Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Δες πμΚαλησπερα Ελενα , σου εστειλα και pm αλλα μαλλον δεν το ειδες!Για Δεκεμβρη που θα ανεβεις Θεσσαλονικη πως μπορουμε να κανονισουμε?![]()
Δες πμΚαλησπερα Ελενα , σου εστειλα και pm αλλα μαλλον δεν το ειδες!Για Δεκεμβρη που θα ανεβεις Θεσσαλονικη πως μπορουμε να κανονισουμε?![]()
Τσου..Τι έγινε ρε παιδιά, έχει σχέση με σιλικόνες?
Καλημερα και σε σεναΚαλημέρα κορίτσι... :-*
Γιατί να έχει σχέση? Υδραυλικός είναι να φτιάχνει βρύσες?Θέα είναι.Καλημερα Έλενα.Τι έγινε ρε παιδιά, έχει σχέση με σιλικόνες?
ΚαλημεραΓιατί να έχει σχέση? Υδραυλικός είναι να φτιάχνει βρύσες?Θέα είναι.Καλημερα Έλενα.![]()
![]()
![]()
Καλημερα γιαβρι μουΚαλημερα μουνακλα :-* :-* :-*
ΚαλησπεραΚαλησπέρα Έλενα!
Βρε Έλενα μου καλησπέρα..Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος..Δεν έχω καταλάβει,τι “βελτίωση” έχεις υποστεί;;;
Δεν ξέρω αν το έγραψες και στο φόρουμ οπότε δεν το έψαξα και ρωτάω ευθέως.Αν θες απαντάς!![]()
Μολις παω σπιτι θα σε απαντησωΒρε Έλενα μου καλησπέρα..Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος..Δεν έχω καταλάβει,τι “βελτίωση” έχεις υποστεί;;;
Δεν ξέρω αν το έγραψες και στο φόρουμ οπότε δεν το έψαξα και ρωτάω ευθέως.Αν θες απαντάς!
ΥΓ
Μας γαμησες (και κυριολεκτικά κάποτε) που δεν θα είσαι Θεσσαλονίκη τον Οκτώβρη. :-
Τίποτα ιδιαίτερο τύπε, μια αεροτομή και ένα σπόιλερ προφυλακτήρα λένε οι πληροφορίες μου ότι θα τοποθετήσει
Ναι αφαιρεσα λιγο , να το χω για τα γεραματαΜείωση στήθους έκανε ...