Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
οι οποίοι δυστυχως έμεινα απ έξω. . Και λυπάμαι γι αυτό. .ευλόγως!
άλλοι δεν θα ανέμεναν ούτε δύο ώρες ...
Αλλά έμειναν 4 μέρες ακομα.. Οπότε μην προλεγουμε. .
οι οποίοι δυστυχως έμεινα απ έξω. . Και λυπάμαι γι αυτό. .ευλόγως!
άλλοι δεν θα ανέμεναν ούτε δύο ώρες ...
Κέρδισες χαχαlol...!!!
θα διακινδυνεύσω να πω, ενστικτωδώς απαντώντας, ότι η Έλενα είναι το πρώτο μωρό, αυτό που έχει μισάνοικτο το στόμα
Γιώργο σοβαρεψου....ανον δεν ελεγε κατι οτι απαγορευοταν το σπαμ
Ακριβώς .Απλά πρεπει να έχεις την ανάλογη ευφυια να τα αντιμετωπισεις.Αυτά γινόταν, γίνονται, θα γίνονται. Μπορούνε όσοι ασχολούνται να ξεμπροστιάσουν τους κάφρους και να βοηθήσουν έστω και από δω τις κοπέλες. Αν φεύγετε οι σωστοί, θα κάνουν πάρτυ τα λαμόγια.
Ο καθένας προσέχει τον εαυτό του...ανον τα λεμε να προσεχεις τον μυρτιλο
ευχαριστω ολους και εσενα αννον που κατα βαθος με προσεχεις κι ας μην το παραδεχεσαι οπως και τον γεωργο και καποια αλλα παιδια απο τους φαν της κα ΧΑΤΖΗ ομως θα ήθελεα να πω κατι και ας μην παραξηγηθώ απο ολους οτι συμβαίνει στα αλλα νήματα δεν ειναι σωστο να τα σχωλιαζουμε σε αλλα νηματα κοριτσιών, το μόνο που υπαρχει οι φαν να ειμαστε μια γροθιά σε καθε κακόβουλο αιρεθισμα και εχουν γνωση οι φυλακες.Ο καθένας προσέχει τον εαυτό του...
Καλησπερα αγορινες Απαντήσεις και σχόλια σε όλους τους φίλους λίγο αργότερα ..ΚΑΙ ΣΆΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΑ. .
Όμως πριν ,, σας παραθέτω το μήνυμα που έστειλα σήμερα στον νικητή του διαγωνισμού , λογως λήξης προθεσμίας ωστε να παραλάβει το δώρο του..
Άλλη ειδοποίηση δεν θα υπαρξει...
<<Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. .
Σου γράφω σήμερα 28 του μηνός Οκτωβρίου επειδή εδώ και 20 μέρες εχω γράψει στο φόρουμ ότι τέλος του μηνός αν δεν παρουσιαστεί ο νικητής του << διαγωνισμού >>>..θα ακυρωθεί η διαδικασία. .
Λογικό ...μετά από 2 μήνες
Αν μπορείς στήλες μηνυμα να κανονισουμε
Φιλια >>
Κέρδισες χαχα
πειραχτήρι μου εσύ !!!Μπορείς να μου στείλεις αυτό το μήνυμα και σε μένα; :'( :'( :'(
Εσύ τι δώρο θα μου κάνεις αν σε 2 ώρες πιάσω 112 χιλιάρικα?Όμως πριν ,, σας παραθέτω το μήνυμα που έστειλα σήμερα στον νικητή του διαγωνισμού , λογως λήξης προθεσμίας ωστε να παραλάβει το δώρο του..
Σου έστειλα & email για το γνωστό κουμάσι, δεν είδα να απάντησε έως τώρα, τέσπα σιγά μην κάτσω να κοιτάω τι κάνει. Πάντως μια νεκροφόρα για να μπουν μερικοί σαν κι αυτόν μέσα τη διαθέτω. Ε δε θα βάλουμε και τροχονόμο στην ψ*λή μας δηλαδή.......Ακριβώς .Απλά πρεπει να έχεις την ανάλογη ευφυια να τα αντιμετωπισεις.
Και οχι μόνο. ..
One the road again
θα υπαρξει καποιος αλλος διαγωνισμος ελενη η αυτο ηταν;;;;;;;
ΖΗΤΩ!!!
Παρακαλώ να καταγραφεί η ... νίκη μου!
Επιφυλάσσομαι να δρἐψω (πάντως πολύ νωρίτερα από την παρέλευση 2 μηνών) τις δάφνες του επάθλου μου!!!
Λίαν επιτυχημενο...βεβαιως
στις 100.000 σελίδες ο πρώτος που θα ποστάρει θα κερδίσει μια δωρεαν εγγραφη σε γηροκομειο
εγω παντως θα ειμαι ακομα εδω να θαυμαζω τα νιατα της γιατι τετοια γυναικαρα ειναι αθανατη
Εντάξει βρε Παύλο μου μην τον καταδικαζεις ακόμη .Έχει 4 μέρες χρόνο μπροστά του να πάρει το δωράκι του..Δυο μήνες να οπλίσει ; Προστογεμη να ηταν θα είχε οπλίσει Στου κουτσοδοντιδες παει το παξιμάδι
Εκπληκτική πρόταση. ..Έχω ομως ήδη πρόταση άνευ διαγωνισμού. ..Εγω λεω οποιος ποσταρει πρωτος στη σελιδα 1658 του νηματος να κερδισει μια μερα με την Ελενα στο σπιτι της.
Να της κανει τη φασινα.