iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Ελεύθερα αγαπητέ, keep walking...μη δειτε ανθρωπο να γουσταρει μια κοπελα,να πεσετε να τον φατε!Θα με αναγκασετε,να στελνω στην κοπελα pm,και δε θα περνετε ματι!
Ελεύθερα αγαπητέ, keep walking...μη δειτε ανθρωπο να γουσταρει μια κοπελα,να πεσετε να τον φατε!Θα με αναγκασετε,να στελνω στην κοπελα pm,και δε θα περνετε ματι!
γιαούρτι θα την βάλουμε με αιθέρια έλαια απο αγγούρι και σκόρδο...
σε πάω με 1000 τα λες στα ίσια...μη δειτε ανθρωπο να γουσταρει μια κοπελα,να πεσετε να τον φατε!Θα με αναγκασετε,να στελνω στην κοπελα pm,και δε θα περνετε ματι!
τι διάολο μωρέ 25-30 πόντοι είναι αυτοί κάπου θα το βολέψει...Τα αιθέρια έλαια έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, το σκόρδο για το μάτι, το αγγούρι γιατί;
Τον anon ρώτα, κι εγώ σήμερα το έμαθαεσυ ησουν που θα γινοσουν κουμπαρος?
δεν σου κάνει αυτός...? θέλεις άλλον...?εσυ ησουν που θα γινοσουν κουμπαρος?
Σωστά, τα βασικά είναι πάνω κάτω τα ίδια, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά...Εγω πάντως τη φωνή της κυρίας τη βρίσκω αρκετά ερεθιστικη.
Η γυναίκα πρέπει πάντα να κρίνεται στις λεπτομέρειες
Ενδεχόμενο 1: Την έχει συναντήσειεσυ απο που και ως που,ξερεις τη φωνη της?
Προδώθηκα ε?εσυ απο που και ως που,ξερεις τη φωνη της?
1. Δεν την έχω συναντήσειΕνδεχόμενο 1: Την έχει συναντήσει
Ενδεχόμενο 2: Την πήρε τηλέφωνο
Ενδεχόμενο 3: Έχει δει ταινία της
Σοφόν το σαφές...1. Δεν την έχω συναντήσει
2. Δεν έχω το τηλεφωνό της
3. Βλέπω μόνο περιπέτειες
Αλλά έχει καυλωτική φωνή, με ελάχιστη αξάνΣοφόν το σαφές...
Δεν διαφωνώ, κάθε άλλο...Άλλα έχει καυλωτική φωνή, με ελάχιστη αξάν
Για την αξάν?Δεν διαφωνώ, κάθε άλλο...
Για την καυλωτική φωνήΓια την αξάν?
Θες να πεις τη γνωμη σου για την αξάν?Για την καυλωτική φωνή
Μια γυναίκα αγαπητέ μπορεί να βγάλει μεγάλο ρεπερτόριο ήχων και φωνών ανάλογα με τη στιγμή και τη διάθεση, σαν τη γάτα ένα πράγμα... Εμείς οι άντρες μπροστά τους είμαστε πολύ απλά πλάσματα...Θες να πεις τη γνωμη σου για την αξάν?
Αμα θελω ρεπερτοριο ηχων παω στην όπερα.Μια γυναίκα αγαπητέ μπορεί να βγάλει μεγάλο ρεπερτόριο ήχων και φωνών ανάλογα με τη στιγμή και τη διάθεση, σαν τη γάτα ένα πράγμα... Εμείς οι άντρες μπροστά τους είμαστε πολύ απλά πλάσματα...