raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.771
- Πόντοι
- 5.006
εισαι κορίτσαρος μαναρα μου γλυκια
νταξει, καλη είναι...μην της φουσκώνετε τα μυαλια ολη την ωρα και μετα δεν καταδεχεται να τα τρωει στην μαπα...
εισαι κορίτσαρος μαναρα μου γλυκια
νταξει, καλη είναι...μην της φουσκώνετε τα μυαλια ολη την ωρα και μετα δεν καταδεχεται να τα τρωει στην μαπα...
Μπα .... Καλως τον να .. Καλησπερανταξει, καλη είναι...μην της φουσκώνετε τα μυαλια ολη την ωρα και μετα δεν καταδεχεται να τα τρωει στην μαπα...
η ελενη δεν θα το εκανε ποτε αυτό
μονο σε ποτηρι σαμπάνιας
Μπα .... Καλως τον να .. Καλησπερα
Που εβοσκε ΤΟ ΑΤΑΚΤΟ ΑΓΟΡΙ
η ελενη δεν θα το εκανε ποτε αυτό
μονο σε ποτηρι σαμπάνιας ... Ετσι !! Οχι ολη την σαμπανια ομως και λαβωθω
εσυ αυτο καταλαβες?????γιατι, τι είναι τα φλοκια μας????τοξικα???? :S
εσυ αυτο καταλαβες?????
δεν ειναι τυχαιο που σου αρεσει ο τσουκαλας
I know that... ;)εδώ στα περιξ...δεν μου ξεφευγει τιποτες όμως...
ποιος ηθελες να μου αρεσει???ο λακης γαβαλας???
Οχι βρε... Αλλα οπως ειπαμε σε προηγουμενο επεισοδιο της σειρας, ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΣΗ :-(γιατι, τι είναι τα φλοκια μας????τοξικα???? :S
μονο οσα θελεις εσυ
αααα….και θελω να σε βλεπω να <παιζεις> με τον φελο του μπουκαλιού τις σαμπάνιας
τελικα εισαι πραγματι ολυμπιακος, δεν τρολαρεις
μηπως εισαι και ΠΑΣΟΚ??????γιατι αυτά πανε παρεα ΠΑΣΟΚ ολυμπιακος σημιτης και τσοχατζο ενας αχταρμάς παρεα
Αν σε πω οτι δεν εχω προτιμηση , θα σε φανει περιεργο ?ελενα από το γραφειο που εισαι ποια προτιμάς για λεσβιακο και τριο με πελατη??????
Τωρα οποιον και να υποστηριξεις οταν πας <<ταμειο>> , ιδιο ποσο θα παρεις παρα του μη εχοντος ;)ψηφιζα εξαπανεκαθεν πασοκαρα…
βεβαια τωρα που χρεωκοπήσαμε, δεν ασχολούμαι.....τζουμπτζαμ όλα...όλα ισιωμα..
Αν σε πω οτι δεν εχω προτιμηση , θα σε φανει περιεργο ?
Δεν εχει τυχει να ταιριαξω με καποια ακομα..... τοσο οσο , να παρω την ευθυνη για καλο τριο ;)