Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Έτσι πέστα. .. ΛουφαρειΠλυσου ξυρισου αρωματικού παρε τη σφυρίχτρα σου και βαλε τάξη . Μονη την άφησες την Ελενα χωρις να παρεις θεση ;
Έτσι πέστα. .. ΛουφαρειΠλυσου ξυρισου αρωματικού παρε τη σφυρίχτρα σου και βαλε τάξη . Μονη την άφησες την Ελενα χωρις να παρεις θεση ;
χι χι χι χι..Κρύβε λόγια θα μας την πεσουν και αντε να ψάχνεις τον άνθρωπο του γραφειου να απαντάει. ..Εγώ νομίζω αλλο τραγουδι λεει ο χουφτερ.
χι χι χι χι..Κρύβε λόγια θα μας την πεσουν και αντε να ψάχνεις τον άνθρωπο του γραφειου να απαντάει. ..
Δεν μπορώ μωρέ ..τεχνικά από κουνιστο να λειτουργήσω. ..
Και λεω θα με διορθώσει η Ελενα και θα πει λεει
Δεν μπορώ μωρέ ..τεχνικά από κουνιστο να λειτουργήσω. ..
Αύριο πάω για ταμπλετ...να κάνω δουλειά μου
Aπο αύριο έχουμε σιγή ασυρματου...Με ενα τηλ στο χερι Έλενα δεν σε αφήνουμε σε ησυχία!!??
χαχαχα... έχω καλό aplication εγώ βρε...Αντι για σοφέρ εχεις φωτογράφο ; Ανάποδα τα πας λιγο .....
Άι εχς ξιφυγ...χαχαχα... έχω καλό aplication εγώ βρε...
Επιπλέον δινω τροφή στους αντιφρονουντες ;) ;)
Άι εχς ξιφυγ...
Εμ αυτα ακούει ο τσιπρας . Σου λεει αν ολοι είναι τούβλα κάντε κλήρωση για την σημαία χαχαχαΓια να μην ξεχνιόμαστε....
...
Το πάς μακριά...Εμ αυτα ακούει ο τσιπρας . Σου λεει αν ολοι είναι τούβλα κάντε κλήρωση για την σημαία χαχαχα
Tο γεύμα έλαβε ένα ευτυχισμένο τελος σε ένα εξαιρετικό εστιατοριο , από κάθε αποψη
<<Μαύρη θάλασσα >>. ..Το συστήνω ανεπιφύλακτα !!
Και λίγο ζαλισμένη βέβαια αλλά το παλεύω. ..Eκθαμβωτικη οπως παντα,miss Χατζη.
γυναικαTο γεύμα έλαβε ένα ευτυχισμένο τελος σε ένα εξαιρετικό εστιατοριο , από κάθε αποψη
<<Μαύρη θάλασσα >>. ..Το συστήνω ανεπιφύλακτα !!