Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Δες πμΚαλησπερα Ελενα , σου εστειλα και pm αλλα μαλλον δεν το ειδες!Για Δεκεμβρη που θα ανεβεις Θεσσαλονικη πως μπορουμε να κανονισουμε?
Δες πμΚαλησπερα Ελενα , σου εστειλα και pm αλλα μαλλον δεν το ειδες!Για Δεκεμβρη που θα ανεβεις Θεσσαλονικη πως μπορουμε να κανονισουμε?
Τσου..Τι έγινε ρε παιδιά, έχει σχέση με σιλικόνες?
Καλημερα και σε σεναΚαλημέρα κορίτσι... :-*
Γιατί να έχει σχέση? Υδραυλικός είναι να φτιάχνει βρύσες?Θέα είναι.Καλημερα Έλενα.Τι έγινε ρε παιδιά, έχει σχέση με σιλικόνες?
ΚαλημεραΓιατί να έχει σχέση? Υδραυλικός είναι να φτιάχνει βρύσες?Θέα είναι.Καλημερα Έλενα.
Καλημερα γιαβρι μου :-*Καλημερα μουνακλα :-* :-* :-*
Καλησπερα :-*Καλησπέρα Έλενα!
Βρε Έλενα μου καλησπέρα..Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος..Δεν έχω καταλάβει,τι “βελτίωση” έχεις υποστεί;;;
Δεν ξέρω αν το έγραψες και στο φόρουμ οπότε δεν το έψαξα και ρωτάω ευθέως.Αν θες απαντάς!
Μολις παω σπιτι θα σε απαντησωΒρε Έλενα μου καλησπέρα..Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος..Δεν έχω καταλάβει,τι “βελτίωση” έχεις υποστεί;;;
Δεν ξέρω αν το έγραψες και στο φόρουμ οπότε δεν το έψαξα και ρωτάω ευθέως.Αν θες απαντάς!
ΥΓ
Μας γαμησες (και κυριολεκτικά κάποτε) που δεν θα είσαι Θεσσαλονίκη τον Οκτώβρη. :-
Τίποτα ιδιαίτερο τύπε, μια αεροτομή και ένα σπόιλερ προφυλακτήρα λένε οι πληροφορίες μου ότι θα τοποθετήσει
Ναι αφαιρεσα λιγο , να το χω για τα γεραματαΜείωση στήθους έκανε ...