ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
τελικα απο καλες πληροφοριες ειναι και οι 2 επανω και η ελενα και η περσεφωνη απλα ξεχωριστε τεςπαλι με κοροιδεψε η γυναικα μου :S :S :S
τελικα απο καλες πληροφοριες ειναι και οι 2 επανω και η ελενα και η περσεφωνη απλα ξεχωριστε τεςπαλι με κοροιδεψε η γυναικα μου :S :S :S
Καλησπερα αγορινες Απαντήσεις και σχόλια σε όλους τους φίλους λίγο αργότερα ..ΚΑΙ ΣΆΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΗΝ ΠΑΡΈΑ. .
Όμως πριν ,, σας παραθέτω το μήνυμα που έστειλα σήμερα στον νικητή του διαγωνισμού , λογως λήξης προθεσμίας ωστε να παραλάβει το δώρο του..
Άλλη ειδοποίηση δεν θα υπαρξει...
<<Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. .
Σου γράφω σήμερα 28 του μηνός Οκτωβρίου επειδή εδώ και 20 μέρες εχω γράψει στο φόρουμ ότι τέλος του μηνός αν δεν παρουσιαστεί ο νικητής του << διαγωνισμού >>>..θα ακυρωθεί η διαδικασία. .
Λογικό ...μετά από 2 μήνες
Αν μπορείς στήλες μην να κανονισουμε
Φιλια >>
Νομίζω ότι 2 μήνες αναμονη είναι αρκετοιαχ! λάθος άτομο κέρδισε, μάλλον ...
Νομίζω ότι 2 μήνες αναμονη είναι αρκετοι
παμε για καινουργιο κα ΧΑΤΖΗ αρκει να κερδισω εγωΝομίζω ότι 2 μήνες αναμονη είναι αρκετοι
Νομίζω ότι 2 μήνες αναμονη είναι αρκετοι
μανο νομιζω εχω μια λυση αν βρει καποιος το κουιζ της φωτο να παει με την κα ΧΑΤΖΗ και εφ οσον το δεχτεί ποια ειναι η περσεφωνη και ποια η ΕΛΕΝΑ σε φωτο που ειναι μωραπάντως, αστεία-αστεία, πότε πέρασαν δύο μήνες;;;
ουάου!!!
Περναει γρήγορα .Δυστυχώς :-πάντως, αστεία-αστεία, πότε πέρασαν δύο μήνες;;;
ουάου!!!
Αυτός που σπαμαρε 20 σελίδες...?πρεπει κανονικα ο πρωτος επιλαχον
Δεν έγινε όμως με αυτούς τους όρους. ..Ήμουν σαφής τότε ..<<οποίος πατήσει πρώτος >>!!πρεπει κανονικα ο πρωτος επιλαχον
μανο νομιζω εχω μια λυση αν βρει καποιος το κουιζ της φωτο να παει με την κα ΧΑΤΖΗ και εφ οσον το δεχτεί ποια ειναι η περσεφωνη και ποια η ΕΛΕΝΑ σε φωτο που ειναι μωρα
Όλο το πακέτοπερσεφονη αριστερα ελενα δεξια
Υπέροχη!!! γειά σου Ελενα!!One the road again