Επισκέπτης
Πολυ σωστη επιλογή λεξης.. ;)
Ναι ακριβώς μετά του markos + Jimmy
Kαλησπερα γιαβρί μου
Το εκφράζω εδώ δημοσίως και χωρίς αιδώ, θα ήθελα πολύ σύντομα να βρεθώ μέσα σας
Πολυ σωστη επιλογή λεξης.. ;)
Ναι ακριβώς μετά του markos + Jimmy
Kαλησπερα γιαβρί μου
αξίζει να μνημονευθεί και η μουσική επένδυση από τον αφταστο giorgio
Και γω παραβαινωντας κάθε ηθικό φραγμο και όποια αναστολή εκφράζω εδώ δημόσια , ότι καλώς να ερθεις ΜΈΣΑ ΜΟΥ να γευτείς τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΜΟΥ ΚΌΣΜΟ. ..Το εκφράζω εδώ δημοσίως και χωρίς αιδώ, θα ήθελα πολύ σύντομα να βρεθώ μέσα σας
έτοιμοοοκυρια χατζη ενταξει το τουτου ;)
αλλη φορα προσοχη που νομιζης οτι βρισκεσαι στο ελλαντα ;) >έτοιμοοο
Εξυπηρετικοτατο το συνεργείο. .Μπαμ μπαμ ;)
είχα ξεσυνηθισει στη γερμανια ..Αφού. ..αλλη φορα προσοχη που νομιζης οτι βρισκεσαι στο ελλαντα ;) >
αα τωρα το συνεχιζης δηλαδη πιστευης πως η χωρα μας δεν ειναι ασφαλης με αριστερη κυβερνηση σε παρακαλω > > ακομα δεν το εχουμε κανει βενεζουελα περιμενε λιγοείχα ξεσυνηθισει στη γερμανια ..Αφού. ..
και αυτοι δεν εχουν εμπιστοσυνη στους εαυτους τους οποτε οι αποψεις σας συμβαδιζουνΚοντεύουμε. ..Έχω εμπιστοσύνη στους <<κρατουντες>>
τασουλη μην το πας πολιτικο θεμα γιατι μπορει να φαμε κανα αποκλεισμο εγω ακομα εχω ποινη στην ελλαδα φιλε μονο οσοι ανοικουν σε αυτη την κοινοτητα εχουν ασφαλεια τι να λεμε τωρααα τωρα το συνεχιζης δηλαδη πιστευης πως η χωρα μας δεν ειναι ασφαλης με αριστερη κυβερνηση σε παρακαλω > > ακομα δεν το εχουμε κανει βενεζουελα περιμενε λιγο
δρακουλιαρικο το μωβ πιο εξτρεμ ;) πιο μπανικο ;)
εγω φιλε δεν ανηκω σε κοινοτητα ανηκω στον πιο προοδευτικο δημο ;) με τον πιο προοδευτικο δημαρχο ;)τασουλη μην το πας πολιτικο θεμα γιατι μπορει να φαμε κανα αποκλεισμο εγω ακομα εχω ποινη στην ελλαδα φιλε μονο οσοι ανοικουν σε αυτη την κοινοτητα εχουν ασφαλεια τι να λεμε τωρα
με τις χειλαρες σας αυτες το μονο που μου μενει ειναι .......
λαθος δρομο πηρες εδω εισαι τρελλακιαμε τις χειλαρες σας αυτες το μονο που μου μενει ειναι .......
τασουλη δεν τα γλειτωνουμε τα εγκεφαλικα με την κα ΧΑΤΖΗ ουτε τα τρελαδικαλαθος δρομο πηρες εδω εισαι τρελλακια
κανονισε σε βλεπω μετα να κανεις παρεα με τον μπιλλυτασουλη δεν τα γλειτωνουμε τα εγκεφαλικα με την κα ΧΑΤΖΗ ουτε τα τρελαδικα
κανονισε σε βλεπω μετα να κανεις παρεα με τον μπιλλυ