TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
καλα ασε θα βαλω δικια μου ;)Την επομενη θα σε βαλω τις μασχαλιτσες μου![]()

καλα ασε θα βαλω δικια μου ;)Την επομενη θα σε βαλω τις μασχαλιτσες μου![]()
Ποτε και που θα γινει το erotic fest?Αυτα θα τα δειτε στο erotic festivalion![]()
Ποτε και που θα γινει το erotic fest?
Αααααα . Ολα και ολα !! Mονο με αυτο τον ορο θα γινει η συναντηση.Ερώτηση κι απορία έχω, θα την κάνω και πείτε ότι θέλετε. Θα βρεθεί έστω και ένας άντρας που θα δεχτεί να του πληρώσει το πρώτο γεύμα ή το δείπνο, δεν ξέρω τι θα είναι, μία γυναίκα;
Πιο πετυχημενο δεν μπορουσες να βαλεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τις σαμαρι ξαχασα![]()
![]()
Μάλιστα...Αααααα . Ολα και ολα !! Mονο με αυτο τον ορο θα γινει η συναντηση.
Αλλωστε πολλοι απο εδω μεσα εχουν πληρωσει αρκετα για τις υπηρεσιες μου .... Αυτο που κανω ειναι ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ που θα μπορουσα να κανω γι αυτους .
Πες με τι σε προβληματιζει απο αυτο που εγραψα ?Μάλιστα...
Πρέπει να είναι περίεργη η αίσθηση, να σου κάνει το τραπέζι μία γυναίκα...Πες με τι δεν σε καλυπτει απο αυτο που εγραψα ?
γιατι το λες υποκαμισο ; υπολοχαγός ειναι;Πετάς τα λεφτά σου στα παλιοκούτια.... Υποκάμισο πήρες;![]()
Ελα βρε ξεκωλα . Μια παρεα θα ειμαστε. Καλο να ξεφυγουμε απο ταμπου. Αλλωστε ο χωρος του BOU , θελω να πιστευω οτι δεν εχει απο αυτα.Πρέπει να είναι περίεργη η αίσθηση, να σου κάνει το τραπέζι μία γυναίκα...
Ελα βρε ξεκωλα . Μια παρεα θα ειμαστε. Καλο να ξεφυγουμε απο ταμπου. Αλλωστε ο χωρος του BOU , θελω να πιστευω οτι δεν εχει απο αυτα.