TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε αφου αυτος δεν βλεπει σαραντα βαθμους μυωπια εχειπροσεξε τασουλι γιατι κοιτα πως σε κοιταει ο σοχουλης
ρε αφου αυτος δεν βλεπει σαραντα βαθμους μυωπια εχειπροσεξε τασουλι γιατι κοιτα πως σε κοιταει ο σοχουλης
σφυρας ανεμελα σαν να βρισκεσαι σε καταπράσινα λιβάδια περπατωντας δίπλα σε κελαριστα ρυάκια. ..καλημερα κυρια μου απο την μια εχω τον ανον που μολις δη μυνημα τσουπ εδω απο την αλλη αυτον εδω τον τυπο τον περιεργο που των τρωει συνεχως ο ποπος του ημαρτον τι να κανω τελικα
ξυνεσαι τασουλη και θα σου ρθειρε αφου αυτος δεν βλεπει σαραντα βαθμους μυωπια εχει
καλη η ποιητική αδεία αλλα δεν τους τρως καθε ημερα στην μαπα μαλλον τους τρως απο αλλο μετεριζισφυρας ανεμελα σαν να βρισκεσαι σε καταπράσινα λιβάδια περπατωντας δίπλα σε κελαριστα ρυάκια. ..
ρε το πιο σημαντικο δεν σου ειπα καταρχην δεν εχει δοντια χρωσταει στον γιατρο που εφτιαξε την μασελα οποτε με τι θα με δαγκωσει με τα ουλα ο μουστογεροςξυνεσαι τασουλη και θα σου ρθει
Καλημερα γιαβρί μου .. Πολύ καλή πρόταση. ..κάτσε να πάρω τις κάμερες και επανέρχομαι..Ελενα εχω λυςη στον αν απαντας εσυ . Θα στήσεις διπλή καμερα . Μια στο προσωπο μια στο κολομερι . Oχι για να τσεκάρουμε αν απαντάει η περσεφονη αλλα για λιγο μάτι βρε χαχα αντε καλημεραα
Άκουσες πολλές μαλακίες από ατομα με λάθος άποψη...καλα κόψε κάτι μαν κ πως είσαι σίγουρος οτι σ απαντάει η κυρία του νήματος η κάποιος απο το γραφείο της κυρίας λεω εγω τωρα μαν καλημέρα πάντως
καλημερα αννον μου το ιδιο ειπα και εγω φιλε οποιος δεν γνωρισε την ελενα απο κοντα λεει το οτιδηποτε αν την γνωρισουν ομως καταλαβαινουν τι σημαινει ΧΑΤΖΗ.Άκουσες πολλές μαλακίες από ατομα με λάθος άποψη...
Όταν δεις την Χατζή από κοντά ζητα αποδείξεις.. εγώ της πήρα...
Στο λέω αυτό από προσωπική μου εμπειρία...
σ.σ
Σε 1200+ σελίδες δε είδα διαφορετικό τρόπο γραφής από άλλο προφίλ...
Σε αντίθεση με άλλα νήματα που πληρώνουν για αυτό...
Σε ημιλυποθυμη κατάσταση είναι στο μπάνιο. ..Εγω δεν βλεπω τον αντρα του σπιτιού να μιλαει . Ελενα ζει η τον πέθανες
Σε ημιλυποθυμη κατάσταση είναι στο μπάνιο. ..
εδω ειμαι ρε μανΕγω δεν βλεπω τον αντρα του σπιτιού να μιλαει . Ελενα ζει η τον πέθανες
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...εδω ειμαι ρε μαν
ξυριζομαι :S :S :S
:S :S :SΣτο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
:S :S :S
κ εσυ τεκνον κουμπαρε
Πλυσου ξυρισου αρωματικού παρε τη σφυρίχτρα σου και βαλε τάξη . Μονη την άφησες την Ελενα χωρις να παρεις θεση ;εδω ειμαι ρε μαν
ξυριζομαι :S :S :S
.....Πλυσου ξυρισου αρωματικού παρε τη σφυρίχτρα σου και βαλε τάξη . Μονη την άφησες την Ελενα χωρις να παρεις θεση ;
οπότε ίδια γλώσσα μιλάμε γιαβρί μου...περιπουκαλη η ποιητική αδεία αλλα δεν τους τρως καθε ημερα στην μαπα μαλλον τους τρως απο αλλο μετεριζι
Εγώ νομίζω αλλο τραγουδι λεει ο χουφτερ.