TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καλα ασε θα βαλω δικια μου ;) εσυ ειπαμε το γαλατακι σου και νανιΤην επομενη θα σε βαλω τις μασχαλιτσες μου
καλα ασε θα βαλω δικια μου ;) εσυ ειπαμε το γαλατακι σου και νανιΤην επομενη θα σε βαλω τις μασχαλιτσες μου
Ποτε και που θα γινει το erotic fest?Αυτα θα τα δειτε στο erotic festivalion
Ποτε και που θα γινει το erotic fest?
Αααααα . Ολα και ολα !! Mονο με αυτο τον ορο θα γινει η συναντηση.Ερώτηση κι απορία έχω, θα την κάνω και πείτε ότι θέλετε. Θα βρεθεί έστω και ένας άντρας που θα δεχτεί να του πληρώσει το πρώτο γεύμα ή το δείπνο, δεν ξέρω τι θα είναι, μία γυναίκα;
Πιο πετυχημενο δεν μπορουσες να βαλεις
Τις σαμαρι ξαχασα
Μάλιστα...Αααααα . Ολα και ολα !! Mονο με αυτο τον ορο θα γινει η συναντηση.
Αλλωστε πολλοι απο εδω μεσα εχουν πληρωσει αρκετα για τις υπηρεσιες μου .... Αυτο που κανω ειναι ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ που θα μπορουσα να κανω γι αυτους .
Πες με τι σε προβληματιζει απο αυτο που εγραψα ?Μάλιστα...
Πρέπει να είναι περίεργη η αίσθηση, να σου κάνει το τραπέζι μία γυναίκα...Πες με τι δεν σε καλυπτει απο αυτο που εγραψα ?
γιατι το λες υποκαμισο ; υπολοχαγός ειναι;Πετάς τα λεφτά σου στα παλιοκούτια.... Υποκάμισο πήρες;
Ελα βρε ξεκωλα . Μια παρεα θα ειμαστε. Καλο να ξεφυγουμε απο ταμπου. Αλλωστε ο χωρος του BOU , θελω να πιστευω οτι δεν εχει απο αυτα.Πρέπει να είναι περίεργη η αίσθηση, να σου κάνει το τραπέζι μία γυναίκα...
Ελα βρε ξεκωλα . Μια παρεα θα ειμαστε. Καλο να ξεφυγουμε απο ταμπου. Αλλωστε ο χωρος του BOU , θελω να πιστευω οτι δεν εχει απο αυτα.