Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
καλή όρεξη κ Όχι πολλές πίτες τώρα έχει ζέστη μωρό.Λοιπον παιδες με τις πιτες και τα τοιαυτα πεινασα ...μπαι μπαι ...Θα τα πουμε αργοτεροτερα
χαχαχα ...πονηρουλικαλή όρεξη κ Όχι πολλές πίτες τώρα έχει ζέστη μωρό.
εμ εμ γεράκος είμαι..χαχαχα ...πονηρουλι
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ..ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ..ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑεμ εμ γεράκος είμαι..
Εεεεετσι ....
http://[URL unfurl="true"]www.infokids.gr/wp-content/uploads/2013/05/DSC_0958small.jpg[/img[/URL]]
Προς το παρόν κάτι ελαφρύ... ;D ;D ;D
[/quote] ;D ;D
Λες εε για να δούμε όταν τα πούμε από κοντά θα μπορέσεις να κάνεις το γέρικο μ πουλί να κάνει εμετό η θα μείνει με τα φτερά κάτω εε σε λέω ντεμέκ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ..ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ..ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ
Παίχτη είδες ότι κάνει καλή σπανακό..πιτα ;)θα δοκιμασο και εγω απο την πιτα ελενα :-*
Ντερβισάκο, καλό θα ήταν πριν αρχίσεις να ειρωνεύεσαι τον τρόπο ομιλίας μας, να ξέρεις και πως ακριβώς χρησιμοποιούνται, και τι σημαίνουν αυτά που γράφεις.Λες εε για να δούμε όταν τα πούμε από κοντά θα μπορέσεις να κάνεις το γέρικο μ πουλί να κάνει εμετό η θα μείνει με τα φτερά κάτω εε σε λέω ντεμέκ.
ούτε είχα ούτε έχω αυτήν την πρόθεση ντερβισακο λάθος κατάλαβες οκ .Ντερβισάκο, καλό θα ήταν πριν αρχίσεις να ειρωνεύεσαι τον τρόπο ομιλίας μας, να ξέρεις και πως ακριβώς χρησιμοποιούνται, και τι σημαίνουν αυτά που γράφεις.
ΟΚ καρντάσι, μηδέν παρεξήγησης.ούτε είχα ούτε έχω αυτήν την πρόθεση ντερβισακο λάθος κατάλαβες οκ .
οκ μαν κατάλαβες φαντάζομαι ότι δεν το έχω κ πολύ με την ερμηνεία της κάθε λέξεις ετσι.ΟΚ καρντάσι, μηδέν παρεξήγησης.
ΥΓ. Ο σωστός Σαλονικιός θα έλεγε "κατάλαβες τι σε μιλάω ;"
ΥΓ 2 "Ντεμέκ" σημαίνει "δήθεν".
Όπως λέμε δύο καλαμάκια σε πίταΟΚ καρντάσι, μηδέν παρεξήγησης.
ΥΓ. Ο σωστός Σαλονικιός θα έλεγε "κατάλαβες τι σε μιλάω ;"
ΥΓ 2 "Ντεμέκ" σημαίνει "δήθεν".
Εγώ τον φραπέ τον πίνω με καλαμάκι σε ποτήρι. Εσύ αν θέλεις πίτα... είμαι περίεργος να δω πως τα καταφέρνεις...Όπως λέμε δύο καλαμάκια σε πίτα