paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Είχε ενα κορμί σαν Χέλι
Ρε γελοίο υποκείμενο τράβα δούλεψε που θες και τζάμπα........προσπαθησε να μας κανεις καμια προσφορα ομως γιατι θα ειναι βραβευμενος ο παιχτης :S
Εχεις κερδίσει τα @@ρια μου.......να ξερεις ειμαι και καλος φιλος με το γιωργο γασπαρη
εχω κερδισει πολλα λεφτα απο αυτον
Ε ναι γιαυτό μπήκα κι εγώ εδώ μέσα πήρα ανάποδες από το μπολσεβίκο........και εδώ ήρθες γυρολόγε.....
Κοίτα μη χάσεις το μπουμπούκι εσύ..........Σε λιγο θα τα πουμε σε πμ..
Kαλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολους τους πιπινονολατρες , μιλφολατρες , εισαγωμενολατρες , εγχωριολατρες, ερωτιαρηδες , straihgt και μη , φιλους μου και ΦΙΛΕΣ μου
LAST SUMMER
Για σου τσάντα συμφουνα . Ρε μη τον γκαζώνεις το βαγονακια καυλωνει χαχαχα
Πες μου πρωτα ποιος είναι ο τσάντας στον οποίο απευθύνομαι και σε έχει γκαζώσει ωςτε να προκύπτει οτι εσυ εισαι ο βαγωνακιας. Αλλα οποίος έχει τη μιγα μιγιαζεται . Τωρα παρε τη μπάν-νανα σου και στο κλουβί σου γρήγορα και τα λεμε αυριο παληετοιμασου τρελοντιν ψυχακια
πεφτουν βροχη τα μπαν
μια διόρθωση...Πες μου πρωτα ποιος είναι ο τσάντας στον οποίο απευθύνομαι και σε έχει γκαζώσει ωςτε να προκύπτει οτι εσυ εισαι ο βαγωνακιας. Αλλα οποίος έχει τη μιγα μιγιαζεται . Τωρα παρε τη μπάν-νανα σου και στην παράγκακλουβίσου γρήγορα και τα λεμε αυριο παλη