Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
καλημερα ομορφη...τι εχουμε εκει ;;;εργο...μετρηση ;;Η διαδικασια του casting μολις ξεκινησε.. ;)
Καλημερα κ καλη εβδομαδα :-*
καλημερα ομορφη...τι εχουμε εκει ;;;εργο...μετρηση ;;Η διαδικασια του casting μολις ξεκινησε.. ;)
Καλα.. Θα τον παρω μια αγκαλιτσα πρωτα, να φυγει το τρακΚαλημερα Ελενα. Εχω στειλει τον βοηθο μου να ερθει στο καστινκ. Ειναι αγροτης απο επαρχια . Θα τον καταλαβεις. Δειξτου κατανοηση ....
Θα μυρίζει στρούγκα καλέ.Καλα.. Θα τον παρω μια αγκαλιτσα πρωτα, να φυγει το τρακ
Είναι ευαίσθητος άλλα γνήσιος. Ευχαριστώ για την προσοχή. Θα σου στείλω πεσκέσι από τα προϊόντα μας!Καλα.. Θα τον παρω μια αγκαλιτσα πρωτα, να φυγει το τρακ
:-*Είναι ευαίσθητος άλλα γνήσιος. Ευχαριστώ για την προσοχή. Θα σου στείλω πεσκέσι από τα προϊόντα μας!
χαμηλα κοιτας ελεγχεις παπαρι?Η διαδικασια του casting μολις ξεκινησε.. ;)
Παμε στο καστινγκ ρε;χαμηλα κοιτας ελεγχεις παπαρι?
τυπε λες να παμε και να μας πουν οτι ειμαστε οβερκουολιφαιντ και να μας διωξουν ?Παμε στο καστινγκ ρε;
Η διαδικασια του casting μολις ξεκινησε.. ;)
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;Έχω να πω ότι ήταν μια εμπειρία γαματη τίποτα άλλο. Μας κεράσανε μέχρι και ποτάκια... Έλενα τεο ιννα κτλ ήταν όλοι εξαιρετική και μπράβο τους. Πάω για ύπνο
δε ξέρω τίποτα. Καλή ξεκούραση στην Έλενα να ευχηθώ γιατί πραγματικά θα φύγει από εκεί με κεφαλή καζάνι και με 3 ντεπον σίγουρα. Ήταν κουκλαρα και γοητευτική όπως πάνταΠότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Πήρες δουλειά για το σπίτι;Ιννα Ρόζα Έλενα δίπλα δίπλα η Τριάδα της απόλυτης καυλας να προσθεσω
τσουΠήρες δουλειά για το σπίτι;