sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
τελικά τι έγινε με το διαγωνισμό.. Υγ βλέπεις Έλενα κότα ο γέρος μονο λόγια είναι χι χιατυχουτσικο το γλυκούλι μας μωρε..
τελικά τι έγινε με το διαγωνισμό.. Υγ βλέπεις Έλενα κότα ο γέρος μονο λόγια είναι χι χιατυχουτσικο το γλυκούλι μας μωρε..
ορνιο για δες εδω εγω δεν σφουγγαριζω και δεν πλενω τα ρουχατελικά τι έγινε με το διαγωνισμό.. Υγ βλέπεις Έλενα κότα ο γέρος μονο λόγια είναι χι χι
το εχω δει αυτό κ μπαίνω σε σκέψεις δηλαδή εγω πρέπει να την πάρω για κανένα 3ωρο τι να μου κάνουν 2 ώρες εεεορνιο για δες εδω εγω δεν σφουγγαριζω και δεν πλενω τα ρουχα
Μια κοντή, χοντρή, τίγκα στην κυτταρίτιδα, τρίχες στο πρόσωπο, grand canyon πατούσες, γάμησετα φάση δηλαδής.....Ρε παιδιά, ποια είναι η Έλενα Χατζή;
Τύπε κάτι μου θυμίζει αυτή η σουφρίτσα, κριτική θα ανεβάσεις?καλημερα
Μια κοντή, χοντρή, τίγκα στην κυτταρίτιδα, τρίχες στο πρόσωπο, grand canyon πατούσες, γάμησετα φάση δηλαδής.....
Κι απορώ πώς έχουν πάει τόσοι μαζί της
Τύπε κάτι μου θυμίζει αυτή η σουφρίτσα, κριτική θα ανεβάσεις?
εσενα αγορι μου να σου σηκωθει πρεπει να κλεισης 2ημερο ραντεβου και για να την μαμησεις κιολας ρεζερβε για μια εβδομαδατο εχω δει αυτό κ μπαίνω σε σκέψεις δηλαδή εγω πρέπει να την πάρω για κανένα 3ωρο τι να μου κάνουν 2 ώρες εεε
Μεγάλη λεβεντιά τα καρντάσια!!!!Και επι τη ευκαιρια .... ΤΟΟΟΟΟΟ ΑΣΜΑ
Χμ θα είναι και η παρθενική σου κριτική από ότι βλέπω.....κολασμενη...
οκ.
Άμα θέλει ο σοχούλης να πει του στείλvω 250ml αγριέλαιο, τα έξοδα αποστολής τα πληρώνει ο ίδιος, ήδη είναι πανάκριβο τέτοιο λάδι και δεν το πουλάω με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α......εσενα αγορι μου να σου σηκωθει πρεπει να κλεισης 2ημερο ραντεβου και για να την μαμησεις κιολας ρεζερβε για μια εβδομαδα
εσενα αγορι μου να σου σηκωθει πρεπει να κλεισης 2ημερο ραντεβου και για να την μαμησεις κιολας ρεζερβε για μια εβδομαδα
Καυλαντίζουν...Ηρθααααα ...
Τι κανουν τα διαβολακια μου
Καλο ειναι το καυλαντισμα ... Ειδικα μετα το μεσημεριανο φαγητο ... Βοηθαει στην καλυτερη απορροφηση των θρεπτικων συστατικων των τροφων που <<σαβουριαστηκαν>>Καυλαντίζουν...
[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=HoQD0yC-kWg&feature=youtu.be[/video] [/video]
Χμ θα είναι και η παρθενική σου κριτική από ότι βλέπω.....
Να είσαι όσο γίνεται αντιπροσωπευτικός, αναμένουμε εναγωνίως να τιμήσουμε με την ανάλογη ψήφο!
Άμα θέλει ο σοχούλης να πει του στείλvω 250ml αγριέλαιο, τα έξοδα αποστολής τα πληρώνει ο ίδιος, ήδη είναι πανάκριβο τέτοιο λάδι και δεν το πουλάω με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α......
Να τρώει για καμμιά βδομάδα και θα μας πει η σεξοκουκουβάγια τα αποτελέσματα της συνουσίας, ε δε θα έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε!
www.agririva.it/]Διαβάστε εδώ αν ξέρετε Ιταλικά[/url] είτε βάλτε μετάφραση για να δείτε πόσα στούντιο μπορεί να φθάσει η τιμή του λίτρου.....
ΤΡΕΜΕ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΔΙ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΡΙΠΛΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΘΑ ΒΑΛΩ, ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ
Ελπιζω να μην τους θυμομαστε μαι μερα... και να κλαιμε :'( .... Απο την απουσια τους εννοω ;) ;)Μεγάλη λεβεντιά τα καρντάσια!!!!