Επισκέπτης
Όποιος την διαβάζει και στο Fb καταλαβαίνει οτι έχει να κάνει με ευφυή γυναίκα.
Οπότε οι χαζές ερωτήσεις θα είναι περιττές. Wellcome
Οπότε οι χαζές ερωτήσεις θα είναι περιττές. Wellcome
Στη Σιρινα που εχεις παιξει? Δε σε εχω δει πουθενα
Kαλημερα
Καλημερα.. Μονο στο site της Sirinaκανένα λίνκ υπάρχει???
Παροτι καθημενος φανταζομαι ..ορθα ομιλησες..Σωστη τοποθετηση !!πολύ ωραια η ελενα, σαν την αφροδιτη της μηλου με χερια.
αυτό που πρωτη φορα ειδα και με παρεξενεψε είναι τα προγράμματα 12 και 24 ωρες.
αν θες να την αυτωσεις 5 φορες με διαλειματα ξεκουρασης συμφερει να κλεισεις 5 φορες Χ150=750 γιατι να παρεις 12ωρο με 1100. και αντε να θελεις να την καλοπληρώσεις για να την μοστράρεις σε εξοδο διαφωνω αλλα ο καθενας ότι θελει κανει. το 24ωρο? να την πληρωσεις δηλαδή 2.000 για να την εχεις και την ωρα του υπνου!!!
την παιρνεις ένα 2ωρο την ωρα που εχεις καυλες και ένα 2ωρο αν εισαι βιτσιόζος και θελεις και εξοδο πχ το βραδυ και με λιγοτερα από 600 καθαρισες. αυτους τους εφοπλιστες που θελουν 12ωρο και 24ωρο δεν τους καταλαβαίνω.
Αλλα περι ορεξεως ...κολοκυθοπιτα λενε στο χωριο μου ...Παροτι καθημενος φανταζομαι ..ορθα ομιλησες..Σωστη τοποθετηση κατα την δικη μου αποψη !!
Ετσι καταλαβες ?? ελαφρα τη καρδια χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να με ξερεις καταλαβες οτι ψαχνω για κοροιδα ...ΆΛΛΗ μια ΣΤΑΡ από την σειρήνα που ψάχνει κορόιδα εδώ μέσα...
Καπως ετσι ειναι τα πραγματα ...Ειναι θεμα χαρακτηρα του καθενος ..Το πως θελει να σπαταλησει το χρονο του με ποιο τροπο και με ποιο κοστος....Δε νομιζω οτι τα 12ωρα και τα 24ωρα απευθυνονται σε ολους..
Προφανως οσοι τα προτιμουν, δεν το αναλυουν τοσο, προφανως εχουν την οικονομικη ευχερεια να μη το σκεφτουν καν
Σε ευχαριστω γιαβρι μουΠανέμορφη γυναίκα είσαι
Δεν εχω fb καρδιά μ δεν είμαι της τεχνολογίας καθότι είμαι γεράκος κανένα πμ όμως περνώ..Ετσι καταλαβες ?? ελαφρα τη καρδια χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να με ξερεις καταλαβες οτι ψαχνω για κοροιδα ...
ΑΜΑ ΘΕΣ ...Ελα απο κει στο φβ στο chat , να σου εξηγησω καποια πραγματα για να καταλαβεις οτι τα νομισματα εχουν ολα τρεις οψεις ...
elena xatzi θα με βρεις....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ !!