barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.202
- Πόντοι
- 5.506
Καλημερα αγορινες
Σημερα θα ειμαι απουσα απο δω.. Ψωνια ΑΦΟΥ
Παιχτε εσεις
Τελεια, θα τα κανουμε ολα πουτανα...
Καλημερα αγορινες
Σημερα θα ειμαι απουσα απο δω.. Ψωνια ΑΦΟΥ
Παιχτε εσεις
Μπαιρακτάρης.....
..
Αγαπητέ το έχασα... Όνομα εστιατορίου ??
ποσο ακομηΤελεια, θα τα κανουμε ολα πουτανα...
α ωραιαΜεχρι τελους.
α ωραια
Λάθος καλή μου... ΕΙΔΙΚΆ ο χώρος του bou είναι γεμάτος από "αυτά"Ελα βρε ξεκωλα . Μια παρεα θα ειμαστε. Καλο να ξεφυγουμε απο ταμπου. Αλλωστε ο χωρος του BOU , θελω να πιστευω οτι δεν εχει απο αυτα.
Κρατάει πίπεδο ως το δείπνο.Λειπει και εκεινο το καλοπαιδο ο ανον, μαλλον θυμωσε που δε μας δειχνει η κυρα Λενα κωλο με τιποτα. :S
... έτσι μπράβο, θά πάει τό κεμπάπ συνεφο...Μπαιρακτάρης
δεν το καταλαβες μπεμπεκα?δεν το πιστευω,εισαι γατα.αλλα στο λεω και λιανα.εγω που ερχομαι απο μακρια,θελω πριν η μετα κατι πιο πριβε.αυτο κυρια μου.<<ομως ελα που θελω το πριν η το μετα>>
στον χατζη για καζαν ντιπι ;) θα στο κανονισω εγωδεν το καταλαβες μπεμπεκα?δεν το πιστευω,εισαι γατα.αλλα στο λεω και λιανα.εγω που ερχομαι απο μακρια,θελω πριν η μετα κατι πιο πριβε.αυτο κυρια μου.
τασσο σου ειμαι υποχρεος για πολλα.στον χατζη για καζαν ντιπι ;) θα στο κανονισω εγω
τι εχουμε περασει τα 2.000.0000 euro και δεν εισεπραξα φιλαρακι παντα καλα υγεια ρε και καλατασσο σου ειμαι υποχρεος για πολλα.
τασσο σου ειμαι υποχρεος για πολλα.
Κλείνω τραπέζι από τώρα. Κερδίσω δεν κερδίσω, εγώ θα είμαι εκεί. Ε ρε πιένες που θα γνωρίσει το κατάστημα. Προβλέπω να σου προσφέρουν ποσοστό χαχα!
Καλο βραδυ να εχετε ολοι και σας ευχαριστω για την συμμετοχη σας
Φιλακια :-* :-* :-*
ολοι ρε εσυ μαζευω καβα χειμωνας ερχεται αδελφε ;) ολα καλα?Πεστα ολα τωρα !
Τασο τι γινεται ρε συ ?
κι ο Frank υποχρεωμενος ?
ολοι ρε εσυ μαζευω καβα χειμωνας ερχεται αδελφε ;) ολα καλα?