paulospaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 7
- Like
- 968
- Πόντοι
- 86
Είχε ενα κορμί σαν Χέλι
Ρε γελοίο υποκείμενο τράβα δούλεψε που θες και τζάμπα........προσπαθησε να μας κανεις καμια προσφορα ομως γιατι θα ειναι βραβευμενος ο παιχτης :S
Εχεις κερδίσει τα @@ρια μου.......να ξερεις ειμαι και καλος φιλος με το γιωργο γασπαρη
εχω κερδισει πολλα λεφτα απο αυτον
Ε ναι γιαυτό μπήκα κι εγώ εδώ μέσα πήρα ανάποδες από το μπολσεβίκο........και εδώ ήρθες γυρολόγε.....![]()
Κοίτα μη χάσεις το μπουμπούκι εσύ..........Σε λιγο θα τα πουμε σε πμ..
Kαλησπερα και καλη εβδομαδα![]()
σε ολους τους πιπινονολατρες , μιλφολατρες , εισαγωμενολατρες , εγχωριολατρες, ερωτιαρηδες , straihgt και μη , φιλους μου και ΦΙΛΕΣ μου
![]()
LAST SUMMER![]()
![]()
Για σου τσάντα συμφουνα . Ρε μη τον γκαζώνεις το βαγονακια καυλωνει χαχαχα
Πες μου πρωτα ποιος είναι ο τσάντας στον οποίο απευθύνομαι και σε έχει γκαζώσει ωςτε να προκύπτει οτι εσυ εισαι ο βαγωνακιας. Αλλα οποίος έχει τη μιγα μιγιαζεται . Τωρα παρε τη μπάν-νανα σου και στο κλουβί σου γρήγορα και τα λεμε αυριο παληετοιμασου τρελοντιν ψυχακια
πεφτουν βροχη τα μπαν
μια διόρθωση...Πες μου πρωτα ποιος είναι ο τσάντας στον οποίο απευθύνομαι και σε έχει γκαζώσει ωςτε να προκύπτει οτι εσυ εισαι ο βαγωνακιας. Αλλα οποίος έχει τη μιγα μιγιαζεται . Τωρα παρε τη μπάν-νανα σου και στην παράγκακλουβίσου γρήγορα και τα λεμε αυριο παλη