midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
O Barockis θα ρθει???Αυτα θα τα δειτε στο erotic festivalion
O Barockis θα ρθει???Αυτα θα τα δειτε στο erotic festivalion
Aν προλαβει να κανει κατι μετατροπες στα κουπια μαλλον θα ερθει.. Δεν του βγαζουν με ειπε την ιπποδυναμη που δινει ο κατασκευαστηςO Barockis θα ρθει???
Στην περιοχη που ζω λεμεΚαλημέρα, μπορείς να έρθεις στην παρέα και συ και τα δικά σου κερασμένα από μένα.
Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγιαΠου θα τα βάλεις όλα αυτά;;
Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
Εφυγα απο κει. Τωρα δοκιμαζω κατι διαφανειες (Να ΜΗΝ, φαινεται πολυ απο μεσα ομως ) . Ζ αρεζουν
λοιπον!εχω 2 παρατηρησεις να κανω.1η.η καλυψη των σωληνων πολυ προχειροδουλεια!!και 2η...η αριστερη θηλη φευγει λιγο η εγω αλλοιθωρησα?...παιζει και αυτο!!!!!!!Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
Εφυγα απο κει. Τωρα δοκιμαζω κατι διαφανειες (Να ΜΗΝ, φαινεται πολυ απο μεσα ομως ) . Ζ αρεζουν
δεν τα κάνουν έτσι απότομα αυτά... πήγε να με πατήσει αυτοκινητο...Θα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
2.Το υφασμα επταιγε κ στραβοπατησε η ρωγαλοιπον!εχω 2 παρατηρησεις να κανω.1η.η καλυψη των σωληνων πολυ προχειροδουλεια!!και 2η...η αριστερη θηλη φευγει λιγο η εγω αλλοιθωρησα?...παιζει και αυτο!!!!!!!
λοιπον!εχω 2 παρατηρησεις να κανω.1η.η καλυψη των σωληνων πολυ προχειροδουλεια!!και 2η...η αριστερη θηλη φευγει λιγο η εγω αλλοιθωρησα?...παιζει και αυτο!!!!!!!
δεν τα κάνουν έτσι απότομα αυτά... πήγε να με πατήσει αυτοκινητο...
Ωραια.. Αυτο ηθελα κ εγωΩραίες και κυρίως διακριτικές, ΔΕΝ φαίνεται τίποτις.
Εεει Τυπε.......!!Όταν σας λέγω οτι η τύπισσα θέλει να μας ξεκάνει δε με πιστεύετε.
Αφου σε ειπα να περπατας κ να κοιτας το δρομο. Οχι το σμαρτφονιδεν τα κάνουν έτσι απότομα αυτά... πήγε να με πατήσει αυτοκινητο...
Εεει Τυπε.......!!
τετοια εχουμε ξαναδει τιποτα αλλοΘα σε ελεγα τωρα.. Αλλα σχωρα που κυκλοφορουν κ παιδγια
εντάξει μαμά, δεν θα το ξανακάνωΑφου σε ειπα να περπατας κ να κοιτας το δρομο. Οχι το σμαρτφονι
εντάξει μαμά, δεν θα το ξανακάνω
Την επομενη θα σε βαλω τις μασχαλιτσες μουτετοια εχουμε ξαναδει τιποτα αλλο
[move]
[move][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΚΩΛΟ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ[/size][/size][/size][/move] :helpsos: :helpsos:[/move]