Φουφουτος Αγραματος
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,Η Τυχη του πρωταρη...? (στο νημα)Θα παει με καποιου ειδους κληρωση γιαβρι μου.. :-
Καλησπέρα,Η Τυχη του πρωταρη...? (στο νημα)Θα παει με καποιου ειδους κληρωση γιαβρι μου.. :-
Νανι. Κουρασμος σημερα
Αυριο θα ξεκινησουμε κ την κληρωση . ;)
Λάθος. Δεν είναι τέτοιο "είδος η Κυρία!Σύντομα θα ανοίξει νήμα "Δείπνο με την 'Ελενα Χ" και με τη διαδικασία της κλήρωσης 5 μέλη θα δειπνήσουν με την 'Ελενα σε κάποιο εστιατόριο.. Πως σας φαίνετε η ιδέα τύποι μου?
Σύντομα θα ανοίξει νήμα "Δείπνο με την 'Ελενα Χ" και με τη διαδικασία της κλήρωσης 5 μέλη θα δειπνήσουν με την 'Ελενα σε κάποιο εστιατόριο.. Πως σας φαίνετε η ιδέα τύποι μου?
παπάKαλημερα σε ολους ...
Παω να παρω παπα, και μολις γυρισω θα τα πουμε με τον διαγωνισμο, που θα ειναι για ολα τα ΜΕΛΗ του ΒOU .. Που το αποτελεσμα του θα ειναι ενα δειπνο για 5 ατομα σε ενα καλο εστιατοριο η ταβερνα με εκλεκτα εδεσματα , προς τερψιν των ουρανισκων σας. Εκει θα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε και καλυτερα ;) μακρυα απο κρεβατια καναπεδες αιωρες πατωματα κλπ κλπ....
Παπουτσακια ... Εβγαλα τον Μαρτη απο το χερακι
Παπουτσακια ... Εβγαλα τον Μαρτη απο το χερακι
Δεν παω με ποπαδες βρεΌχι που θα σου γλύτωνε,
Όχι που θα σου γλύτωνε,Παω να παρω παπα,
Σιδερώνω κοστούμι,Δεν παω με ποπαδες βρε
Αστα σιδερωματα εσυ , και να παρεις μερος στο διαγωνισμο να ερθεις να φαμεΣιδερώνω κοστούμι,
Ψάχνω και δε βρίσκω καλά εσώρουχα, έχεις κάνα γνωστό να μου δανείσει?Αστα σιδερωματα εσυ , και να παρεις μερος στο διαγωνισμο να ερθεις να φαμε
Ο Μπαροκ !!!Ψάχνω και δε βρίσκω καλά εσώρουχα, έχεις κάνα γνωστό να μου δανείσει?
Κοκορικο μου καλημερα ... :-* :-* Μολις γυρισω θα σας πω . Με βοηθαει και ο αμπελαλες σ αυτο ;)
..........καλημέρα σας......
....... συντεταγμένες & προσδιορισμό ήμέρας παρακαλώ ?
Aδιαβλητοτατος ... θα ειναι παρων ολος ο συλλογος δικηγορων και συμβολαιογραφων Αττικης κ περιχωρωνε ...Ο διαγωνισμός θα γίνει παρουσία δικηγόρου? θα είναι αδιάβλητος?
τζακουζι θα εχειKαλημερα σε ολους ...
Παω να παρω παπα, και μολις γυρισω θα τα πουμε με τον διαγωνισμο, που θα ειναι για ολα τα ΜΕΛΗ του ΒOU .. Που το αποτελεσμα του θα ειναι ενα δειπνο για 5 ατομα σε ενα καλο εστιατοριο η ταβερνα με εκλεκτα εδεσματα , προς τερψιν των ουρανισκων σας. Εκει θα εχουμε την ευκαιρια να γνωριστουμε και καλυτερα ;) μακρυα απο κρεβατια καναπεδες αιωρες πατωματα κλπ κλπ....
θα ειναι και ο λυκουρεζοςAδιαβλητοτατος ... θα ειναι παρων ολος ο συλλογος δικηγορων και συμβολαιογραφων Αττικης κ περιχωρωνε ...
Αααα... Μεγια τον γκογκεν