καστιγκ και ο λαός του bou. Να πω ότι η Ελενα είχε πολλυ σοβαρό ρόλο στο καστιγκ και είχε αναλάβει εκεί τα γραφειοκρατικα και μπράβο της. Γιατί πολλυ μπλα μπλα ήταν η φάση και ζαλουρα γενικά. Για γραμματέας κάνει σίγουρα να τονίσω πόσο πολυτάλαντο είναι γαμω τη πουτανα μου αυτή η γυναίκα. Υ. Γ. Μάζεψε τα σάλια θα πέσεις....Να τα λεμε και αυτα ... Ωχ παναγο λες ???
τι θα δεις?Κατι σε καλλιτεχνικο... Λογω των βραχων το λεω και παω να δω καμμια ταινια
Την ανασα του στο σβερκο σου,και μια ανατριχιλα να σου διαπερναει το κορμι... Και αναλογιζεσαι μεσα σου.Η αμήχανη στιγμή που περιμένεις στην ουρά στο casting και νιώθεις τον τύπο πίσω σου υπερβολικά κοντά σου
απλά είμαι μοδατο αγορακιγερο για τον παναγο μιλαμε τον δικο μας παναγο τον ειδες που πηγε με φλοραλ πουκαμισο και τον περασες για κανενα ντικινταγκα?
Πού είναι οι βράχοι;Κατι σε καλλιτεχνικο... Λογω των βραχων το λεω και παω να δω καμμια ταινια