midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.335
- Πόντοι
- 3.656
O Barockis θα ρθει???Αυτα θα τα δειτε στο erotic festivalion![]()
O Barockis θα ρθει???Αυτα θα τα δειτε στο erotic festivalion![]()
Aν προλαβει να κανει κατι μετατροπες στα κουπια μαλλον θα ερθει.. Δεν του βγαζουν με ειπε την ιπποδυναμη που δινει ο κατασκευαστηςO Barockis θα ρθει???
Στην περιοχη που ζω λεμεΚαλημέρα, μπορείς να έρθεις στην παρέα και συ και τα δικά σου κερασμένα από μένα.![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγιαΠου θα τα βάλεις όλα αυτά;;![]()
Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
Εφυγα απο κει. Τωρα δοκιμαζω κατι διαφανειες (Να ΜΗΝ, φαινεται πολυ απο μεσα ομως) . Ζ αρεζουν
![]()
λοιπον!εχω 2 παρατηρησεις να κανω.1η.η καλυψη των σωληνων πολυ προχειροδουλεια!!και 2η...η αριστερη θηλη φευγει λιγο η εγω αλλοιθωρησα?...παιζει και αυτο!!!!!!!Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
Εφυγα απο κει. Τωρα δοκιμαζω κατι διαφανειες (Να ΜΗΝ, φαινεται πολυ απο μεσα ομως) . Ζ αρεζουν
![]()
δεν τα κάνουν έτσι απότομα αυτά... πήγε να με πατήσει αυτοκινητο...Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
![]()
2.Το υφασμα επταιγε κ στραβοπατησε η ρωγα![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον!εχω 2 παρατηρησεις να κανω.1η.η καλυψη των σωληνων πολυ προχειροδουλεια!!και 2η...η αριστερη θηλη φευγει λιγο η εγω αλλοιθωρησα?...παιζει και αυτο!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον!εχω 2 παρατηρησεις να κανω.1η.η καλυψη των σωληνων πολυ προχειροδουλεια!!και 2η...η αριστερη θηλη φευγει λιγο η εγω αλλοιθωρησα?...παιζει και αυτο!!!!!!!
δεν τα κάνουν έτσι απότομα αυτά... πήγε να με πατήσει αυτοκινητο...
Ωραια.. Αυτο ηθελα κ εγωΩραίες και κυρίως διακριτικές, ΔΕΝ φαίνεται τίποτις.![]()
![]()
![]()
Εεει Τυπε.......!!Όταν σας λέγω οτι η τύπισσα θέλει να μας ξεκάνει δε με πιστεύετε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου σε ειπα να περπατας κ να κοιτας το δρομο. Οχι το σμαρτφονιδεν τα κάνουν έτσι απότομα αυτά... πήγε να με πατήσει αυτοκινητο...
Εεει Τυπε.......!!
![]()
![]()
τετοια εχουμε ξαναδειΘα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
![]()
εντάξει μαμά, δεν θα το ξανακάνωΑφου σε ειπα να περπατας κ να κοιτας το δρομο. Οχι το σμαρτφονι
Την επομενη θα σε βαλω τις μασχαλιτσες μουτετοια εχουμε ξαναδειτιποτα αλλο
![]()
[move]
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ[/size][/size][/size][/move]:helpsos: :helpsos:[/move]