Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Μεσα, αμπσολιούτλι!!!!!Ωραια ιδεα .. θα κλεισουμε τραπεζι με τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ,
Μεσα, αμπσολιούτλι!!!!!Ωραια ιδεα .. θα κλεισουμε τραπεζι με τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ,
Τι είναι ο ανθρωπος... ΣυληπητηριαΣυγγνωμη που σημερα δεν μπηκα καθολου να σχολιασω το παραμικρο ..αλλα το πρωι μετα που ειπα οτι θα απεχω λογω εξωτερικων δουλειων , πεθανε ενα πολυ καλος φιλος και γειτονας απο ανακοπη στα καλα καθουμενα (παντρεμενος με δυο παιδια ) και ολοι εδω στην γειτονια που ζω ειμαστε σε μια κατασταση πολυ στεναχωρη .. :-
Θα επανελθω συντομα
Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη και σας υποσχομαι οτι αν το θελετε και εσεις θα περασουμε ομορφα σε λιγες ημερες που θα γινει η συναντηση
Συγγνωμη που σημερα δεν μπηκα καθολου να σχολιασω το παραμικρο ..αλλα το πρωι μετα που ειπα οτι θα απεχω λογω εξωτερικων δουλειων , πεθανε ενα πολυ καλος φιλος και γειτονας απο ανακοπη στα καλα καθουμενα (παντρεμενος με δυο παιδια ) και ολοι εδω στην γειτονια που ζω ειμαστε σε μια κατασταση πολυ στεναχωρη .. :-
Θα επανελθω συντομα
Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη και σας υποσχομαι οτι αν το θελετε και εσεις θα περασουμε ομορφα σε λιγες ημερες που θα γινει η συναντηση
Και τα δικα μου ...Συλλυπητηρια κοριτσι μου...
Τώρα μόλις το είδα. Δυστυχώς τα έχει αυτά η ζωή. Να είναι καλά τ' αγαπημένα του πρόσωπα να τον θυμούνται. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, μετα τον θανόντα σκέφτομαι τα παιδάκια που αφήνει πίσω του. Κρίμα για τον άνθρωπο...Συγγνωμη που σημερα δεν μπηκα καθολου να σχολιασω το παραμικρο ..αλλα το πρωι μετα που ειπα οτι θα απεχω λογω εξωτερικων δουλειων , πεθανε ενα πολυ καλος φιλος και γειτονας απο ανακοπη στα καλα καθουμενα (παντρεμενος με δυο παιδια ) και ολοι εδω στην γειτονια που ζω ειμαστε σε μια κατασταση πολυ στεναχωρη .. :-
Θα επανελθω συντομα
Χαιρομαι που σε αρεσε η δουλεια που καναμε, και περισσοτερο χαιρομαι που ειχε τα αποτελεσματα που ειπες..Καλησπέρα ομορφιά μου.Χθες είδα την νέα σου ταινία από την ***** μαζι με την Ίνα και τον Τεο.Ησουν απίθανη ιδίως στην σκηνη με την παρτούζα που σε γαμάει ο Τεο από τον κώλο.Συνεχισε έτσι και να μας καβλωνεις.
Καλησπέρα ομορφιά μου.Χθες είδα την νέα σου ταινία από την ***** μαζι με την Ίνα και τον Τεο.Ησουν απίθανη ιδίως στην σκηνη με την παρτούζα που σε γαμάει ο Τεο από τον κώλο.Συνεχισε έτσι και να μας καβλωνεις.
Σωστός ο Τεο γαμάει και άλλες η Ίνα προς το παρόν γαμιέται μονο με Τεονομιζω ο τεο πηδαει και αλλες η ιννα παει μονο με τεο
Καληνύχτα Έλενα, αχχχ και να ήμουν ο μαύρος γάτος...Kαλο σας βραδυ και καλο ξημερωμα Κυριακης :-* :-*
Ποιος σε εμποδιζει ρε τύπε?Καληνύχτα Έλενα, αχχχ και να ήμουν ο μαύρος γάτος...
Καληνυχτα και σε σενα :-* :-*Καληνύχτα Έλενα, αχχχ και να ήμουν ο μαύρος γάτος...