TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ γιατι γελας δεν θελεις λεμοναδα απο λεμονια
εσυ γιατι γελας δεν θελεις λεμοναδα απο λεμονια
Σελω σελω σελωεσυ γιατι γελας δεν θελεις λεμοναδα απο λεμονια
προσεχε γιατι το σελω σελω το ελεγε η σεληνη στην λαμψηΣελω σελω σελω
Σελω σελω σελω
να ηρθε η σεληνη
Σελήνη δεν είναι θυμωμένη με βιρνα.. Σελήνη αγαπάει Αλέξη ..Σελήνη καταλαβαινει..να ηρθε η σεληνη
σεληνη καταλαβαινη ο αννον ειναι ντουγανιΣελήνη δεν είναι θυμωμένη με βιρνα.. Σελήνη αγαπάει Αλέξη ..Σελήνη καταλαβαινει..
σεληνη καταλαβαινη ο αννον ειναι ντουγανι
http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/09/%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τσωπα τσωπα :sopase: :sopase: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ελενα τι θα γινη με αυτον > δυο φρασεις λεει το πρωι οταν ξυπναει η μια ειναι (καλημερα ρε)..... και η δευτερη (κωλο χατζη δεν εχει σημερα)κώλο χατζή δεν έχει σήμερα...
Ο κολος είναι όπως η μαγκούρα για τους γέρους και η πιπίλα για τα μωρά . Άμα τη μάθουν άντε να τους τη παρειςελενα τι θα γινη με αυτον > δυο φρασεις λεει το πρωι οταν ξυπναει η μια ειναι (καλημερα ρε)..... και η δευτερη (κωλο χατζη δεν εχει σημερα)
Δώσε αποδώσεις να ποντάρουμεKαλησπέρα Ελένη, διαβάζεις πρώτα το pm και μετά τούτο σχόλιο....
Ε πιστεύω να κατάλαβες τώρα ότι το μελλοντικό φιλικό ματς είναι κάτι ανάλογο με Ρεάλ Μαδρίτης - Kaizer Chiefs........
Eίναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας σε αυτό το παιχνίδι, στα λέω με ποδοσφαιρικές ορολογίες αλλά έτσι είναι η αλήθεια.
Για να πάνε στον κουβά οι εχθροί κι αυτοί που σε μειώνουν, οι κάθε είδους ανώμαλοι, θα πρέπει να στηθεί το παιχνίδι, θα μας ταράξεις στα γκολ από την αρχή, αλλά να χαλαρώσεις και την άμυνα κάποια στιγμή ώστε το δεξί εξτρέμ να μπει δυναμικά στη μεγάλη περιοχή σου και να σκοράρει έστω μια φορά.....
Τώρα το αν σκοράρει και δεύτερη, αυτό εσύ θα το καθορίσεις, εσύ θα κάνεις το κουμάντο κι εγώ θα πορεύομαι ανάλογα......
Ειδάλλως το παιχνίδι θα έχει παρόμοια μοιραία κατάληξη όπως παλαιότερα σε αναμέτρηση που έδωσε η Ρίβερ Πλέιτ των εκατομμυρίων με κάποια όπως τα φτυάρια του Περού (πες η Καχαμάρκα).....
Η Ρίβερ Πλέιτ με πήρε μονότερμα χωρίς να με αφήσει καν να σκοράρω.......
Όπως έγραψε αυτή η αρσενική σουπιά (anon) ότι θα πάει παράταση το ματς και θα είναι σαν φίλαθλος εξ αποστάσεως να μας παρακολουθεί, αντί να τρώει το καπέλο του να δαγκώσει με ικανοποίηση ένα χρυσό ντέρμπι γιατί σκόραρε έστω μια φορά ο γηπεδούχος...
Τραυματίας ειμαι αλλα δεν ειμαι ολη μερα σπίτι τωρα που γύρισα θα κανω ανασκόπησηpaulospaulos....
έχασες επεισόδια...
αν κάνεις ανασκόπηση μια χαρά είσαι...Τραυματίας ειμαι αλλα δεν ειμαι ολη μερα σπίτι τωρα που γύρισα θα κανω ανασκόπηση
Αυτα τα κουσούρια τα αποκτάς μικρος μετα τελείωσε το θέμα οποτε άδικα φοβάσαι . Το δικο σου γκροβερ είναι σφιχτό ;αν κάνεις ανασκόπηση μια χαρά είσαι...
κωλονοσκόπηση μην χρειαστεί να κάνεις...