Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα ...Στο προφιλ μου στο fb και στην ενοτητα <<πληροφοριες για μενα >> θα βρειτε ολες τις ταινιες μου....Σε ποιες ταινιες παιζει η Elena ρε παιδια?
Καλησπερα ...Στο προφιλ μου στο fb και στην ενοτητα <<πληροφοριες για μενα >> θα βρειτε ολες τις ταινιες μου....Σε ποιες ταινιες παιζει η Elena ρε παιδια?
Σε ποιες ταινιες παιζει η Elena ρε παιδια?
Eχεις δικιο γιαβρι μου ....Θα διορθωθουν ολαMε το μπαρδον μωρό γράφε άπλα δηλαδή <<από κοντά>> και όχι εκ του σύνεγγυς που το σκότωσες και παλι με <<συγχωραεις>> για την παρατήρηση δεν ήθελα να στην κάνω αλλά πολλα ματια ξερεις και πολλες διαφορετικές νοοτροπίες σκέψεις οπως αντίστοιχα έγραψες και εσυ καταλαβαινεις <<για αυτό δεν θα μπορέσω να κλείσουμε ραντεβού με τηλ μεταξύ μας...>> και εγω κανω λαθη ορθογραφικά απο βιασύνη και το βλέπω μετά και λέω ε και τι έγινε δεν γράφω εξετασεις ομως δεν χτυπάνε και πολύ στο μάτι
Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρεα του bou....
Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρεα του bou....
Καλησπέρα σε όλη την μεγάλη παρέα του forum..
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους ή τις φίλες ότι για να τα <<πουμε>> από κοντά θα πρέπει να επικοινωνηστε με το τηλ κέντρο του athensdiva καθότι δεν λειτουργώ ανεξαρτητα...
Πριν όμως το κάνετε μπορείτε να μάθετε πολλά για μένα από το προφίλ μου στο fb σαν elena xatzi...Η το instagram σαν elenaxatzip
Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. . :-* :-*
Καλησπέρα σε όλη την μεγάλη παρέα του forum..
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους ή τις φίλες ότι για να τα <<πουμε>> από κοντά θα πρέπει να επικοινωνηστε με το τηλ κέντρο του athensdiva καθότι δεν λειτουργώ ανεξαρτητα...
Πριν όμως το κάνετε μπορείτε να μάθετε πολλά για μένα από το προφίλ μου στο fb σαν elena xatzi...Η το instagram σαν elenaxatzip
Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. . :-* :-*
ρε λενακι,καλησπερα,κατι ρωτησα πριν μερες και κανενας δεν εδεησε να πει κατι.μηπως τους εχεις απαγορεψει να εκφραστουν,μηπως δεν σε εχουν βολταρει ,η μηπως φοβουνται οτι θα κλεψω την αποκλειστικοτητα τους?Καλησπερα σε όλη την παρεα και καλά ξεμπερδέματα με τα 45αρια που ερχονται
Καλησπερα σε όλη την παρεα και καλά ξεμπερδέματα με τα 45αρια που ερχονται
Τι ρώτησες γιαβρι μου ?ρε λενακι,καλησπερα,κατι ρωτησα πριν μερες και κανενας δεν εδεησε να πει κατι.μηπως τους εχεις απαγορεψει να εκφραστουν,μηπως δεν σε εχουν βολταρει ,η μηπως φοβουνται οτι θα κλεψω την αποκλειστικοτητα τους?
Θα φερετε 45αρες στο γραφειο?Καλησπερα σε όλη την παρεα και καλά ξεμπερδέματα με τα 45αρια που ερχονται
οχι τις θερμοκρασιες εννοουσαΘα φερετε 45αρες στο γραφειο?
Ισπανο ελληνιδα....Μικρασιάτισα?
Τι ρωτησες ?ρε λενακι,καλησπερα,κατι ρωτησα πριν μερες και κανενας δεν εδεησε να πει κατι.μηπως τους εχεις απαγορεψει να εκφραστουν,μηπως δεν σε εχουν βολταρει ,η μηπως φοβουνται οτι θα κλεψω την αποκλειστικοτητα τους?
φαινεσαι γατακι,γιατι με απογοητευεις?ρωτησα,αφου εισαι τοσο καιρο εδω μεσα,δεν εχει πει κατι κανεις για συναντηση μαζι σου.και λεω,γιατι?τους το εχεις απαγορεψει?δεν σε βολταρε κανενας οποτε ποιος και τι να πει?φοβουνται μην και τους κλεψουμε την γκομενα?πες μου λοιπον κατι εσυ.παντως εδω που τα λεμε,για τα γουστα μου ,εισαι καυλιδεστατο πορνιδιο και τα μαζεματα σου θα γουσταρα να τα ριξω.Τι ρωτησες ?