raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.188
- Πόντοι
- 5.006
εισαι κορίτσαρος μαναρα μου γλυκια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νταξει, καλη είναι...μην της φουσκώνετε τα μυαλια ολη την ωρα και μετα δεν καταδεχεται να τα τρωει στην μαπα...
![Γερο-μύστης :woldman: :woldman:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/oldman.gif)
εισαι κορίτσαρος μαναρα μου γλυκια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
νταξει, καλη είναι...μην της φουσκώνετε τα μυαλια ολη την ωρα και μετα δεν καταδεχεται να τα τρωει στην μαπα...![]()
Μπα .... Καλως τον να .. Καλησπερανταξει, καλη είναι...μην της φουσκώνετε τα μυαλια ολη την ωρα και μετα δεν καταδεχεται να τα τρωει στην μαπα...![]()
η ελενη δεν θα το εκανε ποτε αυτό
μονο σε ποτηρι σαμπάνιας
Μπα .... Καλως τον να .. Καλησπερα
Που εβοσκε ΤΟ ΑΤΑΚΤΟ ΑΓΟΡΙ![]()
![]()
η ελενη δεν θα το εκανε ποτε αυτό
μονο σε ποτηρι σαμπάνιας ... Ετσι !! Οχι ολη την σαμπανια ομως και λαβωθω
εσυ αυτο καταλαβες?????γιατι, τι είναι τα φλοκια μας????τοξικα???? :S
εσυ αυτο καταλαβες?????
δεν ειναι τυχαιο που σου αρεσει ο τσουκαλας
I know that... ;)εδώ στα περιξ...δεν μου ξεφευγει τιποτες όμως...![]()
ποιος ηθελες να μου αρεσει???ο λακης γαβαλας???
Οχι βρε... Αλλα οπως ειπαμε σε προηγουμενο επεισοδιο της σειρας, ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΣΗ :-(γιατι, τι είναι τα φλοκια μας????τοξικα???? :S
μονο οσα θελεις εσυ
αααα….και θελω να σε βλεπω να <παιζεις> με τον φελο του μπουκαλιού τις σαμπάνιας![]()
![]()
![]()
τελικα εισαι πραγματι ολυμπιακος, δεν τρολαρεις![]()
![]()
![]()
μηπως εισαι και ΠΑΣΟΚ??????γιατι αυτά πανε παρεα ΠΑΣΟΚ ολυμπιακος σημιτης και τσοχατζο ενας αχταρμάς παρεα
Αν σε πω οτι δεν εχω προτιμηση , θα σε φανει περιεργο ?ελενα από το γραφειο που εισαι ποια προτιμάς για λεσβιακο και τριο με πελατη??????
Τωρα οποιον και να υποστηριξεις οταν πας <<ταμειο>> , ιδιο ποσο θα παρεις παρα του μη εχοντος ;)ψηφιζα εξαπανεκαθεν πασοκαρα…![]()
![]()
βεβαια τωρα που χρεωκοπήσαμε, δεν ασχολούμαι.....τζουμπτζαμ όλα...όλα ισιωμα..
Αν σε πω οτι δεν εχω προτιμηση , θα σε φανει περιεργο ?
Δεν εχει τυχει να ταιριαξω με καποια ακομα..... τοσο οσο , να παρω την ευθυνη για καλο τριο ;)