Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Θα δουμε αν , και ποτε καποιος , θα εκτελεστει ..Εξαρταται τις συνθηκες ;)τοτε εγω θα λειπω γιατι βλεπω καποιοι να προσπαθησουν να με εκτελεσουν κανοντας και κακακια
Θα δουμε αν , και ποτε καποιος , θα εκτελεστει ..Εξαρταται τις συνθηκες ;)τοτε εγω θα λειπω γιατι βλεπω καποιοι να προσπαθησουν να με εκτελεσουν κανοντας και κακακια
θα σου πω αργοτερα γιαβρι μου πως εχει το ολο θεμαπες μου ποιος σε πειραξε να παρω το σπαθι μου και να ερθω να τον κοψω φέτες ...
πες μου ποιος σε πειραξε να παρωτο σπαθιτον νυχοκόπτη μου και να ερθω να τον κοψω φέτες ...
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να πάρω θέση αλλά θα πάρω μιας και αναφέρεται το όνομα μου...Kαλημερα γιαβρι μου απο την δυσαρεστη θεση που ειμαι , να στεναχωρω φιλους μου για το γενικοτερο καλο ... και του site , αλλα και των φιλων μου εδω μεσα !!!
Ομως θα πω το εξης ! Την επομενη φορα που θα διαβασω σχολιο που αναφερεται στο ονομα μου , εστω και εμμεσως σε αλλο site η σε πμ!! Oλα αυτα που ποσταριστηκαν εδω μεταξυ σοβαρου και αστειου απο τον Τασσο και απο τον αννον θα βγουν στον αερα με αλλη μορφη ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ !! Συν ολο το παρασκηνιο !!
Ελενα το νου σου ..ηρθαν και οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών του σαιτ ...
Δε μου λες συντροφε..εχεις προσεξει ότι η πολλή παρεα με τον ξεβρακωτο σε χαλαει ....
Ποτέ δεν κάνω παρέα με ξεβράκωτους. Δεν είναι του στυλ μου.
Κάτσε να πιάσω τοίχο θα εχουμε ψολοξιφομαχιες.πες μου ποιος σε πειραξε να παρω το σπαθι μου και να ερθω να τον κοψω φέτες ...
θα σου πω αργοτερα γιαβρι μου πως εχει το ολο θεμα
Δε μας είπε όμως ποιόν ακριβώς θα κόψει φέτες (και θα τον πετάξει στα σκυλιά ίσως;)
εσενα εχω καιρο να σε δειρω ..
.θυμησε το μου αυριο ..σημερα δεν προλαβαίνω
Καλημερα
Απο την <<αληθινη ζωη>>