kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Πανε λιγο ποιο πισω και θα δεις κι απο αυτο
αααα ολα κι ολα ! βυζια εχει , κωλο ποιο πισω , μνι ομως που θα βρουμε?
Πανε λιγο ποιο πισω και θα δεις κι απο αυτο
Σε ασπρομαυρο εχω ενααααα ολα κι ολα ! βυζια εχει , κωλο ποιο πισω , μνι ομως που θα βρουμε?
Σε ασπρομαυρο εχω ενα
σε εχω έτοιμη όπως και λουκάνικο με πορτοκαλί καλαματιανό διάλεξε και παρεΤο βυσινο εχε το νου σου εσυ
γαμω τις φωτογραφίες αχ πόσο θέλω να μάθω και εγώ να τραβάω τέτοιες με τη φωτογραφική μου. Αυτή ανήκει στην κατηγορία αισθησιακό γυμνό. Θα κάνω και εγώ φωτογράφηση αλλά ακόμα έχω λίγο δρόμο μέχρι να βγουν οι κοιλιακό. Μοντέλο που θα βρω άραγε ΧμμμΣε ασπρομαυρο εχω ενα
Ξερω οτι ηθελες να πεις καραβι Jack αλλα το πηγες πιο κομψα......Άλλος για τη βάρκα μας
ναι το ασπρομαυρο και το μαύρο φωντο αλλά νομίζω μαύρο φωντο θέλει στούντιο είναι άλλο επίπεδο καλλιτεχνικαωραιο το ασπρομαυρο το αναδικνυει καλυτερα !
και με κουνιστο μια χαρα βγαινουνγαμω τις φωτογραφίες αχ πόσο θέλω να μάθω και εγώ να τραβάω τέτοιες με τη φωτογραφική μου. Αυτή ανήκει στην κατηγορία αισθησιακό γυμνό. Θα κάνω και εγώ φωτογράφηση αλλά ακόμα έχω λίγο δρόμο μέχρι να βγουν οι κοιλιακό. Μοντέλο που θα βρω άραγε Χμμμ
Ερασιτεχνικη ειναι , αλλα εκατσε καπως καλα ;) Θα μπορουσε πολυ καλυτεραΥψηλή τεχνη
ο καλλιτέχνης τι φωτογραφική είχε ξέρουμε? Η κινιτο?Ερασιτεχνικη ειναι , αλλα εκατσε καπως καλα ;) Θα μπορουσε πολυ καλυτερα
Ναι οι <<πτυχωσεις>> αναδεικνυονται καλυτεραωραιο το ασπρομαυρο το αναδικνυει καλυτερα !
huawei p30 pro. Οποτε , αστα βυσινα και τρεχα για κουνιστο αυριοο καλλιτέχνης τι φωτογραφική είχε ξέρουμε? Η κινιτο?
νταξει κινιταρα για να δω και εγώ με τη Canon μου πως θα πάω σε ερασιτεχνικό καλλιτεχνικό επίπεδο. Έχει μελέτη το πραμαhuawei p30 pro
τέλος τα βυσσινα μπήκαν στα βάζα πάμε για αλλαhuawei p30 pro. Οποτε , αστα βυσινα και τρεχα για κουνιστο αυριο
Μπα δεν μπαινω σε τετοιο τρυπακι .. Ασε να το κανουν οι υπολοιπες ;) Απο οτι εχεις καταλαβει προτιμω αλλου ειδους φωτογραφιες .ελενα ξεκινα να βγαζεις φωτο με σφηνες με κοσμημα! ειναι της μοδας πολυ !