κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
Υπαρχει και το "φιλε" (οσο παλιομοδιτικο και αν ειναι).Τύπε , το "τύπε" κέρδισε το "μαν" στο νήμα
Υπαρχει και το "φιλε" (οσο παλιομοδιτικο και αν ειναι).Τύπε , το "τύπε" κέρδισε το "μαν" στο νήμα
Αστο κοριτσι λιγο ησυχο ρε φιλε. Μπας και παρουμε και εμεις κανενα μεζεδακι. (Και στο φιναλε, νταβατζης του εισαι;)Ελα ΠΜ
Αστο κοριτσι λιγο ησυχο ρε φιλε. Μπας και παρουμε και εμεις κανενα μεζεδακι. (Και στο φιναλε, νταβατζης του εισαι;)
Υπαρχει και το "φιλε" (οσο παλιομοδιτικο και αν ειναι).
Δεν είναι.Σοβαρά !!! Οπότε πάλι καλά να λέμε!! όπως και να έχει όταν σε κάποια post το διαβάζεις ανά 5 λέξεις δεν παύει να είναι
Έτσι εξηγείτε το πράγμα, όταν κάτι το ψάχνεις υπερβολικά και για πάρα πολύ χρόνο τελικά καταλήγεις στην χειρότερη επιλογήΈγινε έρευνα ετών σε βάθος και καταλήξαμε στο τύπε.
Παιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος
Παιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος
Αναρωτιέμαι, ο τύπος μπαναρίστηκε επειδή ήθελε κάτι να πει για την νηματοδέσποινα, αλλά με ύπουλο τρόπο, ή ανεξαρτήτως;
Καλησπερα γιαβρι μου... :-*Καλησπερα κουκλα. Στις ομορφιες σου εισαι
Καλησπερα ομορφιες μου
Καλησπερα κουκλα. Στις ομορφιες σου εισαι
παπούτσια δεν βλέπω; και είναι κρίμα,, σε μία τόσο υπέροχη φωτογραφίαΚαλησπερα ομορφιες μου
Καλο βραδυ να εχετε ολοι , και καλο ξημερωμα
:helpsos: