anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.492
- Πόντοι
- 4.636
έκανες και στο χωρίο σου ηλιοθεραπεία ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...?Βρε πυροβολημενο δεν ριχνουμε κατι πανω μας οταν κανουμε ηλιοθεραπεια
έκανες και στο χωρίο σου ηλιοθεραπεία ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...?Βρε πυροβολημενο δεν ριχνουμε κατι πανω μας οταν κανουμε ηλιοθεραπεια
Ήλιο έχει παντού, όχι μόνο στις παραλίες ;)έκανες και στο χωρίο σου ηλιοθεραπεία ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...?
σωστά και στις καλαμιές έχει...Ήλιο έχει παντού, όχι μόνο στις παραλίες ;)
τι θα γίνει με σένα ? >Ήλιο έχει παντού, όχι μόνο στις παραλίες ;)
Πολυυυυυυυ...έκανες και στο χωρίο σου ηλιοθεραπεία ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...?
Καλησπέρα στην κυρία του νήματοςΟντως αρχοντας
Καλησπερα :-* :-*
χριστέ κι απόστολε ... θα καταπιώ το bypass μου ...Α εγω δεν ξερω.. Παω μπαλκόνι τωρα.. Φυσαει αερας αφου >
Εχει μεσον εμενα . Διατηρω αριστες σχεσεις με τον αξιοτιμο Κυριο Μπλιζ και θα πεσει στα μαλακα ...τι θα γίνει με σένα ? >
θα μαζευτείς !?
Θα ενημερώσω τον πορνοθέτη να τιμωρηθείς!
λιποτάχτης ο iuakoya...?τι θα γίνει με σένα ? >
θα μαζευτείς !?
Νόμιζα ότι το έχετε ήδη κάνει >τι θα γίνει με σένα ? >
θα μαζευτείς !?
Οχι αυτο δεν το καταπινουμε ...χριστέ κι απόστολε ... θα καταπιώ το bypass μου ...
σύρεται εκ του αιδοίου δίκην πλοίου ...λιποτάχτης ο iuakoya...?
Μια στιγμή, πάω να σας καταδώσω κι επιστρέφωχριστέ κι απόστολε ... θα καταπιώ το bypass μου ...
εγώ είμαι ενας αγνός, ακίνδυνος επισκέπτης ...Μια στιγμή, πάω να σας καταδώσω κι επιστρέφω
Ποτέ, έκανα το στρατιωτικό μου κανονικά με δόξα και τιμήλιποτάχτης ο iuakoya...?
να τον βγάλεις αύριο αναφορά ότι τσιλιμπούρδηζε σε πορνοσάιτ...σύρεται εκ του αιδοίου δίκην πλοίου ...
Δεν είστε επισκέπτης κύριε, αλλιώς δεν θα γράφατε, είστε μέλοςεγώ είμαι ενας αγνός, ακίνδυνος επιστκέπτης ...
Να ξέρω ώρα να έχω γυαλίσει αρβύλες!!!να τον βγάλεις αύριο αναφορά ότι τσιλιμπούρδηζε σε πορνοσάιτ...
έχει βγεί άμεσα!!! >να τον βγάλεις αύριο αναφορά ότι τσιλιμπούρδηζε σε πορνοσάιτ...
θα είσαι προτεινόμενος για 4 σ.εξ....Να ξέρω ώρα να έχω γυαλίσει αρβύλες!!!