kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.953
- Πόντοι
- 6.256
ΓιατιιιιιιΑααα. Δεν μπορω να πω.. Ευγενεστατοι παντα, εκτος ελαχιστοτατων εξαιρεσεων
Επειδή σε λέω νταρντάνα?
ΓιατιιιιιιΑααα. Δεν μπορω να πω.. Ευγενεστατοι παντα, εκτος ελαχιστοτατων εξαιρεσεων
καλημέρα εν τελει σεξ έρωτας είναι συγκοινωνουντα δοχεία λόγω ότι έχουμε διαφόρων ειδών συναισθήματα σαν ανθρώπινες οντότητες πάω να πάρω το freddo μου
Εν ΤΕΛΕΙ
ποτέ την είπες νταρντανα και δεν το άκουσα? Κοντή νομίζω την ειπεςΓιατιιιιιι
Επειδή σε λέω νταρντάνα?
Μην ανησυχεις το επιασα το μηνυμα πριν.. ;) Λεγε με οπως σε εκφραζει καλύτερα..Γιατιιιιιι
Επειδή σε λέω νταρντάνα?
Μη μου δίνεις θάρροςΜην ανησυχεις το επιασα το μηνυμα πριν.. ;) Λεγε με οπως σε εκφραζει καλύτερα..
Καλησπερα
ειναι καλο αυτο νεο.το ζητημα ειναι και να το ξεπερασει το εργακι.θα τα καταφερει.Καλησπερα
Ο Τασος του Αthensdiva αποφυλακιστηκε...
σπανιως μεν,αλλα οταν θα γραφω δε,θα μιλαω ωμα,οπως μου ερχεται και οταν αναφερομαι σε σενα.παρεπιπτοντως,σε γαμει κανενας απο αυτους που σαλιαριζουν εδω στο νημα?δεν εχω δει ρε παιδακι μου μια αναφορα ,ενα σχολειο,κατι τελος παντων,που να αναφερεται σε καποια συναντηση,για να μαθαινουμε και οι υπολοιποι τι γινεται.θα μου πεις,υπαρχουν οι κριτικες,αν και αυτες ειναι περιοδικες,αλλα θα ηταν πιο πιπερατα αν γραφονταν και εδω κατι τις.Μην ανησυχεις το επιασα το μηνυμα πριν.. ;) Λεγε με οπως σε εκφραζει καλύτερα..
Καλησπερα
από πότε έγινες πουτανοφύλακας ρε παίχτη...?σπανιως μεν,αλλα οταν θα γραφω δε,θα μιλαω ωμα,οπως μου ερχεται και οταν αναφερομαι σε σενα.παρεπιπτοντως,σε γαμει κανενας απο αυτους που σαλιαριζουν εδω στο νημα?δεν εχω δει ρε παιδακι μου μια αναφορα ,ενα σχολειο,κατι τελος παντων,που να αναφερεται σε καποια συναντηση,για να μαθαινουμε και οι υπολοιποι τι γινεται.θα μου πεις,υπαρχουν οι κριτικες,αν και αυτες ειναι περιοδικες,αλλα θα ηταν πιο πιπερατα αν γραφονταν και εδω κατι τις.
ακου ρε.εσυ καταλαβες οτι γινομαι πουτανοφυλακας με οτι εγραψα?λαθος τοτε.εμεσως πλην σαφως αναφερομαι μονο για την ενημερωση.τωρα το τι μαλακιες θα γραφει ο καθενας και τι οχι δεν με ενδιαφερει διολου.αλλα εχω και εγω δικαιωμα να χαρακτιριζω καποια πραγματα που γραφονται ως σαλιαρισματα.εσυ ομως γιατι μυγιαστικες και μιλας και εξ ονοματος ολων?δικηγορακος η της συνομοταξιας?από πότε έγινες πουτανοφύλακας ρε παίχτη...?
και ποιος σε διόρισε τι θα γράφουμε και τι οχι...?
αν έχεις ζόρι χοντρό μην ασχολείσαι...
να είμαι δικηγόρος να την λέω σε κάτι παπαροδιαβήτες σαν του λογού σου...ακου ρε.εσυ καταλαβες οτι γινομαι πουτανοφυλακας με οτι εγραψα?λαθος τοτε.εμεσως πλην σαφως αναφερομαι μονο για την ενημερωση.τωρα το τι μαλακιες θα γραφει ο καθενας και τι οχι δεν με ενδιαφερει διολου.αλλα εχω και εγω δικαιωμα να χαρακτιριζω καποια πραγματα που γραφονται ως σαλιαρισματα.εσυ ομως γιατι μυγιαστικες και μιλας και εξ ονοματος ολων?δικηγορακος η της συνομοταξιας?
