iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Άντε καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε και την Έλενα να μας πει τις εντυπώσεις της. Έχω ήδη μία ερώτηση: πόσες συμμετοχές είχε το casting;
Άντε καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε και την Έλενα να μας πει τις εντυπώσεις της. Έχω ήδη μία ερώτηση: πόσες συμμετοχές είχε το casting;
πάνω από 40 άτομα σίγουραΆντε καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε και την Έλενα να μας πει τις εντυπώσεις της. Έχω ήδη μία ερώτηση: πόσες συμμετοχές είχε το casting;
40 παλικάρια από τη Λιβαδειάπάνω από 40 άτομα σίγουρα
πάνω από 40 άτομα σίγουρα
Μόνο αν ζητήσει αναβαθμολόγηση...Σας έδωσαν αντίγραφο του "γραπτού" σας;
Πως συννενοουμε για να κλεισω ραντεβου με τη συγκεκριμενη κυρια?
Ξερει κανεις αν δεχεται outcall?
Μπραντ Πιτ χαχαΠανάγο.
Εισαι όμορφος;
Γιατί αυτός ειναι όμορφος?Μπραντ Πιτ χαχα
Τίποτα εγώ πήγα να δω το νέο μαλλί της Έλενας και να πιω δύο ποτάκια που με κέρασε ο τελευταίος της παρτενέρ στη τελευταία της ταινία. Α είδα και την ιννα ξέχασα....θα σας τα πει η ίδια αύριο τώρα ξεκουράζεται
έχω μια απορία από ολόκληρο σαιτ bourdela. Com μόνο εγώ κατέβηκα? Η κατέβηκαν και άλλοι και δε το λένε. Χμμμεεεε μιλα ρε παναγο εδω καναμε αγωνα για εσενα!!! χαχαχ
Τίποτα εγώ πήγα να δω το νέο μαλλί της Έλενας και να πιω δύο ποτάκια που με κέρασε ο τελευταίος της παρτενέρ στη τελευταία της ταινία. Α είδα και την ιννα ξέχασα....θα σας τα πει η ίδια αύριο τώρα ξεκουράζεται
εσύ να πάρεις συνοδεία για πασατεμπο που έλεγες την ελενα να σου πειΟ πανάγος είναι καλό παιδί, δε θα μας αφήσει χωρίς πληροφόρηση