Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Λεω να παω να κανω εκεινες τις δουλειες που λεγαμε
Λες να παρεξηγηθει που δεν τον προτιμας ??Συγνωμη φιλε ..μην το παρεις στραβα .. ..δεν εισαι ο τυπος μου ... χωρις παρεξηγηση ετσι
προτιμω την Ελενα
Λεω να παω να κανω εκεινες τις δουλειες που λεγαμε
Εχω τοσες εδω μεσα ...Εγώ θα έλεγα ότι ήδη έχει cropping και θα θέλαμε την πρωτότυπη φωτο .
Λες να παρεξηγηθει που δεν τον προτιμας ??
Kουκλα μου, θα ηθελα και εγω να σε συναντησω καποια φορα, αλλα με τις κριτικες καποιων απο εδω μεσα, για εσενα, βλεπω οτι εχεις βαλει πολυ ψηλα τον πυχη, και φοβαμαι (δεν κανω πλακα)
..........Κωλο γερε ..να σου πω εγω ..μιας και εχουμε μετρο συγκρισης ..η κοινη γνωστη μας ..ξερεις ποια λεω μπροστα στην Ελενα πρεπει να παιζει Β Εθνικη ...
Θα φυγεις με πολλα γκολ και απο τα αποδυτηρια ...
..........
.......... Φίλε μου καλέ μήπως ό Ζ4 σού έδωσε κανένα νέο γκομενάκι & μας τό κρύβεις ??
...........Τη ξερεις και εσυ ρε ομορφε ποια λεω ... αφου και εσυ εθνικος ευεργετης ησουν
..........
.......... Φίλε μου καλέ μήπως ό Ζ4 σού έδωσε κανένα νέο γκομενάκι & μας τό κρύβεις ??
...........
...... άπό τούς πρώτους , νά φαντασθείς ότι έγώ πριμοδότησα τό φ104 & τό σ29 μή σού πώ % τό
σολωμύ !!
.......Για Σ29 σου λεω
.......
.......... άχ άχ...... παραλίγο νά παντρευτώ φίλε μου καλέ έκεί μέσα.....
..............
:-* :-*Καλημέρα!!!
Τύπε , το "τύπε" κέρδισε το "μαν" στο νήμαΑχ καλέ μού αρέσει πολύ αυτό το νήμα μάλλον θα γίνω μόνιμος κάτοικος του. Πρέπει να είναι από τα ελάχιστα νήματα στο φόρουμ πού η μία στις δέκα λέξεις δεν είναι "τύπε"
Τύπε , το "τύπε" κέρδισε το "μαν" στο νήμα
Τύπε , το "τύπε" κέρδισε το "μαν" στο νήμα