anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
βγάζουν το κόμπλεξ τους σε φόρουμ...Ισως καποιοι να αλλαξαν γνωμη ..για σκεψου το κ ετσι
βγάζουν το κόμπλεξ τους σε φόρουμ...Ισως καποιοι να αλλαξαν γνωμη ..για σκεψου το κ ετσι
Αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος ...παντα εντος οριων και πολιτισμενα . Χωρις να εννοω οτι εσυ δεν εισαι αυτου του επιπεδου !!
Τιποτα καλε ...Απλα εγω θα ξαπλωσω σε λιγο , ενεκα πρωινου ταξιδιου αυριοΤι παθατε αποψε;
Εγω το εχω αφησει να εκτυλιχθει σε ολο του το μεγαλειο ..Εχεις παραπονο ?Παλι με το επιπεδο μου!!!!!! Εδώ ουτε εγω δεν το ξερω...
Αφήστε το ελευθερο να δρασει παρακαλω.
Αν περιμένω από εσένα στα 44 να μου υποδείξεις τι είναι σωστό και τι όχι, τότε είμαι άξιος της μοίρας μου.....
Δικά μου είναι τα λεφτά, τα βγάζω με τον ιδρώτα μου ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ και άντε κάνε καμμιά άλλη δουλειά αντί να μας σκοτίζεις τα μπουκελάρια = @@ρια.......
Αλλά θέλω να πέσει πείνα εκεί πάνω και τότε να σε δω ΠΟΣΑ ΚΑΡΑΤΙΑ άντρας είσαι εσύ κι ομοίοι σου....
Θα σας περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες στα χωριά.....
Άμα θα σε είχα απέναντι θα στα έβγαζα τα κουτούπια
Κουτούπια τα μαλλιά
ΛΕΓΕ έχεις άλλες άγνωστες λέξεις? ΑΥΡΙΟ .ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΘΑ ΤΙς ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΕς
ΓΚΡ όταν θα με βλέπεις μέσα ΓΚΡ δε θα γράφεις κακές λέξεις γιατί δε θα φας λάδι, αλλά ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ........Εχεις παραπονο ?
Εγω το εχω αφησει να εκτυλιχθει σε ολο του το μεγαλειο ..Εχεις παραπονο ?
ΚΑΛΑ ..ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΚΕς ΛΕΞΕΙς :'( :'( :'(ΓΚΡ όταν θα με βλέπεις μέσα ΓΚΡ δε θα γράφεις κακές λέξεις γιατί δε θα φας λάδι, αλλά ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ........
Αν είμαι στον αγύριστο γράψε ο,τι σου καπνίσει.
Αλλιώς να σε αφήσω κι αν κάποτε τα τσεπώσω θα είσαι από τους πρώτους που θα το μάθουν γιατί θα σου πω ετοίμασε βαλίτσες.........
ΓΚΡ όταν θα με βλέπεις μέσα ΓΚΡ δε θα γράφεις κακές λέξεις γιατί δε θα φας λάδι, αλλά ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ........
Αν είμαι στον αγύριστο γράψε ο,τι σου καπνίσει.
Αλλιώς να σε αφήσω κι αν κάποτε τα τσεπώσω θα είσαι από τους πρώτους που θα το μάθουν γιατί θα σου πω ετοίμασε βαλίτσες.........
Δες στη 1265 σελίδα.Η ντουντα τι είναι ρε φιλε?
Μ έβρισε?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ
Είμαι ιδιότροπος κι αυστηρός σε κάποια θέματα, ας μην αρχίζουμε πολιτικά (ξέρεις περίπου τις ιδέες μου) καλό είναι μπουκουρίνι=ομορφιά μου, να μην το ξεχνάς ;)
Να στείλεις email καλύτερα με το άγνωστο λεξιλόγιο, σου είχα γράψει και ένα μακρυνάρι πριν μέρες.
Καλό βράδυ στους θαμώνες & τη σεξοχώτατη, πάω Αγγλία..........
Δες στη 1265 σελίδα.
ΟΚ αλλά σαv παλαιότερο μέλος, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=82527.8265]δες εκεί[/url] υπήρχε κάποτε ένα μέλος με το όνομα αυτό κι επειδή ήταν περισσότερο αγαπούλης από εμένα βγήκε η ατάκα αυτή
διαβάζεται ευχάριστα το πυρφόρος από το νταβάς....είναι μαλακια αυτή η ατακα, πρεπει να αλλαξει
διαβάζεται ευχάριστα το πυρφόρος από το νταβάς....
το είπα απλά χωρίς υπονοούμενα...Αλλαξες την πλακα τωρα
το είπα απλά χωρίς υπονοούμενα...
αγαπούλης πυρφόρος = νταβάς & [τραβάει η βαλίτσα]....προσοχή άλλο αγαπουλης, άλλο πυρφόρος και άλλο νταβας. Ελληνικα ολοι ξερουμε. Αν χωρις υπονοουμενα τοτε δεν επρεπε να το πεις