kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Και το σούσι δύναμη πάντως και άκρως διεγερτικη τροφη
to wasabi ειναι περιεχει ολα αυτα τα καλα !
Και το σούσι δύναμη πάντως και άκρως διεγερτικη τροφη
η παράδοση μας απαιτεί να τρώμε γλυκά του κουταλιού έναντι ξενοφερτων γλυκών τύπου τσιζκεικ πανακοτας κτλ απλό το θέμα. Εξάλλου υπάρχουν άπειρες εκδοχές στο συγκεκριμένο τύπο γλυκού οπότε στάνταρ θα υπάρχει κάποια που να σε ικανοποιειΝα ξερεις σε αθλητες και οσουν κανουν διαιτα το γλυκο κουταλιου προτεινεται εναντι των υπολοιπων ,οποτε θα το φαει.
τίποτα φτιάξε μακαρόνια με κιμά και φώναξε καμία να της κάνεις μασάζ που λέει και ο ρουβας σε γνωστό άσμα. Σούσι κτλ είναι να πας έξω με το πρόσωπο σε εστιατόριο άποψη μου
πεστα χρυσοστομεΔίκιο έχεις, μας έχει στερημένους απο τα κάλλη της η κυρία.
Όλες οι φώτο με κελεμπία είναι
είναι και αυτό μια άποψη ορθολογική προτιμώ όμως σουσαδικο έξω και ξενοδοχείο για ολοκληρωμένη απολαυσηβαλε και το πηγαινε ελα στο σουσαδικο ! ενω αν το εχεις σπιτικο ! πας μετα απευθειας για επιδορπιο στη κρεβατοκαμαρα !
Βάζεις και στοιχηματάκι?
Μια συνέυρεση?
είναι και αυτό μια άποψη ορθολογική προτιμώ όμως σουσαδικο έξω και ξενοδοχείο για ολοκληρωμένη απολαυση
τα ρέστα μου!!!!Βάζεις και στοιχηματάκι?
Μια συνέυρεση?
pm στείλε της φίλε να στο δώσει αν είναι η ιδιαΣυγγνώμη για την ίσως χαζή ερώτηση, αλλά έχουμε τηλέφωνο ή τρόπο επικοινωνίας με την Έλενα; Βρίσκεται όντως στη Θεσσαλονίκη;
Μπράβο ρε πανάγο, ρύθμισε λίγο την κίνηση,pm στείλε της φίλε να στο δώσει αν είναι η ιδια
οι μαθητές θα αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια αυτό είναι σίγουρο.όλοι έχουν ανάγκη το ιδιαίτερο μαθημαΜπράβο ρε πανάγο, ρύθμισε λίγο την κίνηση,
Έχουμε αυξημένες ροές
Μπράβο ρε πανάγο, ρύθμισε λίγο την κίνηση,
Έχουμε αυξημένες ροές
Το βυσινο εχε το νου σου εσυpm στείλε της φίλε να στο δώσει αν είναι η ιδια
Πανε λιγο ποιο πισω και θα δεις κι απο αυτοΕπιτέλους είδαμε και λίγο βιζάκι και μάλιστα πανέμορφο, λιγο κολαράκι θα δούμε;;;;
Ισα παω γω βρε ... και εχω και μνι
Δίκιο έχεις, μας έχει στερημένους απο τα κάλλη της η κυρία.
Όλες οι φώτο με κελεμπία είναι