askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
Παιδια καλησπέρα, ελειψα δυο μερες και ευδοκιμησαν μεγαλοι ερωτες
Τι παθατε αποψε;
Παιδια καλησπέρα, ελειψα δυο μερες και ευδοκιμησαν μεγαλοι ερωτες
πρεπει να παραδεχτουμε πως το cougar/milf παιζει τους αγαπουληδες κομπολοι ;)
όταν έχεις να κάνεις με ταγάρια έτσι είναι....Δεν βλεπω κανεναν αγαπουλη εδώ μεσα.
όταν έχεις να κάνεις με ταγάρια έτσι είναι....
όχι ...Ποιος είναι ταγαρι; Εμενα εννοεις;
όχι ...
κάποιον πρασινόπ@π@ρ@...
Η αλλοιως .. περναμε καλα εκατερωθεν και ποικιλοτροπως ...με συγκεκριμενα παντα ορια ;)πρεπει να παραδεχτουμε πως το cougar/milf παιζει τους αγαπουληδες κομπολοι ;)
Κι εμείς τι θα κάνουμε ; Μπρίκια θα κολλάμε;Εεεεετσι
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΣ
Ουπς σορρυ παραφερθηκα ...Τι θα πουν και τα υπολοιπα παιδια :- :-
VIRTUAL ΠΑΝΤΑΠαιδια καλησπέρα, ελειψα δυο μερες και ευδοκιμησαν μεγαλοι ερωτες
μην βουτιχτητε τωρα ...ο ανον προφανως δεν εννουσε εσενα ;)Ποιος είναι ταγαρι; Εμενα εννοεις;
Ισως καποιοι να αλλαξαν γνωμη ..για σκεψου το κ ετσιδεν κάνω κοπλιμέντα σε κανέναν...
μιλάω όπως πρέπει...
εδώ εξ αρχής η Έλενα ήθελε να έχει ένα νήμα διαφορετικό ....
αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι παίζει εδώ καλό είναι να μην ασχολείται...
VIRTUAL ΠΑΝΤΑ
Καλησπερα γιαβρι μου
απ οτι βλεπεις νικο μου μαλλον δεν θα κολας μπρικια ...Κι εμείς τι θα κάνουμε ; Μπρίκια θα κολλάμε;
δεν κάνω κοπλιμέντα σε κανέναν...
μιλάω όπως πρέπει...
εδώ εξ αρχής η Έλενα ήθελε να έχει ένα νήμα διαφορετικό ....
αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τι παίζει εδώ καλό είναι να μην ασχολείται...
εννοείτε και δεν μίλησα για τον askeris....μην βουτιχτητε τωρα ...ο ανον προφανως δεν εννουσε εσενα ;)
Δεν τον ειπες ταγαρι; Κοπλιμεντο είναι, πως δεν το καταλαβες;
Αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος ...παντα εντος οριων και πολιτισμενα . Χωρις να εννοω οτι εσυ δεν εισαι αυτου του επιπεδου !!Καλησπέρα σας,
virtual, ξεvirtual εγω δεν ξερω. ότι διαβαζω σχολιαζω
Αν περιμένω από εσένα στα 44 να μου υποδείξεις τι είναι σωστό και τι όχι, τότε είμαι άξιος της μοίρας μου.....πρεπει να παραδεχτουμε πως το cougar/milf παιζει τους αγαπουληδες κομπολοι ;)
Άμα θα σε είχα απέναντι θα στα έβγαζα τα κουτούπιαΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΣ
Ουπς σορρυ παραφερθηκα ...Τι θα πουν και τα υπολοιπα παιδια :- :-