γραφτα σωστα.παπαριες ποιος γραφει και παπαρας ποιος ειναι ,ευτυχως η δυστυχως και για σενα ,μπορουν να το δουν και να το καταλαβουν οι πιο πολλοι εδω μεσα.εμενα,δεν μπορει και ουτε εχει τα κοτσια να μου την πει,οχι μονο εσυ αλλα κανεις.να είμαι δικηγόρος να την λέω σε κάτι παπαροδιαβήτες σαν του λογού σου...
όπα ρε ...γραφτα σωστα.παπαριες ποιος γραφει και παπαρας ποιος ειναι ,ευτυχως η δυστυχως και για σενα ,μπορουν να το δουν και να το καταλαβουν οι πιο πολλοι εδω μεσα.εμενα,δεν μπορει και ουτε εχει τα κοτσια να μου την πει,οχι μονο εσυ αλλα κανεις.
εισαι σε πολλα πραγματα λαθος ;) :- οι αναφορες που εκανες ηταν προσβλητικες για πολλους εδω μεσα :- καλο θα ηταν να διαβαζες τι εγραψες στο αρχικο σου ποστ :thubsdown: θα μπορουσα να το σχολιασω αλλα δεν εχει νοημα πια για εμενα ;) πίνω αλλου τον καφε μουγραφτα σωστα.παπαριες ποιος γραφει και παπαρας ποιος ειναι ,ευτυχως η δυστυχως και για σενα ,μπορουν να το δουν και να το καταλαβουν οι πιο πολλοι εδω μεσα.εμενα,δεν μπορει και ουτε εχει τα κοτσια να μου την πει,οχι μονο εσυ αλλα κανεις.
εδώ είναι ένα νήμα που κάνουμε χαβαλέ [άγνωστη λέξη] για εσένα...δεν θα σου απαντησω αλλο.αλλωστε ξερω τι μαλακας εισαι.δεν εχει νοημα καμια αντιπαραθεση μαζι σου.
ΤΑΣΣΟ,ισως εχεις δικιο,ομως δεν ηταν προθεση μου να προσβαλω.και μαλιστα συγκεκριμενους συναδελφους.ομως οπως και σε αλλα νηματα ,και εδω υπαρχουν και αυτοι.δεν νομιζω να ειμαιτελειως λαθος.εν τοιαυτη περιπτωση ζητω συγνωμη για τυχον προσβολη.εισαι σε πολλα πραγματα λαθος ;) :- οι αναφορες που εκανες ηταν προσβλητικες για πολλους εδω μεσα :- καλο θα ηταν να διαβαζες τι εγραψες στο αρχικο σου ποστ :thubsdown: θα μπορουσα να το σχολιασω αλλα δεν εχει νοημα πια για εμενα ;) πίνω αλλου τον καφε μου
ακουσε φιλε να σου πω κατι το συγκεκριμενο μαγαζι απο την αρχη δουλευε με αυτο τον τροπο ;) εσυ ισως δεν το ηξερες γιατι δεν ασχολιοσουν ;) ομως θα σου πω κατι ειμαι ενας ανθρωπος γενικώς που κυνηγαω τους διαφορους του στυλ που περιεγραψες τους κυνηγαω πολυ μεχρι παρεξηγησεως ;) ακομη και απο την νηματοθετρια ;) οποτε επειδη το νημα μεταλλάχτηκε μπορει να μεταλλαχτηκα και εγω ;) δεν ασχολουμαι πια παρα μπαίνοντας μονο να κανω πλακα σε κανα φιλο και αποχωρώ θεωρω οτι ηταν προσβλητικο το ποστ σου :- και οτι καλος το τελειώνεις εστω και με συγνωμη υπο σκεψηΤΑΣΣΟ,ισως εχεις δικιο,ομως δεν ηταν προθεση μου να προσβαλω.και μαλιστα συγκεκριμενους συναδελφους.ομως οπως και σε αλλα νηματα ,και εδω υπαρχουν και αυτοι.δεν νομιζω να ειμαιτελειως λαθος.εν τοιαυτη περιπτωση ζητω συγνωμη για τυχον προσβολη.